Afspraak maken

CIC Hoortoestellen

CIC Hoortoestellen

Goed horen zonder dat het iemand opvalt

Op feestjes krijgt u maar de helft van de gesprekken mee. De tv gaat steeds een streepje harder. Het suizen in uw oren neemt toe.

Allemaal tekenen van beginnend gehoorverlies.

Iets wat u misschien liever ontkent. Of waarvoor u zich zelfs een beetje schaamt

Nergens voor nodig!

Wij kunnen u op een onopvallende manier weer uitstekend laten horen. Dankzij onze vrijwel onzichtbare hoortoestellen. Ook wel CIC-hoortoestellen (completely in the canal) genoemd.

U hoort alles weer en uw omgeving valt het niet op dat u een hoortoestel draagt.

Behoefte aan meer informatie? Kom gerust langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden voor een CIC hoortoestel te bespreken.

Wat is een CIC-gehoortoestel?

Een CIC-hoortoestel zit niet achter het oor, zoals de traditionele gehoorapparaten. Dit type hoortoestel draagt u in de gehoorgang. Hierdoor is hij vrijwel onzichtbaar voor de buitenwereld. Daarnaast heeft u geen last van irritaties achter de oorschelp. Het toestel zit ook niet in de weg bij het dragen van een bril.

Door het dragen van een CIC-hoorapparaat heeft u veel minder last van ruis door bijvoorbeeld de wind. Het apparaat bevindt zich in uw oor. De kans op verstoringen is veel kleiner dan bij een klassiek gehoortoestel.

We bieden u een complete luisterervaring. Achtergrondgeluiden, meerdere sprekers tegelijk, lawaaierige omgevingen: ze vormen geen enkel probleem meer. U krijgt alles mee en kunt weer actief deelnemen aan gesprekken op feestjes.

Geen “hè?!” en “Wat zeg je?” meer voor u!

CIC Hoortoestellen
CIC Hoortoestellen

Een onopvallend hoortoestel

Veel mensen vinden de hoortoestellen achter het oor niet zo mooi. Ze vallen ook op.

Een CIC-hoortoestel is bijna onzichtbaar. Hij is voor een groot deel verstopt in het oor. De toestellen zijn ook nog eens in verschillende kleuren beschikbaar. Hierdoor kunt u het apparaat afstemmen op uw huids- of haarkleur en valt het nog minder op.

Via een doorzichtig draadje kunt u het toestel uit het oor halen.

Geschikt voor een actieve levensstijl

Sport u veel? Of heeft u een actief beroep? Dan is een CIC-gehoorapparaat ideaal. Het zit immers niet los achter het oor, maar vast in uw oor. Het toestel wordt op maat gemaakt, waardoor het de hele dag in uw oor blijft zitten. Gehoorapparaten voor in het oor passen perfect bij een actieve levensstijl.

Moderne snufjes maken het leven nog makkelijker

Een CIC-toestel is klein, maar wel groot genoeg om moderne snufjes toe te voegen. Zo zijn er toestellen met een bluetooth verbinding. Deze kunt u koppelen aan uw (Apple) telefoon. Zo wordt het mogelijk om via uw hoorapparaat muziek te luisteren of een telefoongesprek te voeren. Het toestel kan daarnaast beschikken over een volumeschakelaar en/of een programmaknop. Het is zelfs mogelijk om het afstemmen van het volume en het wisselen van programma’s te regelen via een app op uw telefoon. Dat is pas eenvoudig!

Vraagt wel wat meer onderhoud

Een CIC-hoortoestel draagt u in het oor, waar zich oorsmeer bevindt. Hierdoor vergt dit type hoortoestel meer onderhoud dan een klassiek gehoorapparaat. Zo moet u het oorsmeer regelmatig verwijderen. Het apparaat beschikt ook over een filtersysteem. Dit zorgt ervoor dat het apparaat niet ‘verstopt’ raakt met oorsmeer en vuiligheid. Het filtersysteem dient u wel met enige regelmaat te vervangen om te voorkomen dat uw hoortoestel kapot gaat. Tot slot is dit type hoortoestel klein. Net als de batterijen die erin gaan. Kleine batterijen raken sneller leeg dan grote. Daarom moeten de batterijen van CIC-hoortoestellen vaker vervangen worden dan die van traditionele gehoorapparaten.

Voor wie is een CIC-gehoortoestel geschikt?

Het dragen van een gehoorapparaat in de gehoorgang is niet voor iedereen weggelegd. Over het algemeen schrijven onze audiciens CIC-toestellen voor aan mensen met licht tot matig gehoorverlies. Daarnaast zijn de vorm en de grootte vorm van uw oor bepalend. Niet elk oor leent zich voor dit type gehoortoestel. Om te bepalen of u in aanmerking komt, bezoekt u een van onze vestigingen en laat zich adviseren door onze audiciens.

Ontdek of een CIC-hoortoestel bij u past

Behoefte aan meer informatie? Weten of u in aanmerking komt voor een CIC-hoortoestel? Kom gerust langs op één van onze vestigingen om de mogelijkheden te bespreken.

DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal, dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij onder andere aan:
- Oticon Real
- ReSound Cochlear
- Oticon More
- Widex Moment
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.