Afspraak maken

phonak audéo paradise - header

Phonak Audéo Paradise

Wij bieden dé hooroplossing van een merk met jaren ervaring, technologie en passie om te zorgen voor de best mogelijke hooroplossing!

Herontdek het wonder van geluid

Het model is geïnspireerd door de natuur. Het horen van natuurlijke geluiden, hoe zacht ook en met een goede onderscheiding van alle verschillende geluiden. Dat werd de basis voor deze innovatie binnen de hooroplossingen.

Deze hooroplossing is verkrijgbaar in een model wat achter het oor wordt gedragen. Uiteraard doen wij er alles aan deze zo goed mogelijk voor u af te stellen. We zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Bezoek één van onze vestigingen om de mogelijkheden voor hooroplossingen te bespreken. Neem contact op en maak een afspraak!

Bent u geïnteresseerd? We geven u graag meer informatie.
phonak audéo paradise - productfoto

Kwalitatieve geluidsbeleving met diverse toepassingenDuidelijk geluid in een rustige omgeving

Dit model is uitgerust met een zogeheten Speech Enhancer. Dit houdt in dat het geluid in de omgeving zo wordt omgezet dat u het goed kunt verstaan, ook als iemand aan het woord is vanaf een iets grotere afstand en niet naast u zitten, bijvoorbeeld met een verjaardag. Zo kunt u ook zachtere geluiden makkelijker verstaan.

Geluidsdemping in een drukkere ruimte

In een drukkere omgeving, bijvoorbeeld een vol restaurant, wilt u ook degene met wie u aan het praten bent verstaan. Doordat alle geluiden in de omgeving kunnen worden versterkt met uw hooroplossing kan dit veel inspanning vergen.

Met de MyPhonak App kunt u omgevingsgeluid zelf dempen en dit ook aanpassen. Zo kunt u het omgevingsgeluid precies zo dempen dat u er geen last van heeft maar nog steeds verstaat wat er tegen u wordt gezegd. Dit neemt een heel stuk vermoeidheid weg bij het voeren van gesprekken in vollere ruimtes met meer geluid.

Bluetooth-funtie

Hij beschikt ook over een Bluetooth-functie, hierdoor kan deze worden verbonden met bijvoorbeeld een smartphone of televisie, waardoor u het geluid rechtstreeks binnenkrijgt. Dit doet ontzettend veel voor de kwaliteit en zorgt ervoor dat u weer echt kunt genieten van mooie muziek, een podcast of een radioprogramma.

Deze hooroplossing kan tot acht verschillende Bluetooth-verbindingen opslaan, zodat u niet steeds opnieuw hoeft te verbinden. Door middel van Tap Control beschikt hij ook over functies waardoor u kunt opnemen met één druk op uw hoorapparaat door middel van Bluetooth, daarnaast kunt u uw muziek pauzeren. Veel toepassingen die uw leven op dit gebied makkelijker maken!

Feedback opslaan en delen

Een ander belangrijk voordeel van de MyPhonak App is het opslaan en delen van uw feedback. Hierdoor kan uw hoorspecialist met u nagaan welke veranderingen bijvoorbeeld nodig zijn in de instellingen van uw hooroplossing of kan feedback worden gegeven voor een nog betere werking! Waardevol voor u, omgeving en andere gebruikers.

Daarnaast geeft de app u ook diverse toepassingen voor dagelijkse situaties die u kunt uitproberen en die u wellicht helpen uw hooroplossing optimaal te benutten!

Een keer proberen?
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Starkey
- Phonak
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Bernafon Alpha
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen. Zo komt u erachter of uw Phonak Audéo Paradise vergoed wordt of niet.