Afspraak maken

Bernafon Alpha - Annemiek's Hoorstudio

Bernafon Alpha

Geïnspireerd door de dieren met een uitzonderlijk gehoor introduceert Bernafon een nieuw toestel: Alpha. Een revolutionair nieuw hoortoestel is het eerste oplaadbare hoortoestel met Hybrid Techonology™. De Bernafon Alpha focust op beter spraakverstaan en luistercomfort. Het is mogelijk met de Bernafon Alpha geluid te streamen van vele audioapparaten. Én de Bernafon Alpha is oplaadbaar, met energie voor een volledige dag!

De hooroplossingen

De Bernafon Alpha combineert twee bewerkingsmethoden in één hybride auditief systeem. Zelfs in complexe situaties biedt het hoortoestel het beste geluid, zowel het spraakverstaan als het luistercomfort wordt tegelijkertijd verbetert. Dat zonder genoegen te hoeven nemen met compromissen.

De Bernafon Alpha is er in verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van uw indivuele luisterbehoefte, uw levensstijl of uw budget is er altijd een passende hooroplossing voor u. Neem contact op met Annemiek’s Hoorstudio en samen met u kijken wij naar het perfecte hoortoestel voor uw situatie.

Bezoek één van onze vestigingen om de mogelijkheden van de Bernafon Alpha hooroplossingen te bespreken. Neem contact op en maak een afspraak!

Bent u geïnteresseerd in de Bernafon Alpha, dan willen wij u hier graag meer informatie over geven.
Bernafon Alpha - Introductie

Bernafon Alpha hybride hoortoesteltechnologieDe Hybrid Technology™ van Bernafon bestaat uit vier hybride bewerkingsblokken.

Hybrid Noise Management™

Smart Directionality is actief in 24 afzonderlijke banden en werkt soepel samen met Smart Noise Reduction, geoptimaliseerd door middel van machine Learning.

Hybrid Balancing™

Noise Balancer en Speech Balancer stemmen geluidsversterking af in de aanwezigheid of afwezigheid van spraak.

Hybrid Sound Processing™

Twee parallelle strategieën verwerken gelijktijdig geluid in het tijd- en frequentiedomein.

Hybrid Feedback Canceller™

Twee bepalingen elimineren feedback in statistische en dynamische omstandigheden met tot wel 126.000 metingen per seconde.

Bernafon Alpha een keer proberen?
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Aalten, Winterswijk, Velp en Ulft.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij onder andere aan:
- Oticon Real
- ReSound Cochlear
- Oticon More
- Widex Moment
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.