Afspraak maken

CIC Hoortoestellen

Met betrekking tot het coronavirus, melden wij u dat er hygiënische maatregelen zijn getroffen, zodat u onze winkels kunt blijven bezoeken op afspraak.

CIC Hoortoestellen

Goed horen zonder dat het iemand opvalt

Op feestjes krijgt u maar de helft van de gesprekken mee. De tv gaat steeds een streepje harder. Het suizen in uw oren neemt toe.

Allemaal tekenen van beginnend gehoorverlies.

Iets wat u misschien liever ontkent. Of waarvoor u zich zelfs een beetje schaamt

Nergens voor nodig!

Wij kunnen u op een onopvallende manier weer uitstekend laten horen. Dankzij onze vrijwel onzichtbare hoortoestellen. Ook wel CIC-hoortoestellen (completely in the channel) genoemd.

U hoort alles weer en uw omgeving valt het niet op dat u een hoortoestel draagt.

Behoefte aan meer informatie? Kom gerust langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden voor een CIC hoortoestel te bespreken.

Wat is een CIC-gehoortoestel?

Een CIC-hoortoestel zit niet achter het oor, zoals de traditionele gehoorapparaten. Dit type hoortoestel draagt u in de gehoorgang. Hierdoor is hij vrijwel onzichtbaar voor de buitenwereld. Daarnaast heeft u geen last van irritaties achter de oorschelp. Het toestel zit ook niet in de weg bij het dragen van een bril.

Door het dragen van een CIC-hoorapparaat heeft u veel minder last van ruis door bijvoorbeeld de wind. Het apparaat bevindt zich in uw oor. De kans op verstoringen is veel kleiner dan bij een klassiek gehoortoestel.

We bieden u een complete luisterervaring. Achtergrondgeluiden, meerdere sprekers tegelijk, lawaaierige omgevingen: ze vormen geen enkel probleem meer. U krijgt alles mee en kunt weer actief deelnemen aan gesprekken op feestjes.

Geen “hè?!” en “Wat zeg je?” meer voor u!

CIC Hoortoestellen
CIC Hoortoestellen

Een onopvallend hoortoestel

Veel mensen vinden de hoortoestellen achter het oor niet zo mooi. Ze vallen ook op.

Een CIC-hoortoestel is bijna onzichtbaar. Hij is voor een groot deel verstopt in het oor. De toestellen zijn ook nog eens in verschillende kleuren beschikbaar. Hierdoor kunt u het apparaat afstemmen op uw huids- of haarkleur en valt het nog minder op.

Via een doorzichtig draadje kunt u het toestel uit het oor halen.

Geschikt voor een actieve levensstijl

Sport u veel? Of heeft u een actief beroep? Dan is een CIC-gehoorapparaat ideaal. Het zit immers niet los achter het oor, maar vast in uw oor. Het toestel wordt op maat gemaakt, waardoor het de hele dag in uw oor blijft zitten. Gehoorapparaten voor in het oor passen perfect bij een actieve levensstijl.

Moderne snufjes maken het leven nog makkelijker

Een CIC-toestel is klein, maar wel groot genoeg om moderne snufjes toe te voegen. Zo zijn er toestellen met een bluetooth verbinding. Deze kunt u koppelen aan uw (Apple) telefoon. Zo wordt het mogelijk om via uw hoorapparaat muziek te luisteren of een telefoongesprek te voeren. Het toestel kan daarnaast beschikken over een volumeschakelaar en/of een programmaknop. Het is zelfs mogelijk om het afstemmen van het volume en het wisselen van programma’s te regelen via een app op uw telefoon. Dat is pas eenvoudig!

Vraagt wel wat meer onderhoud

Een CIC-hoortoestel draagt u in het oor, waar zich oorsmeer bevindt. Hierdoor vergt dit type hoortoestel meer onderhoud dan een klassiek gehoorapparaat. Zo moet u het oorsmeer regelmatig verwijderen. Het apparaat beschikt ook over een filtersysteem. Dit zorgt ervoor dat het apparaat niet ‘verstopt’ raakt met oorsmeer en vuiligheid. Het filtersysteem dient u wel met enige regelmaat te vervangen om te voorkomen dat uw hoortoestel kapot gaat. Tot slot is dit type hoortoestel klein. Net als de batterijen die erin gaan. Kleine batterijen raken sneller leeg dan grote. Daarom moeten de batterijen van CIC-hoortoestellen vaker vervangen worden dan die van traditionele gehoorapparaten.

Voor wie is een CIC-gehoortoestel geschikt?

Het dragen van een gehoorapparaat in de gehoorgang is niet voor iedereen weggelegd. Over het algemeen schrijven onze audiciens CIC-toestellen voor aan mensen met licht tot matig gehoorverlies. Daarnaast zijn de vorm en de grootte vorm van uw oor bepalend. Niet elk oor leent zich voor dit type gehoortoestel. Om te bepalen of u in aanmerking komt, bezoekt u een van onze vestigingen en laat zich adviseren door onze audiciens.

Ontdek of een CIC-hoortoestel bij u past

Behoefte aan meer informatie? Weten of u in aanmerking komt voor een CIC-hoortoestel? Kom gerust langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden te bespreken.

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 8,9 van de 12 beoordelingen

8,7

“Ik merkte dat ik steeds meer moeite kreeg met het verstaan van anderen in een drukke omgeving, maar niet wanneer het rustig was. Toen heb ik een afspraak gemaakt bij Annemiek’s Hoorstudio. Zij hebben mij door middel van een gehoortraining geholpen. Nu kan ik anderen beter verstaan in drukke ruimten, zonder hoortoestel!” Tim Duursma, 38

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis