Afspraak maken

Oticon more - header

Oticon More

Ooit het idee gehad dat u niet alles hoort van wat er om u heen gebeurt? U zou vast graag meer horen. Met de gangbare hoortoestellen is dit niet mogelijk. Deze zijn namelijk gemaakt om uitsluitend te focussen op spraak die van voren komt.

Door de focus op spraak die van voren komt, is het lastig om gesprekken met meerdere personen goed te volgen. Daarbij is het nog lastiger om geluiden op de achtergrond te horen die van groot belang zijn om op een natuurlijke manier te horen.

Oticon More vergeleken met hoortoestellen van concurrenten

Met Oticon More hoortoestellen:

  • Hoort u de mensen waar u naar kijkt heel goed, zo kunt u gesprekken goed volgen;
  • Hoort u mensen om u heen veel gemakkelijker praten. Zo hoeft u uw hoofd niet te draaien en kunt u op een natuurlijke wijze wisselen tussen verschillende gesprekken;
  • Bent u zich beter bewust van andere dingen die om u heen gebeuren. Denk hierbij aan mensen die om uw aandacht vragen. Of bijvoorbeeld vogels die fluiten;
  • Krijgt u veel sneller helder geluid wanneer de geluiden in de omgeving veranderen. Bij concurrenten moet u hier soms meer dan 20 seconden op wachten.
  • Twijfelt u nog over de keuze van uw hoortoestel? Kom gerust langs! Samen bespreken we uw wensen en bepalen we samen welk hoortoestel het best bij u past.

Oticon More voor de muziekliefhebbers met de Oticon ON app

Beschikbaar voor IOS en Android

Door de hoge geluidskwaliteit van de Oticon More is het een uitstekend toestel voor de muziekliefhebber met hoge eisen. Daarbij kunt u gebruik maken van het Oticon MyMusic programma. Dit programma is ontwikkeld samen met muziekliefhebbers die zelf diverse soorten gehoorverlies hebben. Het levert enorm helder geluid. Dit geldt zowel voor livemuziek als voor muziek die u vanaf een apparaat streamt.

Het programma is eenvoudig te activeren met de Oticon ON app op uw telefoon.

Oticon more - on app
Oticon more - extra info

Uw hersenen hebben toegang nodig tot meer

Veel mensen denken dat ze horen met hun oren. Wist u dat dit niet waar is? U hoort namelijk met uw hersenen. Uw oren vangen het geluid op, maar uw hersenen identificeren, lokaliseren en bepalen welke geluiden u daadwerkelijk hoort!

Geluiden om uw heen bevatten meer rijkdom dan enkel spraak. Overal waar u gaat verandert elke keer de geluidsomgeving. Uw hersenen hebben zich zodanig ontwikkeld om deze diversiteit in geluiden aan te kunnen en hier betekenis aan te geven.

Omdat u hoort met uw hersenen, is Oticon erop gefocust de hersenen te begrijpen. Zij blijven ontwikkelen in technologie die uw hersenen ondersteunen.

Deep Neural Network

Het DNN (Deep Neural Network) is een technologie die getraind is met ruim 12 miljoen geluiden uit het dagelijkse leven. Deze intelligente technologie in de Oticon More zorgt ervoor dat elk geluid helder en in detail wordt geleverd.

Eenvoudig opladen

Met de SmartCharger kun u uw hoortoestellen onderweg opladen via een ingebouwde powerbank. Het gebruiksvriendelijke en stevige etui beschermt uw hoortoestellen tegen beschadiging wanneer u ze niet draagt. Ook wordt in het strakke apparaat automatisch vocht dat in de hoortoestellen zit, gedroogd.

Kies de uitvoering die bij u past

Wanneer we erachter zijn dat de Oticon More hét toestel voor u is, zijn er nog enkele keuzes te maken. Gaat u bijvoorbeeld voor een model met oplaadbare accu’s, of met batterijen? Daarbij zijn er diverse uitvoeringen voor licht tot zeer ernstig gehoorverlies. Kies ook de kleur die het best bij u past. Met de diverse kleuren kunt u uw toestel weg laten vallen in uw huidskleur of haarkleur. Of misschien gaat u juist liever voor een kleur die opvalt, net als andere moderne draagbare technologieën.

Geen probeem, de mogelijkheden zijn oneindig en wij helpen u graag.

Een keer proberen? Of heeft u een vraag of een opmerking? Neem gerust contact op.
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties waar we onze audio service aanbieden, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij onder andere aan:
- Oticon Real
- ReSound Cochlear
- Oticon More
- Widex Moment
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.
Hoelang is de garantie op het hoortoestel?
Het aantal jaar garantie is gelijk aan de fabrieksgarantie van de Oticon More. Wij nemen hiervoor contact op met Oticon.