Afspraak maken

Annemiek's Hoorstudio - Zwemdoppen

Met betrekking tot het coronavirus, melden wij u dat er hygiënische maatregelen zijn getroffen, zodat u onze winkels kunt blijven bezoeken op afspraak.

Gehoorbescherming

Zwemdoppen

Gehoorbescherming voor water is noodzakelijk voor volwassenen en kinderen die met trommelvliesbuisjes of een oorontsteking graag willen zwemmen en voor watersporters.

Voor baby’s, kinderen en volwassen die buisjes hebben is het gebruik van zwemdoppen een goede oplossing. Deze zwemdoppen zorgen ervoor dat er geen water in de oren komt.

De doppen zijn verkrijgbaar op maat gemaakt (de beste oplossing), of in verschillende standaardmaten zodat ze comfortabel zitten voor baby’s, kinderen en volwassenen.

Kom gerust langs voor voorlichting over zwemdoppen.

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 8,9 van de 12 beoordelingen

8,7

“Ik merkte dat ik steeds meer moeite kreeg met het verstaan van anderen in een drukke omgeving, maar niet wanneer het rustig was. Toen heb ik een afspraak gemaakt bij Annemiek’s Hoorstudio. Zij hebben mij door middel van een gehoortraining geholpen. Nu kan ik anderen beter verstaan in drukke ruimten, zonder hoortoestel!” Tim Duursma, 38

Annemiek's Hoorstudio - Zwemdoppen

Bescherming voor watersporters

Wees zuinig op je oren is het advies

Voor mensen die zich veel in het (buiten)water bevinden, zoals watersporters is het noodzakelijk om goede gehoorbescherming te hebben.

De oren zijn namelijk niet bestand tegen de druk, klappen en bacteriën die watersport met zich meebrengt. De meest voorkomende aandoeningen bij watersporters zijn een gescheurd trommelvlies en een duikers-oor (vergroeid bot in de gehoorgang).

De gehoorbeschermers voor motorrijders hebben daarnaast een speciale pasvorm zodat er geen druk op de oren ontstaat als een helm wordt gedragen. Ze kunnen ook aangepast worden zodat ze als monitor dienst kunnen doen om communicatie op de motor mogelijk te maken.

Speciale zwemdoppen zijn voor deze watersporters noodzakelijk. Voor duikers en snorkelaars zijn er speciale oordoppen met (druk)ventiel. Deze oordoppen maken het makkelijker en minder pijnlijk om onder water de oren te klaren. Annemiek’s Hoorstudio heeft verschillende soorten gehoorbescherming voor het gebruik in en op het water.

Graag kijken we in een adviesgesprek welke gehoorbescherming zwemdoppen uw oren het beste beschermt.

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis