Afspraak maken

Widex MOMENT  - Widex MOMENT

Testklanten gezocht!

Kom naar de winkel voor een gratis testperiode

Dit hoortoestel maakt het mogelijk om het zuiverste en natuurlijkste geluid wat u ooit met een hoortoestel heeft ervaren te horen.

De nieuwe standaard voor geluid

Dankzij de nieuwe ZeroDelay™ technologie verwerkt dit hoortoestel het geluid sneller dan ooit. Zelfs de beste hoortoestellen klonken nog altijd als een hoortoestel – tot nu.

Met dit hoortoestel komt er een einde aan het kunstmatige blikkerige geluid dat we met hoortoestellen associëren en al decennialang accepteren dat dit hoort.

Met gewone hoortoestellen zit er vertraging op het geluid wat via het hoortoestel binnenkomt en wat rechtstreeks via het oor binnenkomt. Deze vertraging veroorzaakt vervorming wat de oorzaak van het onnatuurlijke geluid is.

Gratis testperiode

Instellen hoortoestel
Wij stellen het gehoortoestel voor u af in de winkel en u kunt een aantal weken genieten van een helder geluid. Daarna verwelkomen wij u graag terug in onze winkel voor een bijzondere testdag.

7 oktober testdag met specialist
Op 7 oktober komt er een specialist van het hoortoestel die het hoortoestel op basis van uw ervaringen nog fijner kan instellen. Laat deze kans voor optimaal geluid niet aan u voorbij gaan!

Kom langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden van dit nieuwe hoortoestel te bespreken.
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
- Bernafon Alpha
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.