Afspraak maken

Philips Hearlink - Philips HearLink

Met betrekking tot het coronavirus, melden wij u dat er hygiënische maatregelen zijn getroffen, zodat u onze winkels kunt blijven bezoeken op afspraak

Philips HearLink

In elke situatie vertrouwen in uw gehoor

Sociale gelegenheden zijn voor veel mensen momenten om naar uit te kijken. Een feestje, verjaardag of etentje. Gezellig, maar voor mensen met gehoorverlies al snel een lastige situatie. Zo lastig dat u misschien besluit er niet meer naartoe te gaan. Philips HearLink zorgt weer voor vertrouwen in uw gehoor!

Philips HearLink biedt u bewezen voordelen:
 • Zorgt ervoor dat u spraak beter kunt verstaan
 • Een gesprek voeren met meerdere personen is geen enkel probleem
 • Betrouwbaar genoeg voor alle dagelijkse activiteiten
 • Zorgt voor effectieve lawaaibeheersing in rumoerige sociale plekken
 • Een oplossing voor lastige luistersituaties

  De meeste hoortoestellen bieden goede ondersteuning in stille en rustige plekken. De juiste ondersteuning in een drukke en lawaaierige omgeving zorgt echter al vaak voor problemen. Hiervoor is de meest geavanceerde technologie nodig en deze vindt u terug in de Philips HearLink.

  Dit hoortoestel zorgt ervoor dat u spraak in luidruchtige omgevingen nog altijd kan verstaan en een gesprek voeren geen probleem vormt. Zo kunt u, net zoals mensen zonder gehoorverlies, actief deelnemen aan moeilijke luistersituaties.

  Behoefte aan meer informatie? Kom gerust langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden van het hoortoestel Philips HearLink te bespreken.

Philips-hearlink - Philips HearLink

Baanbrekende SoundMap technologie

Philiphs HearLink is uitgerust met een innovatie die het horen van geluiden in rumoerige sociale omgevingen ondersteunt. Daarbij helpt de SoundMap technologie om spraak duidelijker te verstaan waardoor u zelfs met gehoorverlies het contact met mensen en de wereld kan behouden.

De SoundMap technologie maakt gebruik van drie technieken:
 • SoundMap Noise Control
 • De SoundMap Noise Control heeft een dubbele microfoon waardoor er een betere inschatting van lawaai gemaakt kan worden. De directionaliteit en lawaaireductie zorgen er zo voor dat er een betere toegang is tot spraakinformatie, zelfs in de meest rumoerige en luidruchtigste sociale omgevingen.

 • SoundMap Amplification
 • Nadat het signaal via de SoundMap Noise Control is opgeschoond, gaat deze door naar de SoundMap Amplification. Hier vindt compressie plaatst die ervoor zorgt dat geluidsdetails hoorbaar zijn. Een aanvullende inschatting van het lawaai zorgt er vervolgens nog voor dat het lawaainiveau aangepast wordt en spraakinformatie beter te behouden is.

 • SoundMap Feedback Canceller
 • En dan de baanbrekende feedbackmanager: de SoundMap Feedback Canceller. Door de feedbackopbouwdetector is de Philips HearLink een uiterst stabiel en vrijwel fluitvrij hoortoestel.

  Kies een Philips HearLink die bij uw stijl past Ieder gehoorverlies is anders en zorgt zo voor verschillende wensen en behoeften. Om voor ieder persoon een geschikte hoor oplossing te bieden is er een variëteit aan modellen en kleuren. Passend bij uw haarkleur of fel kleurtje. De Philips Hearlink is beschikbaar in zes uitvoeringen:

  • De Philips HearLink miniRITE is een slank en klein hoortoestel dat onopvallend achter uw oor past
  • De Philips HearLink miniRITE T is verkrijgbaar met een luisterspoel en dubbele programmatoets
  • De Philips HearLink miniRITE T R beschikt over een oplaadbare batterij die binnen 3 uur volledig opgeladen is. Zo heeft u voor een hele dag vermogen
  • De Philips HearLink BTE PP is een robuust hoortoestel, compleet uitgerust met luisterspoel en dubbele programmatoets
  • De Philips HearLink BTE SP beschikt over een luisterspoel, enkele of dubbele druktoets en draagt zo bij aan gemakkelijke programmawijzigingen
  • De Philips HearLink BTE UP is het krachtigste hoortoestel dat Philips aanbiedt. Volledig uitgevoerd met luisterspoel en een enkele of dubbele druktoets

  Wilt u graag meer informatie omtrent de verschillende hoortoestellen? Neem dan gerust contact op voor advies!

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 8,9 van de 12 beoordelingen

8,7

“Sinds mijn dertigste draag ik hoortoestellen aan mijn beide oren. In mijn drukke baan communiceer ik veel met mensen en is het belangrijk hen goed te verstaan. Ik ben blij met een zelfstandige audicien zo dicht in mijn buurt. Als er iets met mijn hoortoestellen aan de hand is, loop ik bij Annemiek´s hoorstudio makkelijk naar binnen en krijg ik altijd snel goede en professionele hulp. Dat geeft mij een zeker gevoel.” Anna Heerschap, 48

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis