Afspraak maken

Widex Moment Sheer - Header

Widex Moment Sheer™

Het beste van Widex MOMENT™ gecombineerd

Met het Widex Moment Sheer™ hoortoestel heeft Widex hun beste productserie verenigd in één verfijnd ontwerp. Deze nieuwste toevoeging aan de Widex MOMENT familie is verkrijgbaar bij Annemiek's Hoorstudio.

De perfectie van natuurlijk geluid

Normaal gesproken bereikt geluid dat verwerkt wordt in een hoortoestel het trommelvlies later dan geluid dat direct wordt gehoord. Wanneer deze twee signalen uit de pas lopen, ontstaat er een kunstmatige geluidsbeleving. Echter, met Widex Moment Sheer en PureSound™, kunt u nu elk moment ervaren zoals voorheen.

MySound™-technologie

De perfectie van natuurlijk geluid betekent dat u het leven kunt ervaren zoals u dat wenst. Uw hoortoestel dient u daarbij te ondersteunen, niet de regie te bepalen. Daarom zijn met de Widex Moment Sheer extra parameters toegevoegd aan de AI-gestuurde Widex MySound™-technologie. Hierdoor heeft u meer controle over u hoe wilt horen, ongeacht de situatie waarin u zich bevindt.

Widex SoundRelax™

Het ervaren van natuurlijk geluid draait niet alleen om het opnieuw verbinden met de wereld om ons heen, maar ook met onszelf. Daarom is samen met de Widex Moment Sheer ook een nieuw assortiment van fractalgeluiden in Widex SoundRelax™ geïntroduceerd. Elk is zorgvuldig ontworpen om de concentratie te bevorderen en de geest te ontspannen.

Omdat Widex SoundRelax™ met PureSound™ werkt geniet u van de beste geluidskwaliteit, ongeacht uw gehoorverlies.

Kom langs bij één van onze vestigingen en ontdek de mogelijkheden van de nieuwe Widex Moment Sheer™ hoortoestellen. Onze audiciens staan voor u klaar!

Widex MOMENT™ App

Beschikbaar voor IOS en Android

Het is nu eenvoudiger dan ooit om uw hoorervaring exact af te stemmen zodat u precies het geluid krijgt wat u wenst op de momenten die voor u van belang zijn.

My Guide is een nieuwe toevoeging aan de Widex MOMENT app, ontworpen om gebruikers te begeleiden bij het optimaliseren van hun hoortoestellen. Met My Guide ontvangt u praktisch advies in de vorm van stapsgewijze instructies, video's en korte cursussen die ondersteunen bij diverse aspecten, variërend van het activeren van uw hoortoestel tot het aanpassen van uw geluidsinstellingen.

Het My Sound gedeelte van de app maakt gebruik van geavanceerde AI-technologie om te assisteren bij het personaliseren van uw geluidservaring. U heeft de mogelijkheid om de AI u te laten begeleiden door een reeks geluidsvergelijkingen of u kunt kiezen voor een geluidsprofiel dat is gegenereerd op basis van de voorkeuren van andere gebruikers van de Widex MOMENT™ app in vergelijkbare situaties.

Widex Moment Sheer - Widex MOMENT App

Geluid afstemmen naar uw wensen via kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning, data delen met uw audicien voor nog betere resultaten en fijnere programma s, en het verfijnen van de hoorervaring.

Widex Moment Sheer

Streamen vanaf iOS en Android


De Widex Moment Sheer biedt directe streaming-functionaliteit en kan verbinding maken met zowel iOS- als Android-apparaten, Widex TV Play, en andere DEX-accessoires via 2,4 GHz Bluetooth-connectiviteit. Met deze functie bent u klaar om te genieten van wereldwijde streaming-entertainment van hoge kwaliteit.

Optimale elegantie


Ontwikkeld op basis van het geavanceerde Widex MOMENT™-platform en de innovatieve PureSound™-techonologie is het Moment Sheer hoortoestel geschikt voor minimaal tot zeer ernstig gehoorverlies.

Kenmerken
  • Een vernieuwde uitstraling met herontworpen microfoonopeningen.
  • Oplaadbaar, waardoor het gebruik van batterijen overbodig is.
  • Volledige connectiviteit voor naadloze integratie met diverse apparaten.
  • IP68-classificatie voor maximale bescherming tegen water en stof.
  • Batterijduur van 29 uur zonder streaming of 16 uur met 8 uur streaming.

Opladen in stijl


De Widex Moment Sheer wordt geleverd met een volleig herontworpen standaardlader, vervaardigd uit hoogwaardige materialen en afgewerkt met precisie.

Kenmerken
  • Slechts 4 uur opladen voor een volledige dag gebruik.
  • Snelle oplaadmogelijkheid: 30 minuten laden voor 4 uur gebruik.
  • Slank en licht ontwerp voor gebruiksgemak.
  • LED-indicatoren die de laadstatus duidelijk weergeven.
  • De Widex Moment Sheer een keer uitproberen? Of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties waar we onze audio service aanbieden, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij onder andere aan:
- Oticon Real
- ReSound Cochlear
- Widex Moment
- Starkey Genesis Al
- Phonak Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.
Hoelang is de garantie op het hoortoestel?
Het aantal jaar garantie is gelijk aan de fabrieksgarantie van de Widex Moment Sheer. Wij nemen hiervoor contact op met Widex.