Afspraak maken

Widex MOMENT  - Widex MOMENT

Met betrekking tot het coronavirus, melden wij u dat er hygiënische maatregelen zijn getroffen, zodat u onze winkels kunt blijven bezoeken op afspraak.


Widex MOMENT™

Dit geluid verandert alles

Het Widex MOMENT™ hoortoestel staat al jaren bekend om het mogelijk maken van het meest zuivere en natuurlijke geluid wat u ooit met een hoortoestel heeft ervaren.

De nieuwe standaard voor geluid

Dankzij de nieuwe ZeroDelay™ technologie verwerkt de Widex MOMENT™ het geluid sneller dan ooit. Zelfs de beste hoortoestellen klonken nog altijd als een hoortoestel – tot nu.

We accepteren al decennialang het kunstmatige blikkerige geluid waar we aan denken bij hoortoestellen. Maar met de Widex MOMENT™ komt hier een einde aan.

Met gewone hoortoestellen zit er vertraging op het geluid wat via het hoortoestel binnenkomt en wat rechtstreeks via het oor binnenkomt. Deze vertraging zorgt voor vervorming, daarom ervaart u het onnatuurlijke geluid.

Widex PureSound™

Dit is nu ten einde. Dankzij de ZeroDelay™ technologie heeft Widex MOMENT™ PureSound™ weten te creëren.

Een ultrasnel signaalpad wat ervoor zorgt dat er nooit meer vertraging op het hoortoestel zit. U ervaart als gebruiker altijd het puurste en natuurlijkste geluid.

Widex MOMENT™ is dankzij de PureSound™ de nieuwe standaard voor geluid.

Kom langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden van de nieuwe Widex MOMENT™ hoortoestellen te bespreken. Onze audiciens helpen u graag!

Widex MOMENT™ App

Beschikbaar voor IOS en Android

Het is nu eenvoudiger dan ooit om uw hoorervaring exact af te stemmen zodat u precies het geluid krijgt wat u wenst op de momenten die voor u van belang zijn.

U heeft met de App toegang tot de ongekende kracht van SoundSense Learn en Real-Life Insights zodat in elke situatie van een beter en gepersonaliseerd geluid genoten kan worden.

Bovendien kunt u met de app nu ook genieten van direct TV geluid in uw Widex MOMENT™ hoortoestel. Deze is nu namelijk compatibel.

Widex MOMENT - Widex MOMENT App

Geluid afstemmen naar uw wensen via kunstmatige intelligentie (AI), data delen met uw audicien voor nog betere resultaten en het verfijnen van de hoorervaring.

Widex MOMENT - Widex App

Optimale aanpasprocedure

Bij een geluid dat alles verandert, hoort een procedure waarbij het aanpassen optimaal is. Ook voor ons, als audicien, is het nu nog eenvoudiger om u als drager van hoortoestel optimaal te kunnen bedienen. Widex MOMENT™ komt samen met de COMPASS™ GPS-aanpassoftware. Met de verfijning in de software die gebruikt wordt voor het aanpassen, controle en transparantie is het voor ons mogelijk om het gehoortoestel nog verfijnder af te stemmen op de situatie die bij u past.

Mis geen moment meer!

De Widex MOMENT™ is over de hele wereld het kleinste oplaadbare hoortoestel (lithium-ion toestel) in zijn soort. Geleverd met een draagbare oplader die eenvoudig te gebruiken is. Hierdoor hoeft u nooit meer een moment te missen vanwege uw gehoor.

Het toestel beschikt over een oplaadbare batterij. Het opladen van uw toestel is eenvoudiger dan ooit en gebeurt draadloos. Er zijn dus geen contactpunten die u schoon hoeft te houden en u kunt de oorstukjes eenvoudig op de juiste manier plaatsen. Hierdoor is het een geschikt hoortoestel voor mensen, alle mensen.

Daarbij zorgt de nieuwe update voor een verlengde batterijduur van 35%. Zo kunt u nu langer genieten van een betere kwaliteit geluid.

Duurzaam & gebruiksvriendelijk

Het toestel is zo duurzaam mogelijk gemaakt. Dankzij een geavanceerde nanocoating kan er geen vocht in de belangrijkste onderdelen van het hoortoestel komen en de nieuwe roestvrijstalen luidsprekers passen in meer oren dan ooit tevoren.

Dit alles is gericht op maximale vochtbestendigheid en een zo lang mogelijke levensduur.

Widex MOMENT™ een keer proberen? Of heeft u een vraag of een opmerking? Neem gerust contact op. Met Widex MOMENT™ ervaart u geluid optimaal.

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 8,9 van de 13 beoordelingen

8,7

“De hoortoestellen die ik nu heb bevielen me niet. Ik was aan het googelen en kwam Annemiek’s Hoorstudio tegen. Ik maakt een afspraak ik werd opnieuw gemeten en daarna werd na gemeten wat mijn hoortoestellen in mijn oor deden. De hoortoestellen werden bij geregeld en nu kan ik veel beter mijn familie verstaan. Alle complimenten aan Annemiek.” Ida, 43

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Channel (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende merken bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Widex EVOKE
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Phonac Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.
Hoelang is de garantie op het hoortoestel?
Het aantal jaar garantie is gelijk aan de fabrieksgarantie van de Widex MOMENT™. Wij nemen hiervoor contact op met Widex.