Afspraak maken

Widex MOMENT  - Widex MOMENT

Met betrekking tot het coronavirus, melden wij u dat er hygiënische maatregelen zijn getroffen, zodat u onze winkels kunt blijven bezoeken op afspraak.

Widex MOMENT™

Dit geluid verandert alles

Het Widex MOMENT™ hoortoestel maak het mogelijk om het zuiverste en natuurlijkste geluid wat u ooit met een hoortoestel heeft ervaren te horen.

De nieuwe standaard voor geluid

Dankzij de nieuwe ZeroDelay™ technologie verwerkt de Widex MOMENT™ het geluid sneller dan ooit. Zelfs de beste hoortoestellen klonken nog altijd als een hoortoestel – tot nu.

Met de Widex MOMENT™ komt er een einde aan het kunstmatige blikkerige geluid dat we met hoortoestellen associëren en al decennialang accepteren dat dit hoort.

Met gewone hoortoestellen zit er vertraging op het geluid wat via het hoortoestel binnenkomt en wat rechtstreeks via het oor binnenkomt. Deze vertraging veroorzaakt vervorming wat de oorzaak van het onnatuurlijke geluid is.

Widex PureSound™

Dit is nu ten einde. Dankzij de ZeroDelay™ technologie heeft Widex MOMENT™ PureSound™ weten te ontwikkelen.

Een ultrasnel signaalpad wat ervoor zorgt dat er nooit meer vertraging op het hoortoestel zit en u als gebruiker altijd het puurste en natuurlijkste geluid ervaart.

Widex MOMENT™ is dankzij de PureSound™ de nieuwe standaard voor geluid.

Kom langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden van de nieuwe Widex MOMENT™ hoortoestellen te bespreken.

Widex MOMENT™ App

Beschikbaar voor IOS en Android

Nu gemakkelijker dan ooit om uw hoorervaring nauwkeurig af te stemmen zodat u precies het gewenste geluid krijgt op de momenten die voor u belangrijk zijn.

U heeft met de App toegang tot de ongekende kracht van Sound Sense Learn en Real-Life Insights zodat in elke situatie van een beter en gepersonaliseerd geluid genoten kan worden.

Widex MOMENT - Widex MOMENT App

Geluid personaliseren via kunstmatige intelligentie (AI), gegevens delen met uw audicien voor nog betere resultaten en het verfijnen van de hoorervaring.

Widex MOMENT - Widex BEYOND App

Optimale aanpasprocedure

Bij een geluid dat alles verandert, hoort een optimale aanpasprocedure. Ook voor ons, als audicien, is het nu nog eenvoudiger om u als hoortoesteldrager optimaal te kunnen bedienen. Widex MOMENT™ komt samen met de COMPASS™ GPS-aanpassoftware. Met de verfijning in de aanpassoftware, controle en transparantie is het voor ons mogelijk om het gehoortoestel nog verfijnder af te stemmen op de situatie die bij u past.

Mis geen moment meer!

De Widex MOMENT™ is wereldwijd het kleinste oplaadbare lithium-ion toestel in zijn soort. Geleverd met een draagbare gebruiksvriendelijke oplader, hierdoor hoeft u nooit meer een moment te missen vanwege uw gehoor.

Het opladen van uw toestel is eenvoudiger dan ooit en gebeurt draadloos. Er zijn dus geen contactpunten die u schoon hoeft te houden en u kunt de oorstukjes eenvoudig op de juiste manier plaatsen.

Duurzaam & gebruiksvriendelijk

Het toestel is zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Dankzij een geavanceerde nanocoating kan er geen vocht in de belangrijkste onderdelen van het hoortoestel komen en de nieuwe roestvrijstalen luidsprekertjes passen in meer oren dan ooit tevoren.

Dit alles is erop gericht voor maximale vochtbestendigheid en een lange levensduur.

Widex MOMENT™ een keer proberen?
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis