Afspraak maken

Widex Evoke - Widex Evoke header

Met betrekking tot het coronavirus, melden wij u dat er hygiënische maatregelen zijn getroffen, zodat u onze winkels kunt blijven bezoeken op afspraak.

Widex EVOKE

Het nieuwste, revolutionaire hoortoestel van Widex is de EVOKE. Dit nieuwe hoortoestel helpt u automatisch beter luisteren met behulp van ingebouwde machine learning.

Wat betekent dat? Dat betekent dat uw hoortoestel automatisch te alle tijde bepaald welke geluiden versterkt dienen te worden, welke juist niet en wat u als drager graag wilt horen. Het hoortoestel raakt nooit uitgeleerd en blijft continu zoeken naar manieren waarop het uw gehoor nog meer kan helpen.

Dankzij het zelflerende algoritme zal uw luisterervaring nooit meer hetzelfde zijn. De Evoke blijft leren wat uw wensen zijn.

Kom langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden van de nieuwe EVOKE hoortoestellen van Widex te bespreken.

De beste luisterervaring

Onderstaande video laat u zien hoe het Widex EVOKE hoortoestel werkt.

Widex tonelink app

Over de EVOKE

Een betere luisterervaring

De EVOKE tonelink app verzamelt aan de hand van de EVOKE-app bevindingen. Deze bevindingen worden daarna via de app aan u gepresenteerd. U krijgt zo’n 15 à 20 A/B-vergelijkingen te horen, waarbij u kiest voor de voor u betere geluidskwaliteit.

Nadat u uw keuzes ingevuld heeft, blijft het zelflerende algoritme zich verbeteren, zodat u continu kunt genieten van de beste geluiden.

Vandaag slim, morgen nog slimmer

Nadat u uw keuzes in de app heeft aangegeven, begint de Widex EVOKE zich aan te passen aan uw persoonlijke luistervoorkeuren, opgeslagen in een programma.

Naast de voorkeuren die u deelt met de app, worden ook gegevens die anoniem zijn verzameld uit de keuzes van andere gebruikers ingezet om uw luisterervaring nóg beter te maken.

Kies het profiel voor uw activiteit

Of u nu een feest heeft, gezellig met vrienden aan het lunchen bent, wilt genieten van de geluiden van de natuur of lekker naar muziek aan het luisteren bent; EVOKE heeft overal een specifiek profiel voor ontworpen.

Met behulp van deze profielen staat uw gehoorapparaat altijd optimaal ingesteld voor de activiteit waarmee u bezig bent. Via de EVOKE-app kiest u eenvoudig het vooringestelde profiel dat overeenkomt met uw situatie.

Vraag of opmerking? Neem contact op. Kom langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden van de nieuwe EVOKE hoortoestellen te bespreken. Maak snel een afspraak!

Widex EVOKE een keer proberen?
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Channel (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende merken bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Widex EVOKE
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Phonac Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.