Afspraak maken

Starkey Livio Edge AI - Annemiek's Hoorstudio

Starkey Livio Edge AI

Onze Starkey Livio Edge AI hooroplossingen geven u een beleving van uw omgeving als nooit tevoren! Met de nieuwste technieken hoort u meer met uw hoortoestel dan u ooit nog had durven dromen. Een hooroplossing die er voor zorgt dat u zelfs in de meest lastige omgeving nog verstaat wat er wordt gezegd.

De hooroplossingen

Starkey Livio Edge AI biedt verschillende hooroplossingen aan. Zo zijn er hooroplossingen die u achter uw oor, of in uw oor kunt dragen. De hooroplossingen die u in uw oor draagt, zijn discreter dan de hooroplossingen die achter uw oor gedragen worden.

Dankzij de kunstmatige intelligentie is het hoortoestel in staat om u lichamelijke en mentale gezondheid te volgen. Het oor is de meest effectieve plaats voor het verkijgen van betrouwbare gegevens over uw lichamelijke gesteldheid. livio AI biedt u dit voordeel. De Starkey Livio Edge AI komt met valdectectie en alarmering. Wanneer u valt, wordt dit gedetecteerd en verzonden naar door u vooraf uitgekozen personen.

Bezoek één van onze vestigingen om de mogelijkheden van de Starkey Livio Edge AI hooroplossingen te bespreken. Neem contact op en maak een afspraak!

Mocht u geïnteresseerd zijn in de Starkey Livio Edge AI hooroplossingen, dan willen wij u hier graag meer informatie over geven.
Starkey Livio Edge AI - Introductie

Optimale geluidsbeleving en bevorderen gezondheidHet doel van Starkey is een optimale geluidsbeleving, hiervoor is veel onderzoek gedaan. Starkey is één van de meest innovatieve bedrijven op het gebied van hooroplossingen. De Starkey Livio Edge AI is de eerste hooroplossing met een gezondheidsfunctie. Uw gezondheid en uw gehoor gaan namelijk samen.

De Starkey Livio Edge AI is gemaakt voor onafhankelijkheid. Het hoortoestel komt met valdetectie en alarmering. Wanneer u valt, wordt dit gedetecteerd Vervolgens kan een alarmbericht worden verzonden naar vooraf uitgekozen personen.

Kunstmatige intelligentie zorgt voor focus

Door middel van kunstmatige intelligentie kan de Livio Edge AI de omgeving scannen en hetgeen u hoort aanpassen aan deze omgeving. U hoeft hier zelf niets voor te doen. Dit is de eerste hooroplossing die dit mogelijk maakt!

Door de continue aanpassing kunt u gemakkelijk functioneren in iedere omgeving. Zo wordt bijvoorbeeld ook onnodig omgevingsgeluid gedempt en kan de hooroplossing zelf focussen op wat op dat moment belangrijk is om te horen. De focus komt dus niet ook te liggen op omgevingsgeluiden, wat bij andere hooroplossingen nogal eens het geval kan zijn.

Bluetooth-funtie

De Starkey Livio Edge AI beschikt ook over een Bluetooth-functie, hierdoor kan deze worden verbonden met bijvoorbeeld een smartphone of radio, waardoor u het geluid rechtstreeks binnenkrijgt. Dit doet ontzettend veel voor de kwaliteit en zorgt ervoor dat u weer echt kunt genieten van mooie muziek, een podcast of een radioprogramma.

Gezondheidsbevordering met Thrive Care App

Door de Livio Edge AI te verbinden met de bijbehorende Thrive Care App kunt u diverse gezondheidsfuncties van uzelf in de gaten houden, ook kunt u ervoor kiezen deze te delen met familie of andere dierbaren.

Een goede hooroplossing draagt bij aan het behouden van uw cognitieve functies en kan zelfs de kans op Alzheimer verkleinen.

Zo dragen hooroplossingen ook bij aan meer sociale interactie, wat weer heel goed is voor uw mentale gezondheid. Uw wereld kan kleiner worden als u minder hoort en dat kunnen we voorkomen! Verder kunt u met de app zelf ook aanpassingen doen aan uw hooroplossing, bijvoorbeeld hardheid van geluid en instellingen voor bepaalde omgevingen. Wij vertellen u ook hier graag meer over!

Starkey Livio Edge AI een keer proberen?
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij onder andere aan:
- Oticon Real
- ReSound Cochlear
- Oticon More
- Widex Moment
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.