Afspraak maken

Oticon Opn S™ - Oticon Opn S™

Met betrekking tot het coronavirus, melden wij u dat er hygiënische maatregelen zijn getroffen, zodat u onze winkels kunt blijven bezoeken op afspraak.

Oticon Opn S™

Terug naar situaties die u eerder vermeed

Merkt u dat u het lastig vindt om gesprekken te volgen? Wellicht weet u hoe het voelt om aan een eettafel met veel mensen te zitten waarbij u veel moeite moet doen om een gesprek goed te volgen. De persoon tegenover u kunt u misschien verstaan, maar wat nou als er iemand praat die verder weg van u zit? Op het moment dat u het gesprek niet kunt volgen, raakt u waarschijnlijk de draad kwijt. Hiervoor is de Oticon Opn S de perfecte oplossing!

Opn S biedt u bewezen voordelen:
 • Vermindert uw luisterinspanning
 • Helpt u meer te onthouden van wat er tegen u is gezegd
 • Geeft u een beter verstaan van spraak
 • Zorgt ervoor dat u gesprekken met meerdere sprekers kunt volgen
 • De perfecte oplossing

  Situaties vermijden is niet nodig met de Opn S! Dit hoortoestel geeft u met minder inspanning een bewezen beter verstaan van spraak in luidruchtige omgevingen. Zo kunt u, net zoals mensen met een normaal gehoor, actief deelnemen aan lastige luistersituaties.

  Behoefte aan meer informatie? Kom gerust langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden van het hoortoestel Opn S van Oticon te bespreken.

Opn S™

Een 360° geluidservaring

De meeste hoortoestellen voor de Oticon Opn S verwerkten geluid door uw focus tot één geluidsbron te beperken. Zo kon u de persoon tegenover u duidelijk verstaan, terwijl alle andere geluiden onderdrukt werden. Echter, achtergrondgeluiden bevatten vaak de belangrijkste spraakdetails. Zodra deze niet doorgegeven worden aan de hersenen, wordt het voor u lastig om het gesprek te volgen en wordt u gemakkelijker moe.

Traditionele hoortoestellen reduceren de geluiden om u heen, dit geeft een onnatuurlijke luisterervaring en mist u dus deze spraakdetails.

Nieuwe technologie

Met de nieuwe technologie in de Opn S kunt u meer dan één persoon tegelijk verstaan. Tegelijkertijd helpt het geavanceerde lawaaireductiesysteem uw luisterinspanning verder verminderen.

Bij de Oticon Opn S bepaalt u zelf op welke geluiden u zich wilt focussen terwijl het hoortoestel uw hersenen toegang geeft tot relevante geluiden om u heen.

Kies een kleur en uitvoering naar wens

U zelf kiezen hoe u het Opn S hoortoestel wilt dragen. Het Oticon Opn S assortiment bestaat uit vier uitvoeringen:

 • De miniRITE is de meest kleine en discrete uitvoering
 • De miniRITE R is de oplaadbare oplossing voor ultiem batterijgemak
 • De miniRITE T bevat een luisterspoel, waardoor u kunt verbinden met geluidssystemen in openbare ruimtes
 • De BTE PP is een grotere en krachtigere uitvoering voor een gemakkelijkere hantering, bestaande uit een grote knop en een led statuslampje

De komst van Opn S 2 & R minirite R (oplaadbare uitvoering) maakt de Opn S miniRITE serie compleet. Oticon Opn 1, Opn 2 en Opn 3 bieden allemaal toegang tot een luisteromgeving van 360°. Echter verschillen de toestellen in de manier waarop ze de hersenen ondersteunen en helpen geluid te begrijpen. Benieuwd naar meer informatie omtrent deze verschillen? Raadpleeg dan de online brochure. Of neem contact op voor advies over het Oticon Opn S assortiment!

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 8,9 van de 12 beoordelingen

8,7

“Sinds mijn dertigste draag ik hoortoestellen aan mijn beide oren. In mijn drukke baan communiceer ik veel met mensen en is het belangrijk hen goed te verstaan. Ik ben blij met een zelfstandige audicien zo dicht in mijn buurt. Als er iets met mijn hoortoestellen aan de hand is, loop ik bij Annemiek´s hoorstudio makkelijk naar binnen en krijg ik altijd snel goede en professionele hulp. Dat geeft mij een zeker gevoel.” Anna Heerschap, 48

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis