Afspraak maken

Oticon Intent - header

Oticon Intent

Het eerste hoortoestel ter wereld dat begrijpt waar u naar wilt luisteren.

Het nieuwe premium hoortoestel van Oticon, de Oticon Intent, bevat de nieuwste BrainHearing™-technologieën. Deze technologieën zijn specifiek ontworpen om het natuurlijke gedrag en de natuurlijke luistergewoonten van gebruikers te begrijpen en hierop te anticiperen.

Gepersonaliseerde Luisterondersteuning

Mensen die een hoortoestel dragen hebben verschillende luisterbehoeften, zelfs als ze zich in dezelfde omgeving bevinden. Daarom heeft Oticon met de Oticon Intent een hoortoestel ontwikkeld dat zich met behulp van innovatieve sensorgestuurde technologie aanpast aan de specifieke luisterbehoeften.

Aangedreven door het nieuwe Sirius™-platform met 4D Sensor-technologie en de geheel nieuwe Deep Neural Network 2.0, presenteert Oticon Intent belangrijke doorbraken die zijn ontworpen om gepersonaliseerde ondersteuning te bieden, zelfs in de meest complexe luisteromgevingen. Hierdoor kunnen gebruikers meer betrokken zijn bij de wereld om hen heen en volledig genieten van hun luisterervaring.

Wilt u weten of de Oticon Intent een geschikt toestel voor u is? Annemiek's Hoorstudio is een onafhankelijk audicien en voorziet u dus altijd van het hoortoestel dat het best bij uw situatie past. Kom gerust langs!

Oticon Intent - extra info

Ervaar het leven op een geheel nieuwe manier met Oticon Intent

Bij Oticon ligt de focus altijd op de hersenen. Ze noemen dit BrainHearing™. Dit houdt in dat ze hoortoestellen ontwikkelen die de natuurlijke manier van geluidsverwerking door de hersenen ondersteunen.

Deze sensorgestuurde BrainHearing-technologie maakt gebruik van uw bewegingen, uw omgeving en de gesprekken om u heen om te begrijpen wat u wilt en moet horen. Het past zich naadloos aan om u echt persoonlijke ondersteuning te bieden. Zo kunt u zich volledig concentreren op de momenten die er echt toe doen.

Het snelst opladende Oticon hoortoestel ooit

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over een lege batterij. De batterij gaat tot wel 20 uur mee. Een korte oplaadtijd van slechts 30 minuten zorgt voor een extra batterijduur van maximaal 8 uur, waardoor u snel weer kunt genieten van uw dag.

Betreed de digitale wereld zoals nooit tevoren
 • Connectiviteit voor de toekomst. Ervaar een verbeterde totaalervaring bij het streamen van audio, met een hoge geluidskwaliteit en efficiënt energieverbruik. Bereid uzelf voor op toekomstige communicatietechnologieën zoals Auracast™.
 • Hoogwaardige streamingervaring. Geniet op uw gemak van alle boeiende details en grappige momenten. Laat de audio moeiteloos afspelen in uw hoortoestellen dankzij geavanceerde Bluetooth® Low Energy-technologie.
 • Ervaar handsfree gesprekken. Beantwoord eenvoudig gesprekken door tweemaal op uw hoortoestellen te tikken, zodat u kunt blijven doen wat u aan het doen bent.
 • Eén handige app voor alles. Optimaliseer uw hoortoestellen met een enkele gebruiksvriendelijke app. Pas uw gehoor aan, controleer het discreet en verzorg het, alles vanaf uw telefoon of Apple Watch.
 • Onopvallend design

  Het compacte en elegante ontwerp van Oticon Intent past naadloos in uw dagelijks leven. Kies een kleur die bij uw haar, huid en stijl past.

  Wilt u graag meer weten over de Oticon Intent? Kom gerust eens langs! Ook voor andere modellen bent u bij Annemiek’s Hoorstudio aan het juiste adres!

  Een keer proberen? Of heeft u een vraag of een opmerking? Neem gerust contact op.

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 9,0 van de 14 beoordelingen

8,7

“Ik merkte dat ik steeds meer moeite kreeg met het verstaan van anderen in een drukke omgeving, maar niet wanneer het rustig was. Toen heb ik een afspraak gemaakt bij Annemiek’s Hoorstudio. Zij hebben mij door middel van een gehoortraining geholpen. Nu kan ik anderen beter verstaan in drukke ruimten, zonder hoortoestel!”
Tim Duursma, 38

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties waar we onze audio service aanbieden, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Channel (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.
Hoelang is de garantie op het hoortoestel?
Het aantal jaar garantie is gelijk aan de fabrieksgarantie van de Oticon Real. Wij nemen hiervoor contact op met Oticon.