Afspraak maken

Phonak Audéo Paradise - Annemiek's Hoorstudio

Met betrekking tot het coronavirus, melden wij u dat er hygiënische maatregelen zijn getroffen, zodat u onze winkels kunt blijven bezoeken op afspraak

Phonak Audéo Paradise

Onze Phonak Audéo Paradise hooroplossing is een product van jaren ervaring, technologie en passie om te zorgen voor de best mogelijke hooroplossing!

Herontdek het wonder van geluid

De Phonak Audéo Paradise is geïnspireerd door de natuur. Het horen van natuurlijke geluiden, hoe zacht ook en met een goede onderscheiding van alle verschillende geluiden. Dat werd de basis voor deze innovatie binnen de hooroplossingen.

Deze hooroplossing is verkrijgbaar in een model wat achter het oor wordt gedragen. Uiteraard doen wij er alles aan deze zo goed mogelijk voor u af te stellen. We zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Bezoek één van onze vestigingen om de mogelijkheden van de Phonak Audéo Paradise hooroplossingen te bespreken. Neem contact op en maak een afspraak!

Bent u geïnteresseerd in de Phonak Audéo Paradise hooroplossingen? We geven u graag meer informatie.
Phonak Audéo Paradise - MyPhonak App

Kwalitatieve geluidsbeleving met diverse toepassingenDuidelijk geluid in een rustige omgeving

De Phonak Audéo Paradise is uitgerust met een zogeheten Speech Enhancer. Dit houdt in dat het geluid in de omgeving zo wordt omgezet dat u het goed kunt verstaan, ook als iemand aan het woord is vanaf een iets grotere afstand en niet naast u zitten, bijvoorbeeld met een verjaardag. Zo kunt u ook zachtere geluiden makkelijker verstaan.

Geluidsdemping in een drukkere ruimte

In een drukkere omgeving, bijvoorbeeld een vol restaurant, wilt u ook degene met wie u aan het praten bent verstaan. Doordat alle geluiden in de omgeving kunnen worden versterkt met uw hooroplossing kan dit veel inspanning vergen.

Met de MyPhonak App kunt u omgevingsgeluid zelf dempen en dit ook aanpassen. Zo kunt u het omgevingsgeluid precies zo dempen dat u er geen last van heeft maar nog steeds verstaat wat er tegen u wordt gezegd. Dit neemt een heel stuk vermoeidheid weg bij het voeren van gesprekken in vollere ruimtes met meer geluid.

Bluetooth-funtie

De Phonak Audéo Paradise beschikt ook over een Bluetooth-functie, hierdoor kan deze worden verbonden met bijvoorbeeld een smartphone of televisie, waardoor u het geluid rechtstreeks binnenkrijgt. Dit doet ontzettend veel voor de kwaliteit en zorgt ervoor dat u weer echt kunt genieten van mooie muziek, een podcast of een radioprogramma.

Deze hooroplossing kan tot acht verschillende Bluetooth-verbindingen opslaan, zodat u niet steeds opnieuw hoeft te verbinden. Door middel van Tap Control beschikt de Phonak Audéo Paradise ook over functies waardoor u kunt opnemen met één druk op uw hoorapparaat door middel van Bluetooth, daarnaast kunt u uw muziek pauzeren. Veel toepassingen die uw leven op dit gebied makkelijker maken!

Feedback opslaan en delen

Een ander belangrijk voordeel van de MyPhonak App is het opslaan en delen van uw feedback over de Phonak Audéo Paradise. Hierdoor kan uw hoorspecialist met u nagaan welke veranderingen bijvoorbeeld nodig zijn in de instellingen van uw hooroplossing of kan feedback worden gegeven voor een nog betere werking van uw Phonak Audéo Paradise! Waardevol voor u, omgeving en andere gebruikers.

Daarnaast geeft de app u ook diverse toepassingen voor dagelijkse situaties die u kunt uitproberen en die u wellicht helpen uw hooroplossing optimaal te benutten!

Phonak Audéo Paradise een keer proberen?
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis