Afspraak maken

Phonak Audéo Life - header

Phonak Audéo Life

Zeg hallo tegen ’s werelds eerste water- en zweetbestendige oplaadbare hoortoestel

Gehoorverlies mag er niet toe leiden dat u een plezierige en actieve levensstijl misloopt. Of het hier nou gaat om sporten, boodschappen doen op een regenachtige dag of lekker een dag naar het strand gaan, de Phonak Audéo Life geeft u rust aan het hoofd. Zo kunt u altijd genieten van helder en natuurlijk geluid.

De Phonak Audéo Life:

  • Is tot 50 cm water-, zeewater- en zwembadwaterbestendig;
  • Beschikt over een nieuwe, robuuste omhulzing;
  • Biedt elke dag een ongeëvenaarde hoorervaring.

Misschien is het lastig om voor uzelf te bepalen welk model optimaal is voor uw situatie. Omdat wij een zelfstandig en onafhankelijk audicien zijn, eindigt u altijd met het model dat het best bij u past. Onze specialisten bespreken samen met u wat uw wensen zijn. Samen besluiten we welk model uitstekend in uw situatie past.

Phonak Audéo Life - extra info

Geef uw actieve levensstijl niet op door gehoorverliesPhonak Audéo Life combineert de prestaties van Paradise met handige functies voor mensen die een actieve levensstijl hebben.

Hoortoestellen kunnen uw zelfvertrouwen een enorme boost geven. Wij willen u dit gevoel altijd en overal geven. Met verbeterde bescherming tegen water, oplaadbare accu en een ongeëvenaarde hoorervaring is de Audéo Life op alles voorbereid.

Elke dag een ongeëvenaarde hoorervaring

Met Dynamic Noise Cancellation en Speech Enhancer hoeft u minder luisterinspanning te leveren in lawaai en in stilte. Daarbij kunt u ook genieten van universele Bluetooth connectiviteit. Dit houdt in dat u uw favoriete media rechtstreeks naar uw hoortoestellen kunt streamen.

Eenvoudig op te laden

U plaatst gewoonweg uw hoortoestellen in de oplader als u ze niet gebruikt. Wij bieden twee soorten Phonak opladers: Phonak Charger Case Go en Phonak Life Charger. Wilt u uw hoortoestellen onderweg opladen, dan is de Charger Case Go voor u geschikt. Deze heeft een interne accu zodat u uw hoortoestellen onderweg kunt opladen. Heeft u genoeg aan een oplader met een stekker aansluiting? Dan is de Life Charger geschikt voor u. Deze laadt uw hoortoestellen in 3 uur op!

Universele connectiviteit

Connectiviteit is van groot belang in de levensstijl die tegenwoordig vaak gedreven is door technologie. De Phonak Audéo Life beschikt over universele connectiviteit. Hiermee kunt u:

  • Verbinden met smartphones, tv, Roger microfoons en meer;
  • Tap Control (activeren door aanraking) gebruiken voor eenvoudige toegang tot Bluetooth-functies;
  • Meerdere Bluetooth-verbindingen ondersteunen;
  • Eenvoudig schakelen tussen twee apparaten die gekoppeld zijn.

Toch niet zeker of dit wel het model voor u is? Kom gerust eens langs. De eenvoudigste manier om het optimale model voor u te bepalen is door een gratis hoortest te komen doen en samen uw wensen te bespreken. Wij komen altijd tot de passende oplossing!

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 9,0 van de 14 beoordelingen

8,7

“De hoortoestellen die ik nu heb bevielen me niet. Ik was aan het googelen en kwam Annemiek’s Hoorstudio tegen. Ik maakt een afspraak ik werd opnieuw gemeten en daarna werd na gemeten wat mijn hoortoestellen in mijn oor deden. De hoortoestellen werden bij geregeld en nu kan ik veel beter mijn familie verstaan. Alle complimenten aan Annemiek.”
Ida, 43

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Channel (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Starkey
- Phonak
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Bernafon Alpha
- Phonak Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen. Zo komt u erachter of uw Phonak Audéo Life vergoed wordt of niet.