Afspraak maken

Annemiek's Hoorstudio - Gehoorbescherming op maat
Gehoorbescherming

op maat

Waarom op maat gemaakte gehoorbescherming? Het is verstandig als je ze de hele dag draagt. Dan is draagcomfort erg belangrijk. Van je baas krijg je vaak foam stoppen of kappen om het lawaai te dempen.

Deze hebben allemaal het nadeel dat ze de spraak die vaak toch nodig is om je werk goed en veilig te doen buiten houden. Uw eigen veiligheid is dan niet gewaarborgd. Kappen zijn vaak bij warm weer en zwaar werk hinderlijk.

Op maat gemaakte gehoorbescherming laten je horen wat je moet en beschermen je toch. Er zit meestal een hogetonen filter in om de schadelijke geluiden te beperken.

Maar voor bijvoorbeeld muziekliefhebbers hebben we ze ook met vlakke filters, deze zorgen ervoor dat de muziek natuurlijk blijft klinken.

In overleg met u bepalen we welk filtertype noodzakelijk is voor uw persoonlijke gehoorbescherming.

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 9,0 van de 14 beoordelingen

8,7

“De hoortoestellen die ik nu heb bevielen me niet. Ik was aan het googelen en kwam Annemiek’s Hoorstudio tegen. Ik maakt een afspraak ik werd opnieuw gemeten en daarna werd na gemeten wat mijn hoortoestellen in mijn oor deden. De hoortoestellen werden bij geregeld en nu kan ik veel beter mijn familie verstaan. Alle complimenten aan Annemiek.”
Ida, 43

Annemiek's Hoorstudio - Gehoorbescherming op maat

Het maken van gehoorbescherming

Annemiek’s Hoorstudio is uw specialist in gehoorbescherming

Voor het op maat maken van uw bescherming maken we afdrukken van je oren. Je oren worden grondig geïnspecteerd. Waarna we ter bescherming van je trommelvlies een watje in je gehoorgang plaatsen.

Dan spuiten we je gehoorgang vol met afdruk materiaal. Dit moet ongeveer 5 minuten harden en dan hebben we het model van je oor. Wij controleren dan of de afdruk diep genoeg is gemaakt en compleet is. Hiervan maakt het laboratorium de gewenste bescherming.

Gehoorbescherming gaat ongeveer 4 tot 5 jaar mee. Het is wel verstandig om ze jaarlijks te laten controleren.

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij onder andere aan:
- Oticon Real
- ReSound Cochlear
- Oticon More
- Widex Moment
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.