Afspraak maken

Widex hoortoestellen - Annemiek's Hoorstudio

Widex hoortoestellen

Allesveranderd geluid

Hoe fijn zou het zijn wanneer u weer alles kunt horen. Weer kunt genieten van sociale contacten, uw collega’s goed kunt verstaan en u niet onzeker hoeft te zijn of u goed heeft gehoord wat iemand zei. Uw reacties worden weer scherper, u heeft de zekerheid terug over uw gehoor.

Widex is revolutionair op het gebied van hooroplossingen. Met vele technologische toepassingen zijn de hoortoestellen steeds beter in staat om geluid zo te managen dat het wordt aangepast op uw omgeving. Daarnaast stellen de hooroplossingen zich beter af op uw als persoon, naarmate u deze langer gebruikt.

In ons assoriment: Waarom Widex

Met diverse moderne technologische toepassingen is Widex een merk dat staat voor het creëren van het meest pure geluid ooit. Ook wanneer u gebruik maakt van een hooroplossing hoeft dit niet te betekenen dat u dit ook iedere dag moet merken. Dit is waar Widex voor staat, het bieden van comfortabele hooroplossingen die u in staat stellen uw omgeving weer waar te nemen. Met de nieuwste technologie en diverse extra’s zoals een app, opladen van uw hoortoestel en andere extra accessoires.

Widex is ingesteld op de wereld van morgen. Op steeds betere kwaliteit en steeds meer gemak. Met toepassingen voor in het oor en achter het oor is er voor iedereen de juiste en fijnste oplossing. Wij helpen u graag bij de keuze.

Widex Hoortoestellen - Widex

Nieuwe technologie toegepast

Intelligentie en personalisatie

De verschillende hoortoestellen van Widex hebben ook ieder een andere kracht. Hierdoor is er altijd een hooroplossing die perfect aansluit op uw behoeften en wensen. Ervaar het zelf, wij denken met u mee over wat voor u de juiste oplossing is.

Widex MOMENT™

Deze hooroplossing is gericht op het best mogelijke en zuivere geluid mogelijk. De ervaring wordt geoptimaliseerd. Hierdoor heeft u weinig merkbare nadelen van uw hooroplossing. Doordat vertraging wordt voorkomen hoort u alles weer en heeft u niet enkele seconden langer nodig voordat het geluid bij u is binnengekomen.

Ook is de hooroplossing te bedienen met een app, waardoor u altijd instellingen kunt wijzigen. Zo stemt u uw hoortoestel af op de omgeving, dit komt de beleving enorm ten goede.

Wanneer u dus op zoek bent naar een technologisch sterke en kwalitatieve hooroplossing dan raden wij u de Widex hoortoestellen aan. Er zijn diverse toepassingen en modellen, ook met bijbehorende accesoires. Wilt u het ook proberen? Kom dan langs en we helpen u verder.

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 9,0 van de 14 beoordelingen

9,0

“Ik heb de begeleiding om tot een goede keuze van een passend hoortoestel zeer positief ervaren. Deskundig advies, de tijd die er voor je genomen wordt en de uitgebreide informatie die gegeven wordt om tot een goed besluit te komen heb ik als zeer prettig ervaren. Daarnaast ook een dikke tien voor het "luisterend oor" van de audicien die ondanks mijn soms aparte manier van omschrijven het toch voor elkaar krijgt de toestellen goed af te stellen.”
Fleur Jakobs

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
- Bernafon Alpha
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.