Afspraak maken

Annemiek's Hoorstudio - Gehoorbescherming kinderen
Gehoorbescherming

voor kinderen

Gehoorbescherming voor kinderen is erg belangrijk. De oren hebben ze nog lang nodig. Ze horen nog veel meer van de hoge geluidsfrequenties.

Ook hebben jonge kinderen vaak tot 12 jaar last van onrustige oren en dan zijn op maat gemaakte doppen een uitkomst. Komen uw kinderen bijvoorbeeld met oudjaar buiten, dan is beschermen verstandig, maar ook op de kinderdiscofeestjes is het verstandig om te beschermen.

Op maat gemaakte gehoorbescherming laten je horen wat je moet en beschermen je toch. Er zit meestal een hoge tonen filter in om de schadelijke geluiden te beperken. Maar voor bijvoorbeeld muziekliefhebbertjes hebben we ze ook met vlakke filters, dit voor de natuurlijke geluid.

We zullen je in Arnhem of Doetinchem graag adviseren wat een goede oplossing is. Met kinderen moet je wel rekening houden dat de oren nog groeien. Controleren is voor hun erg belangrijk.

Annemiek's Hoorstudio - Gehoorbescherming kinderen

Het maken van gehoorbescherming

Annemiek’s Hoorstudio, uw kinder specialist

Voor het op maat maken van gehoorbescherming maken we afdrukken van je oren. Bij kinderen zullen we ze rustig benaderen en verwachten we van de ouders dat zij dat ook doen. Daarna zullen we de oren grondig inspecteren.

Waarna we ter bescherming van het trommelvlies een watje in de gehoorgang plaatsen. Daarna spuiten we de gehoorgang vol met afdruk materiaal. Dit moet ongeveer 5 minuten harden en hebben we het model van het oor.

Gedurende die 5 minuten mogen ze niet aan de oren komen, het afdruk materiaal is slecht uit kleding te verwijderen. Wij controleren of de afdruk diep genoeg is gemaakt en compleet is. Hiervan maakt het laboratorium de gewenste gehoorbescherming.

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij onder andere aan:
- Oticon Real
- ReSound Cochlear
- Oticon More
- Widex Moment
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.