Afspraak maken

Starkey Livio Edge AI - Annemiek's Hoorstudio

Met betrekking tot het coronavirus, melden wij u dat er hygiënische maatregelen zijn getroffen, zodat u onze winkels kunt blijven bezoeken op afspraak

Starkey Livio Edge AI

Onze Starkey Livio Edge AI hooroplossingen geven u een beleving van uw omgeving als nooit tevoren! Met de nieuwste technieken hoort u meer met uw hoortoestel dan u ooit nog had durven dromen. Een hooroplossing die er voor zorgt dat u zelfs in de meest lastige omgeving nog verstaat wat er wordt gezegd.

De hooroplossingen

Starkey Livio Edge AI biedt verschillende hooroplossingen aan. Zo zijn er hooroplossingen die u achter uw oor, of in uw oor kunt dragen. De hooroplossingen die u in uw oor draagt, zijn discreter dan de hooroplossingen die achter uw oor gedragen worden.

Dankzij de kunstmatige intelligentie is het hoortoestel in staat om u lichamelijke en mentale gezondheid te volgen. Het oor is de meest effectieve plaats voor het verkijgen van betrouwbare gegevens over uw lichamelijke gesteldheid. livio AI biedt u dit voordeel. De Starkey Livio Edge AI komt met valdectectie en alarmering. Wanneer u valt, wordt dit gedetecteerd en verzonden naar door u vooraf uitgekozen personen.

Bezoek één van onze vestigingen om de mogelijkheden van de Starkey Livio Edge AI hooroplossingen te bespreken. Neem contact op en maak een afspraak!

Mocht u geïnteresseerd zijn in de Starkey Livio Edge AI hooroplossingen, dan willen wij u hier graag meer informatie over geven.
Starkey Livio Edge AI - Introductie

Optimale geluidsbeleving en bevorderen gezondheidHet doel van Starkey is een optimale geluidsbeleving, hiervoor is veel onderzoek gedaan. Starkey is één van de meest innovatieve bedrijven op het gebied van hooroplossingen. De Starkey Livio Edge AI is de eerste hooroplossing met een gezondheidsfunctie. Uw gezondheid en uw gehoor gaan namelijk samen.

De Starkey Livio Edge AI is gemaakt voor onafhankelijkheid. Het hoortoestel komt met valdetectie en alarmering. Wanneer u valt, wordt dit gedetecteerd Vervolgens kan een alarmbericht worden verzonden naar vooraf uitgekozen personen.

Kunstmatige intelligentie zorgt voor focus

Door middel van kunstmatige intelligentie kan de Livio Edge AI de omgeving scannen en hetgeen u hoort aanpassen aan deze omgeving. U hoeft hier zelf niets voor te doen. Dit is de eerste hooroplossing die dit mogelijk maakt!

Door de continue aanpassing kunt u gemakkelijk functioneren in iedere omgeving. Zo wordt bijvoorbeeld ook onnodig omgevingsgeluid gedempt en kan de hooroplossing zelf focussen op wat op dat moment belangrijk is om te horen. De focus komt dus niet ook te liggen op omgevingsgeluiden, wat bij andere hooroplossingen nogal eens het geval kan zijn.

Bluetooth-funtie

De Starkey Livio Edge AI beschikt ook over een Bluetooth-functie, hierdoor kan deze worden verbonden met bijvoorbeeld een smartphone of radio, waardoor u het geluid rechtstreeks binnenkrijgt. Dit doet ontzettend veel voor de kwaliteit en zorgt ervoor dat u weer echt kunt genieten van mooie muziek, een podcast of een radioprogramma.

Gezondheidsbevordering met Thrive Care App

Door de Livio Edge AI te verbinden met de bijbehorende Thrive Care App kunt u diverse gezondheidsfuncties van uzelf in de gaten houden, ook kunt u ervoor kiezen deze te delen met familie of andere dierbaren.

Een goede hooroplossing draagt bij aan het behouden van uw cognitieve functies en kan zelfs de kans op Alzheimer verkleinen.

Zo dragen hooroplossingen ook bij aan meer sociale interactie, wat weer heel goed is voor uw mentale gezondheid. Uw wereld kan kleiner worden als u minder hoort en dat kunnen we voorkomen! Verder kunt u met de app zelf ook aanpassingen doen aan uw hooroplossing, bijvoorbeeld hardheid van geluid en instellingen voor bepaalde omgevingen. Wij vertellen u ook hier graag meer over!

Starkey Livio Edge AI een keer proberen?
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis