Afspraak maken

Widex beyond  - Widex BEYOND

Met betrekking tot het coronavirus, melden wij u dat er hygiënische maatregelen zijn getroffen, zodat u onze winkels kunt blijven bezoeken op afspraak.

Widex BEYOND

Bij Annemiek’s Hoorstudio nemen we tijd voor uitleg

Draagt u of iemand die u kent hoortoestellen en klagen zij over het geluidsniveau van gesprekken? Op verjaardagen is het geluid vaak te luid, maar tijdens een voorstelling in de schouwburg is de voorstelling nauwelijks te volgen.

Vervolgens moet het volume van het gehoortoestel handmatig aangepast worden, om aan het volume van de omgeving te voldoen.

De oplossing

Widex heeft hiervoor een oplossing gevonden met het nieuwe BEYOND gehoorapparaat. Het gehoortoestel herkent automatisch de geluiden in uw omgeving en past het geluid dat u hoort daar op aan.

Zo worden omgevingsgeluiden gedempt, maar blijft spraak goed te verstaan.

Ook kunt u door middel van een app op uw smartphone een aantal vaste profielen aanmaken, waarin u uw persoonlijke instellingen voor de gehoortoestellen eenvoudig vastlegt.

Kom langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden van de nieuwe Widex BEYOND hoortoestellen te bespreken.
Widex Beyond - Widex BEYOND App

Eenvoudig aan te passen

Widex is een Deens producent van hoortoestellen. Het bedrijf heeft de reputatie één van de meest innovatieve hoortoestelfabrikanten ter wereld te zijn, door de constante ontwikkeling van digitale technologieën.

Hoge mate van aanpassingen mogelijk

Eén van de nieuwste technologische ontwikkelingen van Widex maakt het gebruik van een gehoortoestel vele malen gemakkelijker. De Widex BEYOND maakt het mogelijk uw gehoortoestellen te verbinden met uw smartphone om verschillende instellingen makkelijker aan te passen.

Zo kunt u onder andere het volume en de richtinggevoeligheid van de microfoons instellen, en nog veel meer via de Widex BEYOND app.

Zo geven de gehoortoestellen u onder andere de mogelijkheid om het linker en rechter gehoortoestel onafhankelijk van elkaar op verschillende volumes te zetten.

Verstaanbaarheid

Eén van de grootste uitdagingen voor dragers van een hoortoestel, is het ontvangen van een grote reeks aan verschillende geluiden, die ook allemaal van verschillende niveaus zijn.

Het Widex BEYOND hoortoestel past zich automatisch aan het volume van het omgevingsgeluid aan. Op die manier hoort u alleen wat voor u belangrijk is en zijn luide omgevingen niet langer een storende factor voor u en kunt u weer op een zo natuurlijk mogelijke manier luisteren.

De meeste hoortoestellen maken het lastig om anderen te verstaan wanneer het buiten hard waait; de harde wind waait de hoortoestellen in en zorgt ervoor dat andere geluiden nauwelijks te horen zijn.

De Widex BEYOND filtert door middel van het ingebouwde algoritme automatisch de wind die uw gehoortoestel ontvangt uit het geluid dat u uiteindelijk te horen krijgt, waardoor u een tot 30% beter spraakverstaan krijgt. Windruis wordt dus verminderd, terwijl uw spraakverstaan verbetert.

Widex BEYOND een keer proberen?

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 8,9 van de 12 beoordelingen

8,7

“Ik merkte dat ik steeds meer moeite kreeg met het verstaan van anderen in een drukke omgeving, maar niet wanneer het rustig was. Toen heb ik een afspraak gemaakt bij Annemiek’s Hoorstudio. Zij hebben mij door middel van een gehoortraining geholpen. Nu kan ik anderen beter verstaan in drukke ruimten, zonder hoortoestel!” Tim Duursma, 38

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis