Afspraak maken

Merken hoortoestellen - header2

Merken hoortoestellen

De beste merken, speciaal voor u geselecteerd

Annemiek’s Hoorstudio biedt een divers aantal merken hoortoestellen. Er bestaan ontzettend veel verschillende soorten merken en wij van Annemiek’s Hoorstudio hebben de beste merken voor u geselecteerd.

Wij bekijken samen met u welk merk en welke soort hoortoestel het beste bij u past. Van hypermoderne hoortoestellen tot comfortabele hoorapparaten, wij voorzien u in uw wensen!

Wat uw gehoorverlies ook is, een hoortoestel gaat uw leven veranderen. Voor de één komen plots veel geluiden weer terug, de ander kan ineens weer volop genieten van zijn of haar favoriete muziek en iemand anders geniet weer volop van een familieverjaardag. Voor veel mensen gaat een wereld van geluiden open.

We willen de beste oplossing bieden voor uw gehoorverlies, daarom hebben we de beste merken voor u geselecteerd. We bieden hoortoestellen aan in verschillende soorten, maten en prijzen. Van verzekerde hoortoestellen tot toestellen met de nieuwste technologie.

Merken hoortoestellen - merken toegelicht

Merken hoortoestellen uitgelicht

De beste merken, speciaal voor u Onze toppers!

Het eerste merk dat wij aanbieden is Widex . Het is één van ’s werelds grootste hoortoestelfrabikanten, gevestigd in Denemarken. Widex ontwikkeld digitale technologie van zeer hoog niveau en heeft daarmee de reputatie van één van de meest innovatieve hoortoetselfabrikanten ter wereld.

Als tweede merk bieden wij Oticon . Dit is een bedrijf wat nooit stopt met verkennen en leren over gehoorverlies. In het eigen onderzoekscentrum, Eriksholm, voeren ze eigen wetenschappelijk onderzoek uit. Hier tonen ontdekkingen hoe Oticon dingen anders kan doen en de hoortechnologie van de toekomst kan ontwikkelen.

Phonak is het derde belangrijke merk dat Annemiek's Hoorstudio biedt. Zij gaan voor het herstellen van iemands gehoor en de grote impact dat dit heeft op iemands leven. Ze zetten zich volledig in om het stigma dat bij gehoorverlies hoort, te doorbreken.

Een ander uitstekend merk is Siemens . Daar begrijpen ze dat in de drukke wereld van tegenwoordig een gemist woord een gemiste kans kan betekenen. Het draait niet zozeer om het weer horen, maar om het beter verstaan dan ooit. En dat met behulp van de hoortoestellen van Signia/Siemens.

Daarnaast hebben we het merk Starkey . Starkey is toegewijd aan het leveren van een betere hoorervaring door de innovatie van hun producten en de passie van hun mensen.

Ook voor de volgende merken kunt u bij ons terrecht:

Naast deze merken bieden wij ook het merk Unitron . Unitron is een Canadese producent van hoortoestellen, die wereldwijd actief is. Unitron is een trotse aanbieder van levens verbeterende hoorzorg ervaringen waar u blij van wordt.

Voor het ontwikkelen van individuele ooranatomie is het merk Resound zeer geschikt. Resound ontwikkelt deze ooranatomie om de natuurlijke werking van geluid zo goed mogelijk na te bootsen met behulp van een hoortoestel.

Voor een op maat gemaakt hoortoestel bieden wij het merk Audioservice . Audioservice staat bekend om de op maat gemaakte hoortoestellen en is de marktleider in dit segment.

Als laatste bieden wij de merken Bernafon en Coselgie . Bernafon focust op een optimale muziekervaring. Coselgie juist meer op het beter verstaan en daardoor het beter communiceren.

Wij helpen u graag!

Wij snappen dat dit veel informatie is wat op u afkomt. In een gesprek gaan we kijken wat uw wensen en voorkeuren zijn wat betreft een gehoortoestel en zo gaan we kijken welk merk het beste bij u past.

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Widex BEYOND
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
- Bernafon Alpha
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.