Afspraak maken

Phonak virto paradise - header

Phonak Virto Paradise

Een revolutionair toestel van Phonak. Het doet meer dan uw gehoor verbeteren. Het toestel laat u weer wonderen ervaren. De Virto Paradise biedt een ervaring met ongeëvenaarde geluidskwaliteit, zo kunt u weer optimaal genieten van alle wonderlijke geluiden in het dagelijks leven. Door alles goed te horen geeft u uw welzijn en zelfvertrouwen een flinke boost.

De highlights van het nieuwe model:

  • Universele connectiviteit
  • Ongeëvenaarde geluidskwaliteit
  • Op maat gemaakte toestellen

Vindt u het lastig om te bepalen welk toestel voor uw situatie en wensen passend is? Neem gerust contact op. Omdat wij een zelfstandig en onafhankelijk audicien zijn, adviseren wij het model dat ook daadwerkelijk optimaal is voor u. Onze specialisten helpen u graag!

Phonak Virto Paradise - extra info

Speciaal voor uw oren



Het oor is een krachtig orgaan. Met de Phonak Virto Paradise haalt u alle potentie uit uw oren. Hij wordt op maat gemaakt voor uw oren en beschikt over diverse krachtige functies waarmee u altijd verbonden blijft.

Universele connectiviteit

De Phonak Virto Paradise 312 geeft u universele connectiviteit. Hiermee kunt u naadloos audio streamen vanaf apparaten met Bluetooth.

  • Mogelijk om te verbinden met smartphones, tv, Roger en meer;
  • Meerdere Bluetooth-verbindingen mogelijk;
  • Eenvoudig schakelen tussen twee verbonden apparaten met verbeterde Bluetooth.

Ook kunt u met de Virto P-312 handsfree telefoneren. Zo worden uw telefoongesprekken direct naar uw Android, iOS- of andere Bluetooth-smartphones gestreamd. U kunt met uw gehoortoestel eenvoudig gesprekken aannemen of weigeren met één druk op de knop. Dit allemaal terwijl uw telefoon zich aan de andere kant van de kamer bevindt.

Ongeëvenaarde geluidskwaliteit

Virto P kan gestreamde spraak en muziek van elkaar onderscheiden. Dit zorgt voor een prettige luisterervaring. Het levert niet alleen helder en natuurlijk geluid, maar ook uitstekend spraakverstaan.

Op maat gemaakt

Elk toestel is op maat gemaakt zodat deze perfect in uw oor past. Daarbij is hij zo geprogrammeerd dat het voldoet aan uw persoonlijke hoorbehoeften. Wij testen uw hoorvermogen en maken nauwkeurige afdrukken van uw oor.

Wij sturen deze door naar Phonak. Phonak maakt vervolgens uw persoonlijke hoortoestellen. Zo kunt u genieten van een unieke hoorervaring.

Ook in de look heeft u diverse mogelijkheden. Een moderne look of toch liever een onopvallende look? Het kan allemaal met Virto P. Hij is speciaal voor u ontworpen.

Virto P Titanium

Een ander Phonak Virto Paradise model, is de Virto P Titanium. Het is de derde generatie van het eerste titanium hoortoestel ter wereld. Titanium is 15 keer sterker dan acrylaat. Dit zorgt ervoor dat de behuizing 50% dunner gemaakt kan worden. Hij is zo onopvallend dat anderen hem bijna niet zien.

Nog niet helemaal overtuigd? Kom gerust langs, dan bespreken wij samen uw wensen. Misschien is een ander model wel beter voor u. Onze specialisten hebben alle kennis om u optimaal verder te helpen.

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 9,0 van de 14 beoordelingen

8,7

“Sinds mijn dertigste draag ik hoortoestellen aan mijn beide oren. In mijn drukke baan communiceer ik veel met mensen en is het belangrijk hen goed te verstaan. Ik ben blij met een zelfstandige audicien zo dicht in mijn buurt. Als er iets met mijn hoortoestellen aan de hand is, loop ik bij Annemiek´s hoorstudio makkelijk naar binnen en krijg ik altijd snel goede en professionele hulp. Dat geeft mij een zeker gevoel.”
Anna Heerschap, 48

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Starkey
- Phonak
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij onder andere aan:
- Oticon Real
- ReSound Cochlear
- Oticon More
- Widex Moment
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen. Zo komt u erachter of uw Phonak Virto Paradise vergoed wordt of niet.