Afspraak maken

Onzichtbare Hoortoestellen

Onzichtbare hoortoestellen

Goed horen zonder dat iemand uw hoorapparaat ziet

Irriteren huisgenoten zich aan uw harde praten? Staat u plots voor een auto, terwijl het geluid nog ver weg leek? Suizen uw oren regelmatig?

Dat kan duiden op gehoorverlies.

Daar zit niemand op te wachten. Tegelijk kunt u zo niet verder. Het maakt u moe, onzeker en levert gevaarlijke situaties op.

Gelukkig zijn er steeds betere en zelfs onzichtbare hoortoestellen. Zoals onze moderne, onzichtbare hoortoestellen. Ze laten u alles horen, terwijl niemand ze ziet.

Laat u niet langer belemmeren, maar kies voor een goed gehoor.

Behoefte aan meer informatie? Kom gerust langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden voor een nieuwste generatie CIC hoortoestel te bespreken.

Wat zijn onzichtbare hoortoestellen?

Traditionele hoortoestellen worden achter het oor gedragen. Ze zijn dan ook goed zichtbaar. Het verschil tussen deze achter het oor hoortoestellen en de bijna onzichtbare hoortoestellen zit hem in de grootte. Het CIC-hoortoestel (Completely in Canal) is een kleine formaat hoortoestel, het is zo klein dat het in uw oor passen. U draagt ze diep in de gehoorgang, waardoor de onzichtbare hoortoestellen dus ook écht niet te zien zijn voor uw omgeving.

Ideaal ook voor brildragers, omdat het toestel niet in de weg zit. Een ander voordeel is dat u geen last heeft van de bij klassieke gehoorapparaten veelvoorkomende irritaties achter het oor.

Het dragen van een in het oor hoortoestel voorkomt ruis veel beter. Zo heeft u minder last van onder meer de wind en heeft u een gelijkmatiger luisterervaring.

Door moderne technologie is het mogelijk om meer dan 1 persoon tegelijk te volgen. Zelfs in een lawaaierige ruimte kunt u meerdere mensen tegelijk goed horen praten.

De tijd van de vele keren “wat zeg je?” is echt voorbij.

Onzichtbare Hoortoestellen - Kleinste hoortoestel
Onzichtbare Hoortoestellen

Een hoortoestel dat wegvalt in het oor

Klassieke gehoorapparaten staan niet bekend om hun schoonheid. Ze vallen ook erg op.

Onzichtbare hoortoestellen bieden uitkomst. Ze passen volledig in het oor. Daarnaast kiest u de kleur die past bij uw huids- of haarkleur, waardoor het toestel echt volledig onzichtbaar wordt.

Via een doorzichtig draadje kunt u het toestel eenvoudig weer uit het oor halen.

Verliezen is bijna onmogelijk

Traditionele gehoorapparaten zitten ‘los’ achter het oor. Bij sporten kunnen ze uitvallen. Niet ideaal als u veel beweegt of een actief beroep heeft.

De vrijwel onzichtbare hoortoestellen in het oor worden volledig op maat gemaakt. Ze blijven de gehele dag in de gehoorgang van het oor zitten. Ook als u intensief sport.

Ook te verbinden met uw smartphone

Onze onzichtbare hoortoestellen zijn een van de kleinste gehoorapparaten die er bestaan. Hierdoor zit een programmaschakelaar of volumeknop vaak niet op het toestel. U kunt deze dan bedienen via een app op uw smartphone.

Er zijn ook gehoorapparaten met een bluetooth verbinding. Deze kunt u koppelen aan uw (Apple) telefoon. Zo wordt het mogelijk om via uw hoorapparaat in het oor muziek te luisteren en dient uw gehoorapparaat als een soort luidspreker in het oor. Bovendien maakt deze optie het ook mogelijk om een telefoongesprek te voeren.

Zo wordt een gehoorapparaat pas echt leuk!

Een kwestie van goed onderhouden

IIC hoortoestellen worden in het oor gedragen. Grote kans dus dat ze onder het oorsmeer komen te zitten. Dit kan uw apparaat beschadigen. Daarom is het belangrijk dat u het toestel regelmatig schoonmaakt.

Het apparaat beschikt ook over een filtersysteem. Hierdoor raakt u hoortoestel niet verstopt. Het filtersysteem dient u met enige regelmaat te vervangen.

Doordat een onzichtbaar hoortoestel heel klein is, zijn de batterijen ook klein. Kleine batterijen gaan minder lang mee dan grote. De batterijen van onzichtbare hoortoestellen dienen dan ook vaker vervangen worden dan van een klassiek gehoorapparaat.

Voor wie zijn onzichtbare hoortoestellen geschikt?

Niet iedereen kan een gehoortoestel in het oor dragen. Onzichtbare hoortoestellen zijn vrijwel alleen geschikt voor mensen met matig of licht gehoorverlies.

Ook dan kan het nog zijn dat dit type toestel niet in uw oor past. De vorm en grootte van uw oor spelen namelijk ook nog een rol.

Om te bepalen of u in aanmerking komt voor onzichtbare hoortoestellen, bezoekt u een van onze vestigingen en laat zich adviseren door onze audiciens.

Ontdek of een onzichtbaar hoortoestel bij u past

Behoefte aan meer informatie? Laten onderzoeken of een van onze onzichtbare hoortoestellen voor u is weggelegd? Kom gerust langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden te bespreken.

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 9,0 van de 14 beoordelingen

8,7

“De hoortoestellen die ik nu heb bevielen me niet. Ik was aan het googelen en kwam Annemiek’s Hoorstudio tegen. Ik maakt een afspraak ik werd opnieuw gemeten en daarna werd na gemeten wat mijn hoortoestellen in mijn oor deden. De hoortoestellen werden bij geregeld en nu kan ik veel beter mijn familie verstaan. Alle complimenten aan Annemiek.”
Ida, 43

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende soorten hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij onder andere aan:
- Oticon Real
- ReSound Cochlear
- Oticon More
- Widex Moment
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.