Afspraak maken

Phonak hoortoestellen - header

Phonak hoortoestellen

Een gevoel van vrijheid

Wanneer mensen met gehoorverlies zich beperkt voelen in hun mogelijkheden moet hiervoor een oplossing komen. De hooroplossingen van Phonak willen dit bieden. Zo kunt u weer in alle vrijheid genieten van het leven.

Phonak biedt hoortoestellen aan die meer zijn dan alleen gehoorversterking. Met diverse toepassingen voor onder andere bellen, muziek luisteren en verbinden aan apparaten. Ook opties voor opladen. Zo heeft u alle gemak van uw hooroplossing en bent u verzekerd van moderne technologieën.

In ons assoriment: Phonak Audéo Paradise

De Phonak Audéo Paradise is gemaakt om een natuurlijk, helder geluid te geven. Zo kun je genieten van geluiden zoals ze gehoord zouden moeten worden. Het toestel biedt en ongeëvenaarde geluidskwaliteit ¹. Door de Speech Enhancer wordt spraak op zacht niveau versterkt. Zo kunt u eenvoudig met collega’s en vrienden spreken. Als klap op de vuurpijl kunt u met de dynamische ruisonderdrukking de sterkte van de ruis personaliseren. Dit doet u via de myPhonak app.

Daarbij kunt u met uw toestel verbinding maken met uw smartphone en tv. Het eerste hoortoestel ter wereld waarmee u op hetzelfde moment met diverse apparaten kan verbinden via bluetooth. U hoeft niet meer handmatig over te schakelen van het ene naar het andere apparaat wanneer u wilt streamen via telefoon of tv. Daarbij is het mogelijk om handsfree telefoongesprekken te voeren.

Lees hier meer over het model.

Waarom een Phonak hoortoestel

Phonak gaat voor een natuurlijk geluid, zo natuurlijk mogelijk. Met diverse moderne toepassingen die heel goed passen bij deze tijd. Met behulp van Bluetooth verbinden aan uw smartphone of televisie, het kan allemaal. Net als draadloos opladen en instellingen toepassen.

De modellen van Phonak zijn hooroplossingen die achter het oor worden gedragen. Wij helpen u graag met de juiste instellingen, zodat u straks optimaal kunt genieten.

MyPhonak App

Beschikbaar voor IOS en Android

Met de myPhonak app kunt u niet alleen het volume en het programma aanpassen, maar ook andere instellingen. Hier vallen ook de geavanceerde instellingen voor uw toestel onder. Denk hierbij aan ruisonderdrukking en directionaliteit van de microfoon. Gebruik ook de schuifknop voor Enhanced Speech Focus via de app.

Via de app kunt u altijd communiceren met uw audicien op afstand. Uw audicien kan u met diverse aspecten van het toestel en uw gehoor helpen via de app op afstand.

Zo neemt u eigenlijk altijd uw audicien mee in uw zak.

Phonak Hoortoestellen - myPhonak app

Geluid afstemmen naar uw wensen, contact met uw audicien voor betere resultaten en het verfijnen van de hoorervaring.

Phonak hoortoestellen - kies voor kwaliteit

Kies voor kwaliteit

Persoonlijk gebruik

Uw persoonlijke situatie vraagt om een eigen hooroplossing. Dit hangt bijvoorbeeld helemaal af van uw dagbesteding en invulling van het dagelijks leven. Wanneer u vaak in een drukke omgeving te vinden bent heeft u een andere instelling nodig dan wanneer u veel thuis bent in een relatief rustige omgeving.

De luistersituatie

Phonak biedt oplossingen voor uw dagelijkse behoefte. Zo past het geluid van uw hoortoestel zich aan aan de omgeving. De juiste instellingen op het juiste moment, zonder dat u hiervan verstand moet hebben. Wanneer u muziek luistert of een telefoongesprek voert is het door middel van een Bluetooth-verbinding mogelijk het geluid direct in het oor te ontvangen. Uw hoorapparaat is hierdoor geen middel meer maar een medium!

U bent verzekerd van de kwaliteit van het geluid, omdat dit rechtstreeks het oor binnenkomt. Geen ruis meer, maar een duidelijk geluid. Omgevingsgeluiden kunnen daarnaast worden gedempt of juist versterkt, zodat u ook vanaf grotere afstanden duidelijk kunt verstaan wat er wordt gezegd.

Een van de modellen van Phonak (CROS P) is specifiek ontwikkeld voor eenzijdig gehoorverlies. Het verbetert het spraakverstaan in luidruchtige omgevingen ².

Zelf de controle

Met de apps van Phonak heeft u zelf controle over het gebruik van uw hooroplossing. Zo kunt u zelf de instellingen aanpassen waardoor u snel kunt afstemmen op uw omgeving. Ook kunt u feedback geven, die weer wordt verwerkt in de software-updates, waardoor de kwaliteit door de jaren heen alleen maar verbetert.

U heeft zelf controle, maar wel gemak van uw hooroplossing van Phonak. Ook diverse draadloze accessoires maken het gebruik nog eenvoudiger. Bijvoorbeeld draadloos opladen, verbinden aan TV of smartphone en de apps die u ook aanbevelen wat wenselijk kan zijn in de omgeving waarin u zich bevindt.

De hoortoestellen van Phonak zelf proberen? Maak een afspraak en we helpen u graag verder. Samen met u denken we na over de beste oplossing en toepassing. Zo komen we tot het beste resultaat waardoor u straks weer kunt horen zoals bedoeld.

1. Appleton, J. (2020) AutoSense OS 4.0 - significantly less listening effort and preferred for speech intelligibility. Phonak Field Study News, afkomstig van www.phonakpro.com/evidence, bekeken in november 2020.

2. Stewart, E. & Woodward, J. (2021). Out of the (Head) Shadow: A Systematic Review of CROS/BiCROS Literature. Manuscript in voorbereiding.

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 9,0 van de 14 beoordelingen

9,0

“Ik heb de begeleiding om tot een goede keuze van een passend hoortoestel zeer positief ervaren. Deskundig advies, de tijd die er voor je genomen wordt en de uitgebreide informatie die gegeven wordt om tot een goed besluit te komen heb ik als zeer prettig ervaren. Daarnaast ook een dikke tien voor het "luisterend oor" van de audicien die ondanks mijn soms aparte manier van omschrijven het toch voor elkaar krijgt de toestellen goed af te stellen.”
Fleur Jakobs

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO). Dit zijn vrijwel onzichtbare toestellen in het oor. Het derde type hoortoestel is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij onder andere aan:
- Oticon Real
- ReSound Cochlear
- Oticon More
- Widex Moment
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming, om ernstig gehoorverlies te voorkomen, aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan. Daarbij hebben wij jaren ervaring.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.