Afspraak maken

Phonak Audéo Fit - header

Phonak Audéo Fit

Ontketen de magie

De nieuwste innovatie van Phonak is de Phonak Audéo Fit. De Phonak Audéo Fit verbetert niet alleen uw gehoor maar ondersteunt tegelijkertijd ook uw algehele gezondheid en welzijn.

Tegenwoordig leidt iedereen een druk vol met unieke ervaringen. Met een goed gehoor kunt u beter communiceren en genieten van iedere ervaring die u meemaakt.

De Phonak Audéo Fit biedt u een uitstekende hoorervaring. In combinatie met de ingebouwde hartslagmeter en de myPhonak-app kunt u uw gezondheid bijhouden via uw hartslag, aantal gezette stappen en activiteitsniveau. Hiermee stimuleert u een gezondere levensstijl.

Phonak Audéo Fit - extra info

Een gezondere levensstijlWilt u meer uit het leven halen? Dat kan met de Phonak Audéo Fit. Met de Phonak Audéo Fit bent u nauw betrokken bij uw gezondheid. Houd uw stappen en activiteitsniveaus bij gedurende de dag. Hiermee houdt u uw gezondheid en welzijn goed in de gaten. Deze gegevens stimuleren u namelijk om betere levensstijl keuzes te maken. Zo kunt u een gezondere versie van uzelf worden.

Met de Phonak Audéo Fit en de myPhonak-app heeft u toegang tot:

  • Uw hartslag
  • Uw gezette stappen
  • Uw activiteitsniveaus
  • Uw afgelegde afstand
  • Uw optionele doelen
Haal het maximale uit uw interacties

De Phonak Audéo Fit zorgt voor een hoorondersteuning met geweldige geluidskwaliteit. Met de Phonak Audéo Fit haalt u het maximale uit uw dagelijkse interacties.

Geniet van een helder en natuurlijk geluid en een ongeëvenaarde hoorervaring. De Phonak Audéo Fit bevat de Dynamic Noise Cancellation en de Speech Enhacer, dit kost u minder luisterinspanning bij respectievelijk lawaai en onrustige omgevingen.

Altijd verbonden

Door middel van de universele Bluetooth-connectiviteit kunt u genieten van alle voordelen van de Phonak Audéo Fit terwijl u uw favoriete televisieprogramma’s kijkt, podcasts en muziek luistert en telefoongesprekken voert.

Gemakkelijk oplaadbaar

Hoortoestellen met batterijen zijn verleden tijd. De Phonak Audéo Fit kan gemakkelijk opgeladen worden met de Phonak Charger Case Combi. De Phonak Charger Case Combi is een oplader en beschermend doosje in één.

Zit lekker in uw vel

Goed horen is u goed voelen. Wij geloven dat een goede hoorervaring levens kan veranderen. Een goede hoorervaring bevordert uw betrokkenheid en zorgt voor sterkere connecties. Hiermee leidt u een actiever en gezonder leven. Daarom is de Phonak Audéo Fit ontworpen met een holistische benadering van uw hoorgezondheid en algehele welzijn.

Een keer proberen? Of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Starkey
- Phonak
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Bernafon Alpha
- Phonak Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen. Zo komt u erachter of uw Phonak Audéo Fit vergoed wordt of niet.