Afspraak maken

Starkey hoortoestellen - Annemiek's Hoorstudio

Starkey hoortoestellen

Haal alles uit het leven

Gehoorverlies heeft invloed op vele aspecten van uw leven. Muziek, bijeenkomsten, koffie drinken of samen zijn met familie. Voor sociale interactie is een goed gehoor essentieel. Starkey is expert op het gebied van technologische ontwikkelingen betreft hooroplossingen.

Met de nieuwste technologieën en vele oplossingen zorgen we er voor dat u weer kunt genieten van alle aspecten van het leven. Hoor weer alle geluiden en verbeter uw gehoor en communicatie.

Waarom Starkey

Iedere persoon heeft andere wensen aan een hooroplossing. Bij Starkey hebben de modellen hoortoestellen daarom vele vormen. Zo zijn er toestellen voor in het oor, maar ook achter het oor of compleet in het oor. Zo vinden we altijd de oplossing die het beste bij u past.

Verder heeft Starkey diverse extra toepassingen die er voor zorgen dat de geluidskwaliteit nog beter wordt en waardoor u nog meer gemak ervaart van uw nieuwe hooroplossing. De technologie ontwikkelt zich snel en de hooroplossingen dus ook. Hierop wordt ingespeeld, waardoor de kwaliteit alleen maar verbetert.

Oticon Hoortoestellen - Oticon

De vele toepassingen

Gebruiksgemak en zuivere kwaliteit Starkey Livio Edge AI

De hooroplossing met een gezondheidsfunctie, de eerste in deze soort. Naast de optimale geluidsbeleving heeft dit hoortoestel ook een gezondheidsfunctie. Hiermee wordt onder andere de omgeving bijgehouden, waarop het geluid wordt aangepast.

Daarnaast kunt u de gezondheidsfuncties bijhouden in de app of delen met mensen die dichtbij u staan. Ideaal voor sporters of ouderen met een zwakkere gezondheid. Zo heeft u een hooroplossing die u ook duidelijkheid geeft over u cognitieve en fysieke functies.

Want de kwaliteit van leven zit niet alleen in uw gehoor, maar ook in uw gezondheid. Met de app kunt u ook diverse aanpassingen doen binnen de instellingen van uw hoortoestel.

Wij helpen u verder

Bent u benieuwd naar de hooroplossingen van Starkey en wat deze voor uw gehoor kunnen doen? Maak een afspraak en we helpen u graag verder. Zo vinden we de hooroplossing die het beste bij u en de situatie past. Met de juiste functies en voor dagelijks gebruik, precies zoals u het graag wenst.

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Channel (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij onder andere aan:
- Oticon Real
- ReSound Cochlear
- Oticon More
- Widex Moment
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.