Afspraak maken

Hoortoestellen - Annemiek's Hoorstudio

Hoortoestellen

Bij Annemiek’s Hoorstudio nemen we tijd voor uitleg

Hoortoestellen en gehoorapparaten kunnen de oplossing zijn voor uw hoorprobleem. Er zijn verschillende soorten hoortoestellen.

Wanneer u het juiste hoortoestel met behulp van Annemiek’s Hoorstudio heeft gevonden is het belangrijk dat u deze schoonmaakt en onderhoudt.

De verschillende hoortoestellen:

De verschillen tussen de hoortoestellen zijn vooral gebaseerd op de grootte van het hoortoestel, grootte van de batterij en de versterking die het hoortoestel kan geven. In de regel geldt hoe krachtiger het hoortoestel, hoe groter de batterij en hoe groter het hoortoestel.

Dit betekent dus dat wanneer u maar een kleine versterking nodig heeft, u een kleiner hoortoestel krijgt aangeboden.

Tegenwoordig wordt er vooral gebruik gemaakt van hoortoestellen achter het oor, in het oor of die geheel in het oorkanaal worden geplaatst.

Hoortoestellen - Annemiek's Hoorstudio

Werking van het hoortoestel

De computer in het hoortoestel

De computer in het hoortoestel is de basis voor een goed werkend gehoorapparaat. De hoorcomputer kan naast de basisfunctie met verschillende functies worden uitgebreid:

  • Het filteren van achtergrondlawaai (bijv. het geluid van een stofzuiger)
  • Het inbouwen van een richtinggevoelige microfoon gericht op de spraak waardoor communicatie beter mogelijk is.
  • Het filteren van windgeruis
  • Het versterken van spraak van voren in geroezemoes voor betere communicatie.
  • Het versterken van muziek.

Ten slotte hebben de meeste hoorcomputers meer dan een kanaal. Deze kanalen zorgen er voor dat het hoortoestel betere en uitgebreidere mogelijkheden heeft om het geluid af te stemmen op het gehoorverlies.

Meer kanalen in de hoorcomputer zorgen ervoor dat we beter de hoorcurve kunnen volgen. Annemiek’s Hoorstudio kan daardoor beter het toestel op uw hoorprobleem en uw wensen afstellen.

Onze hoortoestellen:

Lees hier voor meer informatie over het gehoorapparaat:

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 9,0 van de 14 beoordelingen

10,0

“In augustus 2022 had ik voor het eerst telefonisch contact met de hoorstudio. Dinsdag 30 augustus was mijn eerste afspraak met dhr Raedts, wat geweldig! Er is een gehoortoestel gemaakt die bij mij past. Ben zo blij en fantastisch geholpen alle afspraken! Dikke pluim voor Jos. Heb veel mensen jullie gehoorstudio aanbevolen. Hartelijk dank voor alles.”
Marijke Janssen

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij onder andere aan:
- Oticon Real
- ReSound Cochlear
- Oticon More
- Widex Moment
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.