Afspraak maken

Signia AX - header

Signia AX

Vergroot uw hoorervaring

Signia is wereldwijd bekend als toonaangevend hoortoestelmerk. Het doel van het merk is mensen beter te laten presteren door middel van innovatieve hoortoestellen. Gehoorverlies is geen beperking. Signia helpt om elk woord, elke noot en elke ademhaling goed te horen.

Geen moeilijkheden meer

De nieuwe Pure C&G AX-hoortoestellen van Signia veranderen de manier waarop u de wereld meemaakt. U heeft geen last meer van achtergrondgeluiden bij het verstaan van spraak.

Dit door de Augmented Focus™-technologie, deze technologie zorgt ervoor dat gesprekken eenvoudig te volgen zijn. Zelfs in moeilijke situaties. Daarbij zijn er enorm veel additionele functies die u helpen in alle situaties.

‘Augmented hearing’

Met het Pure C&G AX model van Signia zorgen zij voor een luisterervaring die u nog niet kent. Deze oplossing gaat verder dan voorgaande natuurlijk klinkende oplossingen. Dit heet ‘augmented hearing’, het is een technologie die zorgt voor kristalheldere spraak.

De Signia AX toestellen maken gebruik van het Augmented Xperience platform. Dat is geïnspireerd op het principe dat ook wordt gebruikt in 3D-films. Hier verschijnen belangrijke beelden direct voor u, terwijl de achtergrond verder weg.

Hetzelfde geldt voor belangrijke geluiden. Deze hoort u op de voorgrond, achtergrondgeluiden blijven verder weg.

Kom langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden van de nieuwe Signia AX hoortoestellen te bespreken. Onze audiciens helpen u graag!

Signia App

Beschikbaar voor IOS en Android

De gehele Signia AX serie is te koppelen aan de Signia-app. Deze app biedt ondersteuning voor Signia Assistent en TeleCare. Met de Signia-app kunt u eenvoudig uw hoorervaring exact afstemmen, zo krijgt u altijd precies het geluid wat u wenst op elk moment.

Met de Signia Assistent kunt u direct aanpassingen doen aan de instellingen van uw toestel.

De Signia TeleCare zorgt ervoor dat u in contact blijft met uw audicien. Zo kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met uw audicien.

Signia AX - app
Signia AX - topprestaties

Topprestaties door de Signia AX

De verwerkingstechnologie op de Signia AX biedt het beste spraakverstaan. Daarbij zorgt de technologie er ook voor dat uw eigen stem natuurlijk klinkt. Dit komt door de ‘Own Voice Processing (OVP)’ functie.

De sensortechnologie is zo ‘slim’ dat het hoortoestel herkent of u beweegt. Hierbij leest het in wat voor luistersituatie u zich bevindt. Zo ervaart u altijd het best mogelijke geluid.

Diverse geavanceerde functies

De Signia AX hoortoestellen zijn voorzien van diverse geavanceerde functies. Zo bevat het bijvoorbeeld Bluetooth-streaming voor als u wilt bellen. Daarbij is deze functie ook enorm handig wanneer u muziek wilt luisteren direct in uw toestel van zowel Android als iOs-apparaten.

En maakt u gebruik van tinnitus? Ook hiervoor gebruikt u Bluetooth-streaming, zo maakt u uw leven met tinnitus comfortabeler.

De slanke, moderne toestellen zijn oplaadbaar en bevatten een gebruikstijd tot 36 uur. En dat met één keer opladen, dit is inclusief 5 uur streamen. De geavanceerde toestellen worden geleverd met een compacte, een mobiele of Dry&Clean lader.

Persoonlijke assistentie; overal

De gehele Signia AX serie is te koppelen aan de Signia-app. Deze biedt ondersteuning voor Signia Assistant en TeleCare.

Signia Assistant biedt onmiddellijke ondersteuning wanneer u aanpassingen doet aan instellingen. Signia TeleCare zorgt ervoor dat u in contact kunt blijven met uw audicien. Zo kunt u altijd extra ondersteuning krijgen wanneer dit nodig is. Zo heeft u met de app van Signia altijd een audicien op zak.

Het Signia AX toestel is een modern en slank ogend hoortoestel. Zowel de standaard-variant als de luisterspoel-variant is verkrijgbaar in een reeks kleuren die aansluiten bij elke smaak.

Signia AX een keer proberen? Of heeft u een vraag of een opmerking? Neem gerust contact op.

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 9,0 van de 14 beoordelingen

9,0

“Ik heb de begeleiding om tot een goede keuze van een passend hoortoestel zeer positief ervaren. Deskundig advies, de tijd die er voor je genomen wordt en de uitgebreide informatie die gegeven wordt om tot een goed besluit te komen heb ik als zeer prettig ervaren. Daarnaast ook een dikke tien voor het "luisterend oor" van de audicien die ondanks mijn soms aparte manier van omschrijven het toch voor elkaar krijgt de toestellen goed af te stellen.”
Fleur Jakobs

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij onder andere aan:
- Oticon Real
- ReSound Cochlear
- Oticon More
- Widex Moment
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.
Hoelang is de garantie op het hoortoestel?
Het aantal jaar garantie is gelijk aan de fabrieksgarantie van de Signia AX. Wij nemen hiervoor contact op met Signia.