Afspraak maken

Orticon hoortoestellen - header

Oticon hoortoestellen

Geeft steun aan de hersenfunctie U wilt natuurlijk niets liever dan dat u of uw kind kunnen functioneren zoals ieder ander persoon. Met een beperking aan het gehoor kan dat lastig zijn. Veel signalen van buiten worden namelijk niet opgevangen. Om deze reden is het lastiger om contact te leggen. Voor kinderen wordt het moeilijker om gewoon kind te kunnen zijn. Daarom verkopen wij hoortoestellen van Oticon. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor zowel volwassenen als kinderen. Met goede toepassingen die kindvriendelijk zijn. Daarnaast laat het ook aan u als ouder of leerkracht zien of het hoortoestel nog goed functioneert. Met de beste gehoorapparaten van Oticon kan uw kind weer zorgeloos kind zijn. Spelen met vriendjes en vriendinnetjes en ontwikkelen naar behoren. Voor volwassenen zijn er diverse technologieën toegepast die u weer zorgeloos laten genieten. In ons assortiment: Waarom Oticon De oplaadbare hoortoestellen van Oticon zijn ontworpen om de hersenfunctionaliteit te ondersteunen. Eigenlijk heeft horen heel veel te maken met de hersenen. Zo begint de taalontwikkeling bij de geboorte. Voor slechthorende kinderen zal deze ontwikkeling dus stagneren. Daarom is het belangrijk om zo vroeg mogelijk na de geboorte een diagnose te stellen. Het is van belang dat u er vroeg bij bent. Dan kunnen wij uw kind namelijk beter helpen. Ook zal de ontwikkeling dan het minst worden vertraagd. Oticon is baanbrekend op het gebied van hoortoestellen. De functionaliteiten van de hoortoestellen van Oticon. Er zijn hooroplossingen voor diverse leeftijden. Iedere leeftijd vraagt om andere toepassingen, omdat de ontwikkeling anders is binnen diverse leeftijden. Oticon denkt daarin mee en biedt de juiste oplossing voor ieder kind in iedere leeftijdsgroep. Voor volwassenen is er ook voor diverse leeftijdsklassen een andere toepassing. Zo is het voor veel mensen mogelijk weer goed te functioneren en het gehoor te verbeteren. Laat uw gehoor testen, krijg hulp en advies, koop accessoires, reserveonderdelen en reinigingstools bij een specialist die u kan adviseren over Oticon producten. Kom langs bij Annemiek's Hoorstudio.

Kies voor de hoortoestellen van Oticon

Oticon hoortoestellen - diverse kleuren
Oticon hoortoestellen - extra info

Het gehoor en de hersenen

Het belang van geluidsinformatie Wanneer de hersenen niet de juiste signalen doorkrijgen vanuit het gehoor wordt het lastig om prikkels in de omgeving op te vangen. Een probleem met het gehoor is dan ook een probleem met de hersenen. Dit komt doordat zich in de hersenen twee delen bevinden, ieder met een eigen functie. Het ene deel neemt voortdurend, onbewust, de omgeving waar en het andere deel selecteert wat belangrijk genoeg is om ook echt bewust waar te nemen. Wanneer gehoorproblemen optreden kan dit filter niet goed functioneren. Hierdoor wordt de hersenactiviteit minder, waardoor u uw omgeving nog minder goed waarneemt. Los het gehoorverlies op Voor het geheugen, sociaal functioneren en cognitieve vaardigheden zijn de twee delen van de hersenen die de omgeving waarnemen en geluiden filteren cruciaal. Om deze reden is het zo belangrijk dat we de gehoorproblemen en de beperking hierin oplossen. Het functioneren wordt beter, er gaat weer een wereld open. Zeker voor de ontwikkeling van kinderen is dit van groot belang. Zij moeten nog vele ontwikkelingen doormaken. En daarbij speelt het gehoor zo’n belangrijke rol. Spraak en gehoor Niet alleen het gehoor zal toenemen, maar ook de spraakverstaanbaarheid. U of uw kind kan namelijk niet alleen de omgeving weer waarnemen, maar ook zichzelf weer horen praten. Het kost namelijk minder inspanning, waardoor functioneren makkelijker wordt. Oticon heeft diverse toepassingen verwerkt in de hooroplossingen. Zo zijn er vele onderzoeken gedaan over hersenactiviteit en het gehoor. Dit draagt bij aan nog betere hooroplossingen. Met moderne, baanbrekende technologie in Oticon hoortoestellen, is er veel mogelijk. Vele extra toepassingen op en bij de hooroplossingen maken het mogelijk nog meer uit de functies ervan te halen. Graag helpen wij u of uw kind verder bij het vinden van de juiste hooroplossing. Maak vrijblijvend een afspraak en wij denken met u mee en zijn de specialist die u kan adviseren over Oticon producten. Eenvoudig op te laden 's Nachts heeft u uw gehoorapparaat natuurlijk niet nodig. U kunt hem dan eenvoudig opladen. Het type hoortoestel dat in de ochtend weer helemaal klaar voor gebruik is en weer de hele dag meegaat!

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 9,0 van de 14 beoordelingen

8,7

“Sinds mijn dertigste draag ik hoortoestellen aan mijn beide oren. In mijn drukke baan communiceer ik veel met mensen en is het belangrijk hen goed te verstaan. Ik ben blij met een zelfstandige audicien zo dicht in mijn buurt. Als er iets met mijn hoortoestellen aan de hand is, loop ik bij Annemiek´s hoorstudio makkelijk naar binnen en krijg ik altijd snel goede en professionele hulp. Dat geeft mij een zeker gevoel.”
Anna Heerschap, 48

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Phonak
- Starkey
- Oticon
Welke modellen bieden jullie aan aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij onder andere aan:
- Oticon Real
- ReSound Cochlear
- Widex Moment
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.