Afspraak maken

Starkey Genesis AI - Annemiek's Hoorstudio

Starkey Genesis AI

Terwijl traditionele gehoorapparaten geluiden versterken om u te helpen ze te horen, biedt de Starkey Genesis AI geavanceerde technologie die is ontworpen om u te ondersteunen bij het begrijpen van deze geluiden.

Ontworpen om gebruikers te helpen

Gehoorverlies kan zijn oorsprong vinden in het oor, maar de manier waarop we geluiden verwerken, gebeurt in de hersenen. Starkey's gepatenteerde Neuro Sound-technologie bootst onze hersenschors na en verwerkt geluiden op dezelfde manier als een "normaal" auditief systeem, waardoor het de leegtes opvult die ontstaan door jarenlang gehoorverlies.

Dit alles gebeurt automatisch, zonder dat u er iets voor hoeft te doen, met wel 80 miljoen aanpassingen per uur.

Bezoek één van onze vestigingen om te bespreken hoe de Starkey Genesis AI hooroplossingen u kunnen helpen. Neem contact op en maak een afspraak!

Mocht u geïnteresseerd zijn in de Starkey Genesis AI hooroplossingen, dan geven wij u hier graag meer informatie over.
Starkey Genesis AI

Belangrijkste eigenschappen van de Starkey Genesis AIWater- en vochtbestendig

Dankzij de Pro8 HydraShield™-technologie zijn deze hoortoestellen bestand tegen zweet, vuil, stof, vallen en stoten.

Altijd genoeg power

U hoeft zich nooit zorgen te maken over een lege batterij, want de duurzame oplaadmogelijkheden van de Starkey Genesis AI zorgen ervoor dat u altijd voldoende stroom heeft. Het RIC-model gaat tot wel 51 uur mee op één lading, wat de langste gebruiksduur is van alle toestellen op de markt.

Een model dat naadloos aansluit

Van op maat gemaakte In-Het-Oor hoortoestellen tot strakke Achter-Het-Oor hoortoestellen. Ze zijn comfortabel om de hele dag te dragen en nauwelijks zichtbaar voor anderen.

Wij helpen u verder

Bent u benieuwd naar de hooroplossingen van de Starkey Genesis AI en wat deze voor uw gehoor kunnen doen? Maak een afspraak en we helpen u graag verder. Zo vinden we de hooroplossing die het beste bij u en de situatie past. Met de juiste functies en voor dagelijks gebruik, precies zoals u het graag wenst.

Afspraak maken
of bel voor meer informatie
My Starkey App

Streamen, verbinden en betrokken zijn

In combinatie met de gebruiksvriendelijke My Starkey-app bieden de Starkey Genesis AI hooroplossingen nog meer voordelen.

Edge Mode+

Maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om de geluidskwaliteit naar uw wensen te optimaliseren, waardoor spraak helderder wordt of het luistercomfort verbetert.

Binaurale streaming

Stream gesprekken, muziek en meer rechtstreeks naar beide hoortoestellen voor een natuurlijkere luisterervaring.

Gezondheidsbewaking

Maak gebruik van de wetenschappelijke kennis van het gehoor om stappen nauwkeurig te tellen, betrokkenheid bij te houden en u te helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken.

Valdetectie

Het enige hoortoestel dat in staat is om een val te detecteren en indien nodig familie of vrienden te waarschuwen.

De Starkey Genesis AI een keer proberen?
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis