Afspraak maken

Oticon Opn Play - Oticon Opn Play

Met betrekking tot het coronavirus, melden wij u dat er hygiënische maatregelen zijn getroffen, zodat u onze winkels kunt blijven bezoeken op afspraak

Oticon Opn Play

Een doorbraak voor kinderen met gehoorproblemen

De hersenen van kinderen zijn vergelijkbaar met sponzen; ze zuigen constant informatie op. Voor de ontwikkeling van een kind en het leren van de wereld om hen heen is het begrijpen van geluid van essentieel belang. U kunt hierbij denken aan het leren van nieuwe woorden. In een luidruchtige omgeving is dit een uitdaging voor kinderen, of er nu sprake is van gehoorverlies of niet.

De hersenen van kinderen met gehoorverlies ontvangen slechts een deel van het spraaksignaal wat tevens vervormd kan zijn. Het is dus voor slechthorende kinderen lastiger om spraak te onderscheiden van lawaai in vergelijking met kinderen met een normaal gehoor.

De ideale oplossing

Oticon Opn Play heeft een hoortoestel ontworpen voor kinderen met gehoorverlies. Met behulp van een 360 graden toegang tot geluid helpt Oticon Opn Play de wereld van kinderen van alle leeftijden te openen, ook in complexe leeromgevingen. Het gehoortoestel zorgt voor betere omstandigheden om te voldoen aan de ontwikkelingsbehoeften en de dagelijkse uitdagingen van het opgroeien.

Kiest u voor een Oticon Opn Play, dan kiest u voor:
 • Robuustheid
  Oticon Opn Play hoortoestellen zijn afgestemd op de actieve leefstijl en veiligheid van kinderen.
 • Kindveilige batterijlade
  Het toestel biedt bescherming om de batterij buiten het gebruik van onderzoekende vingers te houden.
 • Vrij van allergenen
  Bij de productie van het hoortoestel zijn meer dan 200 mogelijk schadelijke materialen uitgesloten, waaronder ftalaten. Oticon Opn Play is tevens voorzien van huidvriendelijke verf en volledig hypoallergeen.
 • IP68-certificaat
  Wegens het IP68-certificaat biedt Oticon Opn Play afscherming van stof, vuil en water. De hoortoestellen zijn ook bestand tegen wisselende temperaturen en vocht.
 • Ledlampje voor totale gemoedsrust
  Het ledlampje laat zien dat de batterij van het hoortoestel goed werkt. Dit geeft bevestiging voor verzorgers en leerkrachten van het kind.
 • Behoefte aan meer informatie? Kom gerust langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden van het hoortoestel Oticon Opn Play te bespreken.

Open de wereld voor ieder kind

Oticon Opn Play tilt het spraakverstaan van een kind naar een hoger niveau, ook in complexe luisteromgevingen. Het is niet alleen een nieuw hoortoestel, maar ook een breuk met de traditionele technologie. Deze baanbrekende innovatie biedt kinderen de mogelijkheden om te leren, groeien, leven en bloeien.

Oticon Opn Play - Oticon Opn Play
Oticon Opn Play - Oticon Opn Play

Talrijke verbindingsmogelijkheden

Oticon Opn Play is in staat naadloos verbinding te maken met smartphones en tablets. Daarnaast is het Made for iPhone®. Kiest u voor een ConnectClip, dan verandert de Oticon Opn Play in een headset met toegang tot draadloos streamen van films, muziek, telefoongesprekken en nog veel meer van tablets, smartphones en laptops.

360° toegang tot geluid dankzij OpenSound Navigator™

De techniek achter het hoortoestel heet de OpenSound Navigator. Deze is in staat om snel en nauwkeurig te werken, waardoor ongewenst lawaai direct kan worden gedempt – zelfs tussen woorden in een open geluidslandschap. Met een hoge snelheid wordt het geluidslandschap van een kind continu opnieuw in evenwicht gebracht.

Hierdoor is het voor het Oticon Opn Play hoortoestel gemakkelijker om te bepalen naar wie er geluisterd wordt en waarop gefocust wordt. Zowel op school als in de speeltuin of in het verkeer, het hoortoestel biedt in iedere situatie geweldige hulp voor kinderen.

Minstens 30% betere spraakverstaanbaarheid

Onderzoekresultaten tonen aan dat OpenSound Navigator zorgt voor tot 30% betere herkenning van spraak. Of dit nu met het gezicht op de spreker gericht is of afgewend van de spreker.

Hetzelfde onderzoek heeft uitgewezen dat OpenSound Navigator het spraakverstaan in iedere luisteromstandigheid met tot 5 dB SNR verbetert in vergelijking met omnidirectionaliteit. Kinderen die participeerde aan het onderzoek gaven aan dat ze veel minder inspanning ervaarden op het moment dat de OpenSound Navigator geactiveerd was in een lawaaiige omgeving. Lees hier meer over de details van de klinische onderzoeken.

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis