Afspraak maken

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Oticon Opn S™ - Oticon Opn S™

Oticon Opn S™

Terug naar situaties die u eerder vermeed

Merkt u dat u het lastig vindt om gesprekken te volgen? Wellicht weet u hoe het voelt om aan een eettafel met veel mensen te zitten waarbij u veel moeite moet doen om een gesprek goed te volgen. De persoon tegenover u kunt u misschien verstaan, maar wat nou als er iemand praat die verder weg van u zit? Op het moment dat u het gesprek niet kunt volgen, raakt u waarschijnlijk de draad kwijt. Hiervoor is de Oticon Opn S de perfecte oplossing!

Opn S biedt u bewezen voordelen:
 • Vermindert uw luisterinspanning
 • Helpt u meer te onthouden van wat er tegen u is gezegd
 • Geeft u een beter verstaan van spraak
 • Zorgt ervoor dat u gesprekken met meerdere sprekers kunt volgen
 • De perfecte oplossing

  Situaties vermijden is niet nodig met de Opn S! Dit hoortoestel geeft u met minder inspanning een bewezen beter verstaan van spraak in luidruchtige omgevingen. Zo kunt u, net zoals mensen met een normaal gehoor, actief deelnemen aan lastige luistersituaties.

  Behoefte aan meer informatie? Kom gerust langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden van het hoortoestel Opn S van Oticon te bespreken.

Opn S™

Een 360° geluidservaring

De meeste hoortoestellen voor de Oticon Opn S verwerkten geluid door uw focus tot één geluidsbron te beperken. Zo kon u de persoon tegenover u duidelijk verstaan, terwijl alle andere geluiden onderdrukt werden. Echter, achtergrondgeluiden bevatten vaak de belangrijkste spraakdetails. Zodra deze niet doorgegeven worden aan de hersenen, wordt het voor u lastig om het gesprek te volgen en wordt u gemakkelijker moe.

Traditionele hoortoestellen reduceren de geluiden om u heen, dit geeft een onnatuurlijke luisterervaring en mist u dus deze spraakdetails.

Nieuwe technologie

Met de nieuwe technologie in de Opn S kunt u meer dan één persoon tegelijk verstaan. Tegelijkertijd helpt het geavanceerde lawaaireductiesysteem uw luisterinspanning verder verminderen.

Bij de Oticon Opn S bepaalt u zelf op welke geluiden u zich wilt focussen terwijl het hoortoestel uw hersenen toegang geeft tot relevante geluiden om u heen.

Kies een kleur en uitvoering naar wens

U zelf kiezen hoe u het Opn S hoortoestel wilt dragen. Het Oticon Opn S assortiment bestaat uit vier uitvoeringen:

 • De miniRITE is de meest kleine en discrete uitvoering
 • De miniRITE R is de oplaadbare oplossing voor ultiem batterijgemak
 • De miniRITE T bevat een luisterspoel, waardoor u kunt verbinden met geluidssystemen in openbare ruimtes
 • De BTE PP is een grotere en krachtigere uitvoering voor een gemakkelijkere hantering, bestaande uit een grote knop en een led statuslampje

De komst van Opn S 2 & R minirite R (oplaadbare uitvoering) maakt de Opn S miniRITE serie compleet. Oticon Opn 1, Opn 2 en Opn 3 bieden allemaal toegang tot een luisteromgeving van 360°. Echter verschillen de toestellen in de manier waarop ze de hersenen ondersteunen en helpen geluid te begrijpen. Benieuwd naar meer informatie omtrent deze verschillen? Raadpleeg dan de online brochure. Of neem contact op voor advies over het Oticon Opn S assortiment!

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Channel (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Starkey
- Phonak
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
- Bernafon Alpha
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.