Afspraak maken

Annemiek De Rooij -  Annemiek's hoorstudio

Annemiek De Rooij

Audicien

Goedendag, mijn naam is Annemiek de Rooij. Ik ben audicien en mede-eigenaar van Annemiek’s Hoorstudio

Het is erg leuk om advies te geven aan mensen die op zoek zijn naar gehoorbescherming of die een oplossing zoeken voor hun hoorprobleem.

Met mijn meer dan 30 jaar ervaring als audicien geef ik graag een passend hoor advies, zodat u als klant tevreden bent over de hoor oplossing en natuurlijk onze service. Ik ben trots op mijn werk als audicien en op onze eigen Hoorstudio. Nu is het voor mij mogelijk om mensen te helpen door een hoor oplossing aan te bieden die aansluit bij de wensen van de klant.

Mijn sterke kant als audicien is dat ik graag de tijd neem voor u en luister naar wat u als klant nu echt wilt. Hierdoor kunnen we uit de grote keuze hoor oplossingen die Annemiek’s Hoorstudio biedt de beste oplossing voor u kiezen.

Jos Raedts - Annemiek's hoorstudio

Jos Raedts

Audicien

Hallo, ik ben Jos Raedts, audicien en van maandag tot en met vrijdag te vinden in het filiaal in Arnhem.

Horen is een belangrijk onderdeel wat bijdraagt aan kwaliteit van leven waar ik zelf bewust van ben geworden doordat ik nu zelf hoortoestellen draag. Mijn ervaringen hiermee draag ik graag over aan u als klant.

Mijn doel is om samen te zoeken naar de oplossing die het best bij u past, rekening houdend met uw wensen en de technische mogelijkheden. Ik wil samen met u op zoek gaan naar het maximaal haalbare waarmee u tevreden mag zijn. Die tevredenheid bereiken geeft mij veel voldoening en maakt dat ik het vak elke dag met veel plezier opnieuw beleef.

Ik heb geleerd dat opgeven niet bestaat, mede door mijn hobby hardlopen. Ik loop graag middellange afstanden in de natuur. Ik heb jaren gewerkt in de logistiek waar service en het nakomen van afspraken heel belangrijk was.

Annemiek's Hoorstudio geeft mij de mogelijkheid voldoende tijd en ruimte aan u als klant te kunnen besteden waarbij ik bovengenoemde wil nastreven.

U bent van harte welkom!

Erwin Lobato - Annemiek's hoorstudio

Erwin Lobato

Audicien

Hallo, ik ben Erwin Lobato. Ik ben mede-eigenaar van Annemiek’s Hoorstudio. Daarnaast ben ik gekwalificeerd audicien en ben ik te vinden op onze vestigingen in Arnhem en Doetinchem.

Na een lange ervaring in de hotellerie, heb ik in 2002 mijn diploma voor audicien gehaald. Daarna heb ik mij verder gespecialiseerd in de kinderaudiologie. Graag wil ik kinderen met hoorprobleem helpen. De ouders een goede uitleg geven over het hoorprobleem en de mogelijke hoor oplossingen speelt hierbij een grote rol.

Mijn passie ligt enerzijds bij kinderen met hoorproblemen en anderzijds bij het bieden van een zo hoog mogelijke kwaliteit en service. Het bieden van deze hoge kwaliteit en service is de voornaamste reden dat wij gestart zijn met onze eigen hoorstudio. Of het nu gaat om gehoorbescherming of een hoortoestel? Wij verzekeren dat wij er alles aan doen om een passende oplossing te bieden voor uw hoorprobleem.

In 2017 ben ik door een vakjury uitgeroepen tot beste audicien van 2017, op basis van beoordelingen van onze klanten. Ik ben ontzettend trots op deze prestatie en wil iedereen bedanken die op mij gestemd heeft.

Francisca Veenhuis - Annemiek's hoorstudio

Francisca Veenhuis

Receptioniste en administratief medewerkster

Sinds september 2018 ben ik met veel plezier in dienst bij Annemiek’s Hoorstudio als receptioniste en administratief medewerkster.

Graag sta ik u te woord aan de telefoon voor onder andere het maken van een afspraak, dit doe ik voor zowel de locatie in Doetinchem als de locatie in Arnhem.

Ook kunt u mij aantreffen achter de balie in Doetinchem waar ik u in de winkel graag voorzie van een heerlijke kop koffie of thee en u van dienst kan zijn voor de aankoop van bijvoorbeeld batterijen en andere aanverwante zaken betreffende uw hoortoestellen.

annemieks-hoorstudio-jos

Jos Hooman

Audicien

Ik ben Jos Hooman, geboren en getogen in de Achterhoek. Ik ben werkzaam bij Annemiek’s Hoorstudio Doetinchem sinds juni 2021. Na een lange loopbaan in de horeca ben ik in de hoor branche beland. Een oud collega heeft toendertijd mijn interesse gewekt voor dit mooie vak.

Geen enkele dag is hetzelfde en ik probeer van ieder probleem een uitdaging te maken, waarbij ik laagdrempelig contact erg belangrijk vind. De combinatie van zorg en techniek spreekt mij dan ook enorm aan.

Nu inmiddels met meer dan 10 jaar beroepservaring wil ik iedere slechthorende zo goed mogelijk van dienst zijn. Ik heb mij met name gespecialiseerd in de hoortoestelaanpassingen bij kinderen.

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 9,0 van de 14 beoordelingen

10,0

“In augustus 2022 had ik voor het eerst telefonisch contact met de hoorstudio. Dinsdag 30 augustus was mijn eerste afspraak met dhr Raedts, wat geweldig! Er is een gehoortoestel gemaakt die bij mij past. Ben zo blij en fantastisch geholpen alle afspraken! Dikke pluim voor Jos. Heb veel mensen jullie gehoorstudio aanbevolen. Hartelijk dank voor alles.”
Marijke Janssen

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Starkey
- Phonak
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij onder andere aan:
- Oticon Real
- ReSound Cochlear
- Oticon More
- Widex Moment
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen