Afspraak maken

Phonak Audéo Lumity - header

Phonak Audéo Lumity

Maak kennis met Phonak Audéo Lumity en geniet van een helder gesprek

Slechthorend zijn kan in verschillende situaties een uitdaging vormen. Bijvoorbeeld wanneer u wilt deelnemen aan gesprekken om u heen. Hierbij is het belangrijk dat u uw gesprekspartners goed verstaat. Door het gebruik van de Phonak Audéo Lumity wordt uw spraakverstaan verbetert en de focus op wat u wilt horen verhoogd.

Een goed gehoor zorgt ervoor dat we sociaal actiever zijn en in verbinding staan met anderen. Door het gebruik van de Phonak Audéo Lumity kan uw levenskwaliteit en tevredenheid in relaties toenemen. Ook verbetert het uw sociale interacties. Niet alleen voordelig voor u, maar ook voor uw dierbaren.

Ga helemaal op in de gesprekken om u heen en geniet van eenvoudiger horen in verschillende situaties.

Phonak Audéo Lumity - extra info

Verbonden met de wereld

Universele connectiviteit

U kunt de Phonak Audéo Lumity direct verbinden met iOS- en Android-smartphones, televisies, Roger apparaten en draadloze accessoires. Daarnaast kan de Phonak Audéo Lumity gekoppeld worden met tot wel acht Bluetooth apparaten, waarvan twee tegelijk verbonden kunnen zijn. Verbindt u met de wereld om u heen.

Gemakkelijk te bedienen

Door middel van dubbel tikken kunt u eenvoudig Bluetooth functies naar uw oor sturen. Dit is mogelijk dankzij de lithium-ion technologie en een geïntegreerde bewegingssensor. Met deze functie kunt u gesprekken accepteren en afwijzen wanneer u bent verbonden met uw smartphone. Daarnaast kunt u streaming pauzeren en hervatten wanneer u bent verbonden met uw bluetooth-apparaten.

Altijd op de hoogte van uw welzijn

Neem de regie over uw hoortoestellen. Maak gebruik van de Remote Control-functies en personaliseer deze wanneer en waar het u uitkomt. Met de nieuwe functies voor het bijhouden van gezondheidsgegevens kunt u zelfs uw fysieke activiteiten bijhouden. U ontvangt handige inzichten zoals getelde stappen en activiteitsniveau.

Voor iedereen een passend model

De Phonak Audéo Lumity bestaat in verschillende modellen. Alle modellen zijn oplaadbaar en beschikbaar in verschillende kleuropties. Daarnaast biedt ieder model de keuze met of zonder luisterspoel. Misschien heeft u een waterbestendig apparaat nodig? Geen probleem, ook hierin heeft u de keuze.

U bent de baas over uw gehoor

Met de Phonak Audéo Lumity blijft u de baas over uw gehoor. Geniet van de vele voordelen.

  • U heeft toegang tot aanvullende functies voor hoorprestaties
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Geen gedoe meer met batterijen
  • Veiliger in gebruik
  • Geen batterijen die in het bezit van uw kinderen of huisdieren kunnen komen
  • Doordat de modellen oplaadbaar zijn bespaart u gemiddeld 800 wegwerpbatterijen gedurende de levensduur van uw hoortoestel. Zeer milieubewust dus.

Een keer proberen? Of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Starkey
- Phonak
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Bernafon Alpha
- Phonak Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen. Zo komt u erachter of uw Phonak Audéo Lumity vergoed wordt of niet.