Afspraak maken

Onzichtbare Hoortoestellen

Met betrekking tot het coronavirus, melden wij u dat er hygiënische maatregelen zijn getroffen, zodat u onze winkels kunt blijven bezoeken op afspraak.

Onzichtbare hoortoestellen

Goed horen zonder dat iemand uw hoorapparaat ziet

Irriteren huisgenoten zich aan uw harde praten? Staat u plots voor een auto, terwijl het geluid nog ver weg leek? Suizen uw oren regelmatig?

Dat kan duiden op gehoorverlies.

Daar zit niemand op te wachten. Tegelijk kunt u zo niet verder. Het maakt u moe, onzeker en levert gevaarlijke situaties op.

Gelukkig zijn er steeds betere gehoorapparaten. Zoals onze moderne, onzichtbare hoortoestellen. Ze laten u alles horen, terwijl niemand ze ziet.

Laat u niet langer belemmeren, maar kies voor een goed gehoor.

Behoefte aan meer informatie? Kom gerust langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden voor een CIC hoortoestel te bespreken.

Wat is een onzichtbaar gehoortoestel?

Traditionele hoortoestellen worden achter het oor gedragen. Ze zijn dan ook goed zichtbaar. De onzichtbare gehoorapparaten zijn zo klein dat ze in uw oor passen. U draagt ze in uw gehoorgang, waardoor ze onzichtbaar zijn voor uw omgeving.

Ideaal ook voor brildragers, omdat het toestel niet in de weg zit. Een ander voordeel is dat u geen last heeft van de bij klassieke gehoorapparaten veelvoorkomende irritaties achter het oor.

Het dragen van een gehoortoestel in het oor voorkomt ruis veel beter. Zo heeft u minder last van onder meer de wind en heeft u een gelijkmatiger luisterervaring.

Door moderne technologie is het mogelijk om meer dan 1 persoon tegelijk te volgen. Zelfs in een lawaaierige ruimte kunt u meerdere mensen tegelijk goed horen praten.

De tijd van de vele keren “wat zeg je?” is echt voorbij.

Onzichtbare Hoortoestellen - Kleinste hoortoestel
Onzichtbare Hoortoestellen

Een hoortoestel dat wegvalt in het oor

Klassieke gehoorapparaten staan niet bekend om hun schoonheid. Ze vallen ook erg op.

Een onzichtbaar hoortoestel biedt uitkomst. Het past volledig in uw oor. Daarnaast kiest u de kleur die past bij uw huids- of haarkleur, waardoor het toestel echt volledig onzichtbaar wordt.

Via een doorzichtig draadje kunt u het toestel eenvoudig weer uit het oor halen.

Verliezen is bijna onmogelijk

Traditionele gehoorapparaten zitten ‘los’ achter het oor. Bij sporten kunnen ze uitvallen. Niet ideaal als u veel beweegt of een actief beroep heeft.

De onzichtbare hoortoestellen worden volledig op maat gemaakt. Ze blijven de gehele dag in het oor zitten. Ook als u intensief sport.

Ook te verbinden met uw smartphone

Onze onzichtbare hoortoestellen zijn zo klein, dat een programmaschakelaar of volumeknop vaak niet op het toestel zit. U kunt deze dan bedienen via een app op uw smartphone.

Er zijn ook gehoorapparaten met een bluetooth verbinding. Deze kunt u koppelen aan uw (Apple) telefoon. Zo wordt het mogelijk om via uw hoorapparaat muziek te luisteren of een telefoongesprek te voeren.

Zo wordt een gehoorapparaat pas echt leuk!

Een kwestie van goed onderhouden

Onzichtbare hoortoestellen worden in het oor gedragen. Grote kans dus dat ze onder het oorsmeer komen te zitten. Dit kan uw apparaat beschadigen. Daarom is het belangrijk dat u het toestel regelmatig schoonmaakt.

Het apparaat beschikt ook over een filtersysteem. Hierdoor raakt u hoortoestel niet verstopt. Het filtersysteem dient u met enige regelmaat te vervangen.

Doordat een onzichtbaar hoortoestel heel klein is, zijn de batterijen ook klein. Kleine batterijen gaan minder lang mee dan grote. De batterijen van een onzichtbaar hoortoestel moeten dan ook vaker vervangen worden dan van een klassiek gehoorapparaat.

Voor wie is een onzichtbaar gehoortoestel geschikt?

Niet iedereen kan een gehoortoestel in het oor dragen. Onzichtbare hoortoestellen worden vrijwel alleen voorgeschreven als er sprake is van matig of licht gehoorverlies.

Ook dan kan het nog zijn dat dit type toestel niet in uw oor past. De vorm en grootte van uw oor spelen namelijk ook nog een rol.

Om te bepalen of u in aanmerking komt voor een onzichtbaar hoortoestel, bezoekt u een van onze vestigingen en laat zich adviseren door onze audiciens.

Ontdek of een onzichtbaar hoortoestel bij u past

Behoefte aan meer informatie? Laten onderzoeken of een onzichtbaar hoortoestel voor u is weggelegd? Kom gerust langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden te bespreken.

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis