Afspraak maken

Annemiek's Hoorstudio - Gehoorbescherming kinderen

CI informatiebijeenkomst MED-EL.
Datum: 8 oktober 2019
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Annemiek's Hoorstudio - Bakenbergseweg 72 in Arnhem
Klik hier voor meer informatie

Gehoorbescherming

voor kinderen

Gehoorbescherming voor kinderen is erg belangrijk. De oren hebben ze nog lang nodig. Ze horen nog veel meer van de hoge geluidsfrequenties.

Ook hebben jonge kinderen vaak tot 12 jaar last van onrustige oren en dan zijn op maat gemaakte doppen een uitkomst. Komen uw kinderen bijvoorbeeld met oudjaar buiten, dan is beschermen verstandig, maar ook op de kinderdiscofeestjes is het verstandig om te beschermen.

Op maat gemaakte gehoorbescherming laten je horen wat je moet en beschermen je toch. Er zit meestal een hoge tonen filter in om de schadelijke geluiden te beperken. Maar voor bijvoorbeeld muziekliefhebbertjes hebben we ze ook met vlakke filters, dit voor de natuurlijke geluid.

We zullen je in Arnhem of Doetinchem graag adviseren wat een goede oplossing is. Met kinderen moet je wel rekening houden dat de oren nog groeien. Controleren is voor hun erg belangrijk.

Annemiek's Hoorstudio - Gehoorbescherming kinderen

Het maken van gehoorbescherming

Annemiek’s Hoorstudio, uw kinder specialist

Voor het op maat maken van gehoorbescherming maken we afdrukken van je oren. Bij kinderen zullen we ze rustig benaderen en verwachten we van de ouders dat zij dat ook doen. Daarna zullen we de oren grondig inspecteren.

Waarna we ter bescherming van het trommelvlies een watje in de gehoorgang plaatsen. Daarna spuiten we de gehoorgang vol met afdruk materiaal. Dit moet ongeveer 5 minuten harden en hebben we het model van het oor.

Gedurende die 5 minuten mogen ze niet aan de oren komen, het afdruk materiaal is slecht uit kleding te verwijderen. Wij controleren of de afdruk diep genoeg is gemaakt en compleet is. Hiervan maakt het laboratorium de gewenste gehoorbescherming.

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio