Afspraak maken

ReSound Cochlear hoortoestellen - Bimodale hooroplossing

CI informatiebijeenkomst MED-EL.
Datum: 8 oktober 2019
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Annemiek's Hoorstudio - Bakenbergseweg 72 in Arnhem
Klik hier voor meer informatie

ReSound Cochlear hoortoestellen

Annemiek’s Hoorstudio heeft een bimodale samenwerking met de hoortoestellen van Cochlear. Samen met ReSound heeft Cochlear, ’s werelds marktleider in implanteerbare hooroplossingen, een bimodale hooroplossing op de markt gebracht.

Wat is een bimodale hooroplossing?

Maakt u gebruik van een bimodale hooroplossing, dan betekent dit dat u voor het ene oor een cochleair implantaat heeft en voor het andere oor een hoortoestel.

ReSound Cochlear hoortoestellen - Bimodale hooroplossing
Afspraak maken
Oticon Opn S - Oticon Opn S™

Welke voordelen biedt een bimodale hooroplossing?

Dragers van een enkelzijdig cochleair implantaat ervaren veel voordelen bij het dragen van een hoortoestel op het andere oor. Herhaaldelijk aangetoonde voordelen zijn:

  • Superieure geluidskwaliteit
  • Horen waar geluiden vandaan komen (ruimtelijke waarneming)
  • Spraakherkenning in lawaai
  • Waardering van muziek

De smart bimodale hooroplossing is de eerste die Made for Apple is. Voor u betekent dit dat er veel instellingen naar wens aangepast kunnen worden. U kunt bijvoorbeeld geluid rechtstreeks naar beide oren vanaf een geschikt Apple-apparaat streamen.

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio