Afspraak maken

Hoortoestel Batterijen - Rayovac ProLine Batterijen Vertoning

Hoortoestel batterijen en accu's

Een goede batterij bespaart later kosten

In een hoortoestel moeten meestal batterijen worden geplaatst. Welk type batterijen nodig is hangt af van het type hooroplossing dat u in gebruik heeft.

Er zijn ook hoortoestellen met accu. De duur dat die goed werken varieert. Het is dus verstandig om bij aanschaf van een hoortoestel de voor- en nadelen van een accu mee te nemen in uw keuze. Ook hierover geven wij u graag een passend advies.

Kwaliteit van batterijen verschilt veel. Let op het volgende bij aanschaf:
  • De vormgeving is belangrijk: de platte kant moet ook echt helemaal vlak zijn
  • Het aantal mAh uur dat in de batterij zit bepaalt hoe lang deze mee gaat, hoe langer hoe beter
  • De batterij van een hoortoestel is van zinklucht gemaakt om lang de maximale energie af te geven, wat nodig is voor de moderne hoortoestellen

Active Core Plus batterijen van Rayovac Proline

Een batterij gemaakt van hoogwaardig en kwalitatief materiaal, voor de best mogelijke geluidskwaliteit. Volgens een geconcentreerde formule, die zorgt voor een perfecte werking. Een geoptimaliseerde vorm van de batterij voor een betere capaciteit en kracht.

Hoortoestel Batterijen - Rayovac ProLine Batterijen
Meer informatie
Hoortoestel Batterijen - Rayovac ProLine Plaatsen

Voor iedere hooroplossing de juiste batterij of accu



Proline batterijen van Rayovac

Bij Annemiek's Hoorstudio verkopen we de Proline batterijen van het merk Rayovac. Deze batterijen behoren tot de lijn Active Core Plus. Deze batterijen zijn van goede kwaliteit en gaan langer mee dan de gemiddelde batterij voor een hooroplossing. Zo bent u verzekerd van vele uren gehoorversterking en kunt u met een gerust hart op pad.

De batterijen zijn eenvoudig te vervangen, het kan dus een goed idee zijn om altijd een reservebatterij bij u dragen. Daarnaast is het ook mogelijk om langs te komen, wij helpen u graag bij het vervangen van de batterij van uw hooroplossing.

Verschillende types van de batterijen

Er zijn verschillende afmetingen van de Proline batterijen. Van klein naar groot hebben de batterijen de volgende typenummers en kleuren:

  • 10 (geel)
  • 312 (bruin)
  • 13 (oranje)
  • 675 (blauw)
Elke hooroplossing heeft een eigen type batterij

Niet alle batterijen zijn te plaatsen in alle soorten hoortoestellen. Zo werkt de Completely In the Canal (CIC) met een 10 batterij. Het hoortoestel dat in het oor wordt geplaatst (IHO) werkt met een 10 of 312 batterij, het toestel achter het oor (AHO) met een 13 of 675 batterij en kasttoestellen met een penlight batterij. Hoe groter de batterij des te langer gaat hij mee. Een nadeel is dat het hoortoestel dan groter wordt.

De keuze tussen een batterij of een accu

Naast de hooroplossingen met de batterijen van Rayovac bieden wij ook hooroplossingen aan met een accu. Een batterij gaat vaak langer mee. Misschien gebruikt u uw hooroplossing niet altijd, waardoor een accu een goede optie is. Wij vertellen u graag meer over het verschil tussen batterijen of een accu voor uw hooroplossing, dit hangt ook sterk af van het type hooroplossing dat u heeft. Onze adviseurs hebben hier ervaring mee, zo komen we samen tot de juiste keuze.

Meer weten over het opladen van uw hoortoestel?

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 9,0 van de 14 beoordelingen

8,7

“Sinds mijn dertigste draag ik hoortoestellen aan mijn beide oren. In mijn drukke baan communiceer ik veel met mensen en is het belangrijk hen goed te verstaan. Ik ben blij met een zelfstandige audicien zo dicht in mijn buurt. Als er iets met mijn hoortoestellen aan de hand is, loop ik bij Annemiek´s hoorstudio makkelijk naar binnen en krijg ik altijd snel goede en professionele hulp. Dat geeft mij een zeker gevoel.”
Anna Heerschap, 48

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij onder andere aan:
- Oticon Real
- ReSound Cochlear
- Oticon More
- Widex Moment
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.