Afspraak maken

Phonak hoortoestellen - Annemiek's Hoorstudio

Met betrekking tot het coronavirus, melden wij u dat er hygiënische maatregelen zijn getroffen, zodat u onze winkels kunt blijven bezoeken op afspraak.


Phonak hoortoestellen

Een gevoel van vrijheid

Wanneer u zich beperkt voelt in uw mogelijkheden door problemen met uw gehoor moet hiervoor een oplossing komen. De hooroplossingen van Phonak willen dit bieden. Zo kunt u weer in alle vrijheid genieten van het leven.

Phonak biedt hoortoestellen aan die meer zijn dan alleen gehoorversterking. Met diverse toepassingen voor onder andere bellen, muziek luisteren en verbinden aan apparaten. Ook opties voor opladen. Zo heeft u alle gemak van uw hooroplossing en bent u verzekerd van moderne technologieën.

In ons assoriment: Waarom Phonak

Phonak gaat voor een natuurlijk geluid, zo natuurlijk mogelijk. Met diverse moderne toepassingen die helemaal passen bij deze tijd. Met behulp van Bluetooth verbinden aan uw smartphone of televisie, het kan allemaal. Net als draadloos opladen en instellingen toepassen.

De modellen van Phonak zijn hooroplossingen die achter het oor worden gedragen. Wij helpen u graag met de juiste instellingen, zodat u straks optimaal kunt genieten.

Kies voor de hoortoestellen van Phonak

Phonak Hoortoestellen - Phonak Audéo Paradise
Phonak Hoortoestellen - Phonak Audéo Paradise

Kies voor kwaliteit

Persoonlijk gebruik

Uw persoonlijke situatie vraagt om een eigen hooroplossing. Dit hangt bijvoorbeeld helemaal af van uw dagbesteding en invulling van het dagelijks leven. Wanneer u vaak in een drukke omgeving te vinden bent heeft u een andere instelling nodig dan wanneer u veel thuis bent in een relatief rustige omgeving.

De luistersituatie

Phonak biedt oplossingen voor uw dagelijkse behoefte. Zo past het geluid van uw hoortoestel zich aan aan de omgeving. De juiste instellingen op het juiste moment, zonder dat u hiervan verstand moet hebben. Wanneer u muziek luistert of een telefoongesprek voert is het door middel van een Bluetooth-verbinding mogelijk het geluid direct in het oor te ontvangen. Uw hoorapparaat is hierdoor geen middel meer maar een medium!

U bent verzekerd van de kwaliteit van het geluid, omdat dit rechtstreeks het oor binnenkomt. Geen ruis meer, maar een duidelijk geluid. Omgevingsgeluiden kunnen daarnaast worden gedempt of juist versterkt, zodat u ook vanaf grotere afstanden duidelijk kunt verstaan wat er wordt gezegd.

Zelf de controle

Met de apps van Phonak heeft u zelf controle over het gebruik van uw hooroplossing. Zo kunt u zelf de instellingen aanpassen waardoor u snel kunt afstemmen op uw omgeving. Ook kunt u feedback geven, die weer wordt verwerkt in de software-updates, waardoor de kwaliteit door de jaren heen alleen maar verbetert.

U heeft zelf controle, maar wel gemak van uw hooroplossing van Phonak. Ook diverse draadloze accessoires maken het gebruik nog eenvoudiger. Bijvoorbeeld draadloos opladen, verbinden aan TV of smartphone en de apps die u ook aanbevelen wat wenselijk kan zijn in de omgeving waarin u zich bevindt.

De hoortoestellen van Phonak zelf proberen? Maak een afspraak en we helpen u graag verder. Samen met u denken we na over de beste oplossing en toepassing. Zo komen we tot het beste resultaat waardoor u straks weer kunt horen zoals bedoeld.

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Channel (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende merken bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Widex EVOKE
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Phonac Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.