Afspraak maken

Widex MOMENT - Header

Widex MOMENT™

Dit geluid verandert alles

Het Widex MOMENT™ hoortoestel staat al jaren bekend om het mogelijk maken van het meest zuivere en natuurlijke geluid wat u ooit met een hoortoestel heeft ervaren. En de Widex MOMENT is verkrijgbaar bij Annemiek's Hoorstudio.

De nieuwe standaard voor geluid

Dankzij de nieuwe ZeroDelay™ technologie verwerkt het toestel het geluid sneller dan ooit. De vertraging is verminderd naar minder dan 0,5 milliseconde. Zelfs de beste hoortoestellen klonken nog altijd als een hoortoestel – tot nu.

We accepteren al decennialang het kunstmatige blikkerige geluid waar we aan denken bij hoortoestellen. Maar met de Widex MOMENT™ komt hier een einde aan.

Met gewone hoortoestellen zit er vertraging op het geluid wat via het hoortoestel binnenkomt en wat rechtstreeks via het oor binnenkomt. Deze vertraging zorgt voor vervorming, daarom ervaart u het onnatuurlijke geluid.

Widex PureSound technologie

Dit is nu ten einde. Dankzij de ZeroDelay™ technologie heeft het toestel PureSound™ weten te creëren.

Een ultrasnel signaalpad wat ervoor zorgt dat er nooit meer vertraging op het hoortoestel zit. U ervaart als gebruiker altijd het puurste en natuurlijkste geluid.

Het hoortoestel is dankzij de PureSound™ de nieuwe standaard voor geluid.

Kom langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden van de nieuwe Widex MOMENT™ hoortoestellen te bespreken. Onze audiciens helpen u graag!

Widex MOMENT™ App

Beschikbaar voor IOS en Android

Het is nu eenvoudiger dan ooit om uw hoorervaring exact af te stemmen zodat u precies het geluid krijgt wat u wenst op de momenten die voor u van belang zijn.

U heeft met de App toegang tot de ongekende kracht van SoundSense Learn, Real-Life Insights en My Sound zodat in elke situatie van een beter en gepersonaliseerd geluid genoten kan worden.

Bovendien kunt u met de app nu ook genieten van directe streaming van TV geluid in uw hoortoestel. Deze is nu namelijk compatibel.

Widex MOMENT - Widex MOMENT App

Geluid afstemmen naar uw wensen via kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning, data delen met uw audicien voor nog betere resultaten en fijnere programma s, en het verfijnen van de hoorervaring.

Widex MOMENT - Widex App

Optimale aanpasprocedure

Bij een geluid dat alles verandert, hoort een procedure waarbij het aanpassen optimaal is. Ook voor ons, als audicien, is het nu nog eenvoudiger om u als drager van hoortoestel optimaal te kunnen bedienen. Widex MOMENT mRIC komt samen met de COMPASS™ GPS-aanpassoftware. Het maakt gebruik van deze verfijning in de software zodat wij uw toestel nog specifieker kunnen afstellen. De software wordt namelijk gebruikt voor het aanpassen, de controle en omdat dit ervoor zorgt dat het afstemmen nog specifieker kan. Door meer transparantie en controle wordt het aanpassen preciezer. Zo weet u dat uw toestel altijd aan uw persoonlijke situatie is aangepast.

Mis geen moment meer!

Dit hoortoestel is over de hele wereld het kleinste oplaadbare hoortoestel (lithium-ion toestel) in zijn soort. Geleverd met een draagbare oplader die eenvoudig te gebruiken is. Hierdoor hoeft u nooit meer een moment te missen vanwege uw gehoor.

Het toestel beschikt over een oplaadbare batterij. Het opladen van uw toestel is eenvoudiger dan ooit en gebeurt draadloos. Er zijn dus geen contactpunten die u schoon hoeft te houden en u kunt de oorstukjes eenvoudig op de juiste manier plaatsen. Hierdoor is het een geschikt hoortoestel voor mensen, alle mensen.

