Afspraak maken

Widex beyond  - Widex BEYOND

Met betrekking tot het coronavirus, melden wij u dat er hygiënische maatregelen zijn getroffen, zodat u onze winkels kunt blijven bezoeken op afspraak.


Widex BEYOND

Bij Annemiek’s Hoorstudio nemen we tijd voor uitleg

Draagt u of iemand die u kent hoortoestellen en klagen zij over het geluidsniveau van gesprekken? Op verjaardagen is het geluid vaak te luid, maar tijdens een voorstelling in de schouwburg is de voorstelling nauwelijks te volgen.

Vervolgens moet het volume van het gehoortoestel handmatig aangepast worden, om aan het volume van de omgeving te voldoen.

De oplossing

Widex heeft hiervoor een oplossing gevonden met het nieuwe BEYOND gehoorapparaat. Het gehoortoestel herkent automatisch de geluiden in uw omgeving en past het geluid dat u hoort daar op aan.

Zo worden omgevingsgeluiden gedempt, maar blijft spraak goed te verstaan.

Ook kunt u door middel van een app op uw smartphone een aantal vaste profielen aanmaken, waarin u uw persoonlijke instellingen voor de gehoortoestellen eenvoudig vastlegt.

Kom langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden van de nieuwe Widex BEYOND hoortoestellen te bespreken.
Widex Beyond - Widex BEYOND App

Eenvoudig aan te passen

Widex is een Deens producent van hoortoestellen. Het bedrijf heeft de reputatie één van de meest innovatieve hoortoestelfabrikanten ter wereld te zijn, door de constante ontwikkeling van digitale technologieën.

Hoge mate van aanpassingen mogelijk

Eén van de nieuwste technologische ontwikkelingen van Widex maakt het gebruik van een gehoortoestel vele malen gemakkelijker. De Widex BEYOND maakt het mogelijk uw gehoortoestellen te verbinden met uw smartphone om verschillende instellingen makkelijker aan te passen.

Zo kunt u onder andere het volume en de richtinggevoeligheid van de microfoons instellen, en nog veel meer via de Widex BEYOND app.

Zo geven de gehoortoestellen u onder andere de mogelijkheid om het linker en rechter gehoortoestel onafhankelijk van elkaar op verschillende volumes te zetten.

Verstaanbaarheid

Eén van de grootste uitdagingen voor dragers van een hoortoestel, is het ontvangen van een grote reeks aan verschillende geluiden, die ook allemaal van verschillende niveaus zijn.

Het Widex BEYOND hoortoestel past zich automatisch aan het volume van het omgevingsgeluid aan. Op die manier hoort u alleen wat voor u belangrijk is en zijn luide omgevingen niet langer een storende factor voor u en kunt u weer op een zo natuurlijk mogelijke manier luisteren.

De meeste hoortoestellen maken het lastig om anderen te verstaan wanneer het buiten hard waait; de harde wind waait de hoortoestellen in en zorgt ervoor dat andere geluiden nauwelijks te horen zijn.

De Widex BEYOND filtert door middel van het ingebouwde algoritme automatisch de wind die uw gehoortoestel ontvangt uit het geluid dat u uiteindelijk te horen krijgt, waardoor u een tot 30% beter spraakverstaan krijgt. Windruis wordt dus verminderd, terwijl uw spraakverstaan verbetert.

Widex BEYOND een keer proberen?
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Channel (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende merken bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Widex BEYOND
- Widex EVOKE
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Phonac Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.