Afspraak maken

Widex Evoke - Widex Evoke header

Met betrekking tot het coronavirus, melden wij u dat er hygiënische maatregelen zijn getroffen, zodat u onze winkels kunt blijven bezoeken op afspraak.

Widex EVOKE

Het nieuwste, revolutionaire hoortoestel van Widex is de EVOKE. Dit nieuwe hoortoestel helpt u automatisch beter luisteren met behulp van ingebouwde machine learning.

Wat betekent dat? Dat betekent dat uw hoortoestel automatisch te alle tijde bepaald welke geluiden versterkt dienen te worden, welke juist niet en wat u als drager graag wilt horen. Het hoortoestel raakt nooit uitgeleerd en blijft continu zoeken naar manieren waarop het uw gehoor nog meer kan helpen.

Dankzij het zelflerende algoritme zal uw luisterervaring nooit meer hetzelfde zijn. De Evoke blijft leren wat uw wensen zijn.

Kom langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden van de nieuwe EVOKE hoortoestellen van Widex te bespreken.

De beste luisterervaring

Onderstaande video laat u zien hoe het Widex EVOKE hoortoestel werkt.

Widex tonelink app

Over de EVOKE

Een betere luisterervaring

De EVOKE tonelink app verzamelt aan de hand van de EVOKE-app bevindingen. Deze bevindingen worden daarna via de app aan u gepresenteerd. U krijgt zo’n 15 à 20 A/B-vergelijkingen te horen, waarbij u kiest voor de voor u betere geluidskwaliteit.

Nadat u uw keuzes ingevuld heeft, blijft het zelflerende algoritme zich verbeteren, zodat u continu kunt genieten van de beste geluiden.

Vandaag slim, morgen nog slimmer

Nadat u uw keuzes in de app heeft aangegeven, begint de Widex EVOKE zich aan te passen aan uw persoonlijke luistervoorkeuren, opgeslagen in een programma.

Naast de voorkeuren die u deelt met de app, worden ook gegevens die anoniem zijn verzameld uit de keuzes van andere gebruikers ingezet om uw luisterervaring nóg beter te maken.

Kies het profiel voor uw activiteit

Of u nu een feest heeft, gezellig met vrienden aan het lunchen bent, wilt genieten van de geluiden van de natuur of lekker naar muziek aan het luisteren bent; EVOKE heeft overal een specifiek profiel voor ontworpen.

Met behulp van deze profielen staat uw gehoorapparaat altijd optimaal ingesteld voor de activiteit waarmee u bezig bent. Via de EVOKE-app kiest u eenvoudig het vooringestelde profiel dat overeenkomt met uw situatie.

Kom langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden van de nieuwe EVOKE hoortoestellen te bespreken. Maak snel een afspraak!

Widex EVOKE een keer proberen?

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 8,9 van de 12 beoordelingen

8,7

“Sinds mijn dertigste draag ik hoortoestellen aan mijn beide oren. In mijn drukke baan communiceer ik veel met mensen en is het belangrijk hen goed te verstaan. Ik ben blij met een zelfstandige audicien zo dicht in mijn buurt. Als er iets met mijn hoortoestellen aan de hand is, loop ik bij Annemiek´s hoorstudio makkelijk naar binnen en krijg ik altijd snel goede en professionele hulp. Dat geeft mij een zeker gevoel.” Anna Heerschap, 48

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis