Afspraak maken

Oticon real - header

Oticon Real

Dé volgende evolutie in de BrainHearing-technologie van Oticon. Zo beschikt dit nieuwe model over nieuwe, grensverleggende functies zoals de SuddenSound Stabilizer en Wind & Handling Stabilizer.

Het leven zit vol complexe, rijke en onverwachte geluiden. Alle geluiden helpen ons bewust te worden van onze omgeving, om te gaan met anderen en om te reageren wanneer dit nodig is. Om het leven volledig te ervaren, heb je toegang nodig tot alle zinvolle geluiden. Dit gaat veel verder dan spraak.

De Oticon Real wereld is open, niet gesloten

Oticon Real komt met de nieuwe stap in BrainHearing-technologie. Dit is gemaakt om iedereen de volledige geluidservaring te bieden met minder verstoringen.

De technologie van hoortoestellen van concurrenten is heel erg gebaseerd op de richting waarin gebruikers van het toestel staan. Dit houdt in dat de technologie de focus legt op één spreker en de omgevingsgeluiden onderdrukt. De technologie van Oticon Real biedt de volle 360° geluidservaring. Zo horen gebruikers van het hoortoestel alle geluiden van de echte wereld zonder toegang tot spraak te verliezen.

Weet u nog niet zeker of de Oticon Real het toestel voor u is? Logisch, Annemiek's Hoorstudio is een onafhankelijk audicien en voorziet u dus altijd van het hoortoestel dat het best bij uw situatie past. Kom gerust eens langs!

Oticon Real - extra info

De nieuwste technologieën voor de Oticon Real

Met twee baanbrekende innovaties is de Oticon Real dé volgende stad in de evolutie van BrainHearing-technologie. Gebruikers van hoortoestellen hebben vaak veel last van verstoringen. Door de twee nieuwste ontwikkelingen van Oticon, heb je hier bijna geen last meer van!

SuddenSound Stabilizer

Plotselinge geluiden, zoals een deur die dichtslaat of iemand die op een op toetsenbord aan het typen is, komen vaak voor. Deze geluiden worden op een andere manier verwerkt dan bijvoorbeeld spraak.

De SuddenSound Stabilizer in de Oticon Real zorgt ervoor dat deze geluiden ook goed verwerkt worden. Deze functie zorgt ervoor dat dat zowel harde als zachte geluiden beschikbaar, gebalanceerd en comfortabel blijven om naar te luisteren. Deze SuddenSound Stabilizer neemt een groot gedeelte van verstoringen in het geluid weg, hierdoor raakt u minder snel afgeleid.

 • Mogelijk door nieuwe detectoren die eenvoudig de geluidsomgeving in de gaten houden.
 • Kan meer dan 500.000 plotselinge geluiden per dag aan.
 • Wind & Handling Stabilizer

  Hoortoestellen van concurrenten laten wind- en omgangsgeluid toe in beide microfoons. Hierdoor wordt het systeem dat ruis onderdrukt geactiveerd. Dit systeem wordt dan gedwongen om te dempen in bredere banden.

  De Wind & Handling Stabilizer van de Oticon Real selecteert de microfoon met de schoonste input, voorkomt storende geluiden die het systeem binnendringen en dempt het resterende geluid in de beïnvloede frequenties. Zo blijft u scherp in de echte wereld. Bij Annemiek’s Hoorstudio zijn de ervaring van fietsers en wind bijzonder te noemen.

  • Dubbel gepatenteerde technologie detecteert en ruimt geluid van wind en omgang op. Dit doet hij 500 keer per seconde.
  • Wilt u graag nog wat meer informatie over de Oticon Real? Kom gerust een langs! Ook voor andere modellen bent u bij Annemiek’s Hoorstudio aan het juiste adres!

   Een keer proberen? Of heeft u een vraag of een opmerking? Neem gerust contact op.
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties waar we onze audio service aanbieden, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Channel (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.
Hoelang is de garantie op het hoortoestel?
Het aantal jaar garantie is gelijk aan de fabrieksgarantie van de Oticon Real. Wij nemen hiervoor contact op met Oticon.