Daarbij zorgt de nieuwe update voor een verlengde batterijduur van 35%. Zo kunt u nu langer genieten van een betere kwaliteit geluid.

Duurzaam & gebruiksvriendelijk

Het toestel is zo duurzaam mogelijk gemaakt. Dankzij een geavanceerde nanocoating kan er geen vocht in de belangrijkste onderdelen van het hoortoestel komen en de nieuwe roestvrijstalen luidsprekers passen in meer oren dan ooit tevoren.

Dit alles is gericht op maximale vochtbestendigheid en een zo lang mogelijke levensduur.

Een keer proberen? Of heeft u een vraag of een opmerking? Neem gerust contact op. Met Widex MOMENT™ ervaart u geluid optimaal.

Belangrijkste verbeteringen in het model

1. Snelle doorgifte

Het geluid wordt zeer snel doorgegeven. De techniek die voor deze snelle doorgifte zorgt, brengt een synchrone aankomst van geluiden bij het trommelvlies voort. Wanneer u een hoortoestel draagt komt geluid namelijk via twee wegen aan bij uw trommelvlies. De eerste weg is direct, dus via de natuurlijke weg. De tweede weg is nadat het hoortoestel het geluid heeft bewerkt. Ruim 80% van de proefpersonen geeft aan een voorkeur te hebben voor deze nieuwe techniek. Het geluid is natuurlijker, prettiger, duidelijker en minder schel.

2. Directe streaming

Directe streaming vanaf een iPhone of iPad met het AHO-hoortoestel met batterij 13 is nu ook mogelijk. Ook het streamen met Android telefoons die gebruik maken van het ASHA protocol is mogelijk. Ook het direct versturen van geluid vanaf de tv-module (TV Play) is nu mogelijk met het hoortoestel. Hierbij is het volume instelbaar en is er een equalizer beschikbaar. Zo heeft u altijd het optimale geluid wanneer u uw favoriete serie of film kijkt. Hierbij kunt u ook instellen of u alleen het geluid van de tv wil ontvangen of ook geluid uit de rest van de kamer. Zo maakt het hoortoestel het eenvoudig voor u om te focussen op één geluid.

Ook voor bestaande dragers van de Widex Moment AHO-hoortoestellen is directe streaming mogelijk. Het toestel moet dan wel beschikken over bluetooth. Dit kunt u verwezenlijken via de app. Wanneer u deze update naar de laatste versie, komt de firmware-update voor de toestellen vanzelf op uw telefoon. Natuurlijk kunnen wij u ook altijd helpen met deze update.

3. Voorkeursregelaar én programmaknop

Het toestel heeft zowel een voorkeursregelaar als een programmaknop. Met deze regelaar kunt u meer dan alleen het volume wijzigen. Wanneer het volume verhoogd wordt, wordt ook de hoorbaarheid vergroot. Wanneer het volume verlaagd wordt, wordt het geluid zachter maar ook comfortabeler gemaakt.

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 9,0 van de 14 beoordelingen

8,7

“Ik merkte dat ik steeds meer moeite kreeg met het verstaan van anderen in een drukke omgeving, maar niet wanneer het rustig was. Toen heb ik een afspraak gemaakt bij Annemiek’s Hoorstudio. Zij hebben mij door middel van een gehoortraining geholpen. Nu kan ik anderen beter verstaan in drukke ruimten, zonder hoortoestel!”
Tim Duursma, 38

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties waar we onze audio service aanbieden, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij onder andere aan:
- Oticon Real
- ReSound Cochlear
- Oticon More
- Widex Moment
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.
Hoelang is de garantie op het hoortoestel?
Het aantal jaar garantie is gelijk aan de fabrieksgarantie van de Widex MOMENT™. Wij nemen hiervoor contact op met Widex.