Afspraak maken

Starkey Muse - Annemiek's Hoorstudio

Starkey Muse

Bent u op zoek naar een draadloze hooroplossing die vrijwel onzichtbaar is voor de buitenwereld? Onze Starkey Muse hooroplossingen worden aangebracht in uw oor, zodat deze haast niet te zien zijn. Door het dragen van hoortoestellen lijkt u echt niet ouder, maar niet goed kunnen horen doet dat wel.

De hooroplossingen

Starkey Muse biedt verschillende hooroplossingen aan. Zo zijn er hooroplossingen die u achter uw oor, of in uw oor kunt dragen. De hooroplossingen die u in uw oor draagt, zijn discreter dan de hooroplossingen die achter uw oor gedragen worden.

Beide modellen worden door ons altijd afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. Zo stoppen we nooit voordat u helemaal tevreden bent over de instellingen van uw hooroplossing.

Kom langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden van de Starkey Muse hooroplossingen te bespreken. Maak snel een afspraak!

Mocht u geïnteresseerd zijn in de Starkey Muse hooroplossingen, dan willen wij u hier graag meer informatie over geven.

Opladen opnieuw uitgedacht!

Het nieuwe laadsysteem van Starkey Muse stelt u in staat om uw gehoortoestellen ‘s nachts gewoon op te laden. Zo hoeft u de batterijen niet telkens na enkele dagen te vervangen.

Starkey Muse - Annemiek's Hoorstudio
Meer informatie
Starkey Muse - Widex App

Acuity Immersion directionaliteit

In samenwerking met audiologische onderzoekers en toonaangevende neurowetenschappers is Starkey Muse bezig geweest met het ontwikkelen van technologie om geluid zo natuurlijk mogelijk te laten klinken. Daarvoor zijn luidsprekertjes ontwikkeld die ideaal in het oor gesitueerd zijn.

Op die manier wordt geluid opgevangen nadat de oorschelp de eigen, unieke klank aan het geluid heeft gegeven. Daardoor worden ook de belangrijkste signalen doorgegeven die nodig zijn voor het ruimtelijke bewustzijn.

De unieke vorm van iedere oorschelp geeft een unieke verdraaiing aan ieder geluid dat het oor binnenkomt. De hersenen gebruiken deze unieke geluiden om een beeld van de omgeving te vormen. De Acuity Immersion technologie van Starkey Muse helpt bij het vormen van deze omgeving.

Starkey Muse een keer proberen?
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Channel (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende merken bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
- Bernafon Alpha
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.