Afspraak maken

Starkey Muse - Annemiek's Hoorstudio

Met betrekking tot het coronavirus, melden wij u dat er hygiënische maatregelen zijn getroffen, zodat u onze winkels kunt blijven bezoeken op afspraak

Starkey Muse

Bent u op zoek naar een draadloze hooroplossing die vrijwel onzichtbaar is voor de buitenwereld? Onze Starkey Muse hooroplossingen worden aangebracht in uw oor, zodat deze haast niet te zien zijn. Door het dragen van hoortoestellen lijkt u echt niet ouder, maar niet goed kunnen horen doet dat wel.

De hooroplossingen

Starkey Muse biedt verschillende hooroplossingen aan. Zo zijn er hooroplossingen die u achter uw oor, of in uw oor kunt dragen. De hooroplossingen die u in uw oor draagt, zijn discreter dan de hooroplossingen die achter uw oor gedragen worden.

Beide modellen worden door ons altijd afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. Zo stoppen we nooit voordat u helemaal tevreden bent over de instellingen van uw hooroplossing.

Kom langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden van de Starkey Muse hooroplossingen te bespreken. Maak snel een afspraak!

Mocht u geïnteresseerd zijn in de Starkey Muse hooroplossingen, dan willen wij u hier graag meer informatie over geven.

Opladen opnieuw uitgedacht!

Het nieuwe laadsysteem van Starkey Muse stelt u in staat om uw gehoortoestellen ‘s nachts gewoon op te laden. Zo hoeft u de batterijen niet telkens na enkele dagen te vervangen.

Starkey Muse - Annemiek's Hoorstudio
Meer informatie
Starkey Muse - Widex BEYOND App

Acuity Immersion directionaliteit

In samenwerking met audiologische onderzoekers en toonaangevende neurowetenschappers is Starkey Muse bezig geweest met het ontwikkelen van technologie om geluid zo natuurlijk mogelijk te laten klinken. Daarvoor zijn luidsprekertjes ontwikkeld die ideaal in het oor gesitueerd zijn.

Op die manier wordt geluid opgevangen nadat de oorschelp de eigen, unieke klank aan het geluid heeft gegeven. Daardoor worden ook de belangrijkste signalen doorgegeven die nodig zijn voor het ruimtelijke bewustzijn.

De unieke vorm van iedere oorschelp geeft een unieke verdraaiing aan ieder geluid dat het oor binnenkomt. De hersenen gebruiken deze unieke geluiden om een beeld van de omgeving te vormen. De Acuity Immersion technologie van Starkey Muse helpt bij het vormen van deze omgeving.

Starkey Muse een keer proberen?

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 8,9 van de 12 beoordelingen

8,7

“Sinds mijn dertigste draag ik hoortoestellen aan mijn beide oren. In mijn drukke baan communiceer ik veel met mensen en is het belangrijk hen goed te verstaan. Ik ben blij met een zelfstandige audicien zo dicht in mijn buurt. Als er iets met mijn hoortoestellen aan de hand is, loop ik bij Annemiek´s hoorstudio makkelijk naar binnen en krijg ik altijd snel goede en professionele hulp. Dat geeft mij een zeker gevoel.” Anna Heerschap, 48

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis