Afspraak maken

Annemiek's Hoorstudio

Met betrekking tot het coronavirus, melden wij u dat er hygiënische maatregelen zijn getroffen, zodat u onze winkels kunt blijven bezoeken op afspraak.

Over ons

Annemiek’s Hoorstudio

Annemiek’s Hoorstudio is de zelfstandige gediplomeerde audicien in Doetinchem en Arnhem. Wij vinden dat goede hoorzorg moet gebeuren door gediplomeerde en continu (bij)geschoolde audiciens.

Ons team : Erkende kwaliteit
Annemiek De Rooij -  Annemiek's hoorstudio

Annemiek De Rooij

Audicien

Goedendag, mijn naam is Annemiek de Rooij. Ik ben audicien en mede-eigenaar van Annemiek’s Hoorstudio

Het is erg leuk om advies te geven aan mensen die op zoek zijn naar gehoorbescherming of die een oplossing zoeken voor hun hoorprobleem.

Met mijn meer dan 30 jaar ervaring als audicien geef ik graag een passend hoor advies, zodat u als klant tevreden bent over de hoor oplossing en natuurlijk onze service. Ik ben trots op mijn werk als audicien en op onze eigen Hoorstudio. Nu is het voor mij mogelijk om mensen te helpen door een hoor oplossing aan te bieden die aansluit bij de wensen van de klant.

Mijn sterke kant als audicien is dat ik graag de tijd neem voor u en luister naar wat u als klant nu echt wilt. Hierdoor kunnen we uit de grote keuze hoor oplossingen die Annemiek’s Hoorstudio biedt de beste oplossing voor u kiezen.

Jos Raedts - Annemiek's hoorstudio

Jos Raedts

Audicien

Hallo, ik ben Jos Raedts, audicien en van maandag tot en met vrijdag te vinden in het filiaal in Arnhem.

Horen is een belangrijk onderdeel wat bijdraagt aan kwaliteit van leven waar ik zelf bewust van ben geworden doordat ik nu zelf hoortoestellen draag. Mijn ervaringen hiermee draag ik graag over aan u als klant.

Mijn doel is om samen te zoeken naar de oplossing die het best bij u past, rekening houdend met uw wensen en de technische mogelijkheden. Ik wil samen met u op zoek gaan naar het maximaal haalbare waarmee u tevreden mag zijn. Die tevredenheid bereiken geeft mij veel voldoening en maakt dat ik het vak elke dag met veel plezier opnieuw beleef.

Ik heb geleerd dat opgeven niet bestaat, mede door mijn hobby hardlopen. Ik loop graag middellange afstanden in de natuur. Ik heb jaren gewerkt in de logistiek waar service en het nakomen van afspraken heel belangrijk was.

Annemiek's Hoorstudio geeft mij de mogelijkheid voldoende tijd en ruimte aan u als klant te kunnen besteden waarbij ik bovengenoemde wil nastreven.

U bent van harte welkom!

Erwin Lobato - Annemiek's hoorstudio

Erwin Lobato

Audicien

Hallo, ik ben Erwin Lobato. Ik ben mede-eigenaar van Annemiek’s Hoorstudio. Daarnaast ben ik gekwalificeerd audicien en ben ik te vinden op onze vestigingen in Arnhem en Doetinchem.

Na een lange ervaring in de hotellerie, heb ik in 2002 mijn diploma voor audicien gehaald. Daarna heb ik mij verder gespecialiseerd in de kinderaudiologie. Graag wil ik kinderen met hoorprobleem helpen. De ouders een goede uitleg geven over het hoorprobleem en de mogelijke hoor oplossingen speelt hierbij een grote rol.

Mijn passie ligt enerzijds bij kinderen met hoorproblemen en anderzijds bij het bieden van een zo hoog mogelijke kwaliteit en service. Het bieden van deze hoge kwaliteit en service is de voornaamste reden dat wij gestart zijn met onze eigen hoorstudio. Of het nu gaat om gehoorbescherming of een hoortoestel? Wij verzekeren dat wij er alles aan doen om een passende oplossing te bieden voor uw hoorprobleem.

In 2017 ben ik door een vakjury uitgeroepen tot beste audicien van 2017, op basis van beoordelingen van onze klanten. Ik ben ontzettend trots op deze prestatie en wil iedereen bedanken die op mij gestemd heeft.

Francisca Veenhuis - Annemiek's hoorstudio

Francisca Veenhuis

Receptioniste en administratief medewerkster

Sinds september 2018 ben ik met veel plezier in dienst bij Annemiek’s Hoorstudio als receptioniste en administratief medewerkster.

Graag sta ik u te woord aan de telefoon voor onder andere het maken van een afspraak, dit doe ik voor zowel de locatie in Doetinchem als de locatie in Arnhem.

Ook kunt u mij aantreffen achter de balie in Doetinchem waar ik u in de winkel graag voorzie van een heerlijke kop koffie of thee en u van dienst kan zijn voor de aankoop van bijvoorbeeld batterijen en andere aanverwante zaken betreffende uw hoortoestellen.

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis