Afspraak maken

Widex MOMENT  - Widex MOMENT

Met betrekking tot het coronavirus, melden wij u dat er hygiënische maatregelen zijn getroffen, zodat u onze winkels kunt blijven bezoeken op afspraak.


Testklanten gezocht!

Kom naar de winkel voor een gratis testperiode

Dit hoortoestel maakt het mogelijk om het zuiverste en natuurlijkste geluid wat u ooit met een hoortoestel heeft ervaren te horen.

De nieuwe standaard voor geluid

Dankzij de nieuwe ZeroDelay™ technologie verwerkt dit hoortoestel het geluid sneller dan ooit. Zelfs de beste hoortoestellen klonken nog altijd als een hoortoestel – tot nu.

Met dit hoortoestel komt er een einde aan het kunstmatige blikkerige geluid dat we met hoortoestellen associëren en al decennialang accepteren dat dit hoort.

Met gewone hoortoestellen zit er vertraging op het geluid wat via het hoortoestel binnenkomt en wat rechtstreeks via het oor binnenkomt. Deze vertraging veroorzaakt vervorming wat de oorzaak van het onnatuurlijke geluid is.

Gratis testperiode

Instellen hoortoestel
Wij stellen het gehoortoestel voor u af in de winkel en u kunt een aantal weken genieten van een helder geluid. Daarna verwelkomen wij u graag terug in onze winkel voor een bijzondere testdag.

7 oktober testdag met specialist
Op 7 oktober komt er een specialist van het hoortoestel die het hoortoestel op basis van uw ervaringen nog fijner kan instellen. Laat deze kans voor optimaal geluid niet aan u voorbij gaan!

Kom langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden van dit nieuwe hoortoestel te bespreken.

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 8,9 van de 13 beoordelingen

8,7

“Ik merkte dat ik steeds meer moeite kreeg met het verstaan van anderen in een drukke omgeving, maar niet wanneer het rustig was. Toen heb ik een afspraak gemaakt bij Annemiek’s Hoorstudio. Zij hebben mij door middel van een gehoortraining geholpen. Nu kan ik anderen beter verstaan in drukke ruimten, zonder hoortoestel!” Tim Duursma, 38

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis