Afspraak maken

Annemiek's Hoorstudio - Gehoorbescherming op maat

CI informatiebijeenkomst MED-EL.
Datum: 8 oktober 2019
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Annemiek's Hoorstudio - Bakenbergseweg 72 in Arnhem
Klik hier voor meer informatie

Gehoorbescherming

op maat

Waarom op maat gemaakte gehoorbescherming? Het is verstandig als je ze de hele dag draagt. Dan is draagcomfort erg belangrijk. Van je baas krijg je vaak foam stoppen of kappen om het lawaai te dempen.

Deze hebben allemaal het nadeel dat ze de spraak die vaak toch nodig is om je werk goed en veilig te doen buiten houden. Uw eigen veiligheid is dan niet gewaarborgd. Kappen zijn vaak bij warm weer en zwaar werk hinderlijk.

Op maat gemaakte gehoorbescherming laten je horen wat je moet en beschermen je toch. Er zit meestal een hogetonen filter in om de schadelijke geluiden te beperken.

Maar voor bijvoorbeeld muziekliefhebbers hebben we ze ook met vlakke filters, deze zorgen ervoor dat de muziek natuurlijk blijft klinken.

In overleg met u bepalen we welk filtertype noodzakelijk is voor uw persoonlijke gehoorbescherming.

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 8,8 van de 8 beoordelingen

8,7

“Sinds mijn dertigste draag ik hoortoestellen aan mijn beide oren. In mijn drukke baan communiceer ik veel met mensen en is het belangrijk hen goed te verstaan. Ik ben blij met een zelfstandige audicien zo dicht in mijn buurt. Als er iets met mijn hoortoestellen aan de hand is, loop ik bij Annemiek´s hoorstudio makkelijk naar binnen en krijg ik altijd snel goede en professionele hulp. Dat geeft mij een zeker gevoel.” Anna Heerschap, 48

Annemiek's Hoorstudio - Gehoorbescherming op maat

Het maken van gehoorbescherming

Annemiek’s Hoorstudio is uw specialist in gehoorbescherming

Voor het op maat maken van uw bescherming maken we afdrukken van je oren. Je oren worden grondig geïnspecteerd. Waarna we ter bescherming van je trommelvlies een watje in je gehoorgang plaatsen.

Dan spuiten we je gehoorgang vol met afdruk materiaal. Dit moet ongeveer 5 minuten harden en dan hebben we het model van je oor. Wij controleren dan of de afdruk diep genoeg is gemaakt en compleet is. Hiervan maakt het laboratorium de gewenste bescherming.

Gehoorbescherming gaat ongeveer 4 tot 5 jaar mee. Het is wel verstandig om ze jaarlijks te laten controleren.

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio