Afspraak maken

Beste Audicien - Audioloog Erwin Lobato

Met betrekking tot het coronavirus, melden wij u dat er hygiënische maatregelen zijn getroffen, zodat u onze winkels kunt blijven bezoeken op afspraak.

Beste audicien

van Nederland 2017!

Onze eigen audicien, Erwin Lobato, is in 2017 verkozen tot 'Beste audioloog van Nederland'. Hier zijn wij dan ook onwijs trots op! Ook als zelfstandig audicien zijn wij in bezit van het Hoorprofs Keurmerk. Dit betekent dat we aan de hoogste eisen van kwaliteit voldoen.

"Al Na een paar minuten wist ik dat ik op het juist adres was. Meneer Lobato is ervaren, toonde begrip en kon zich goed inleven in mijn gehoorproblemen". Aldus Annelies.

Annelies heeft Erwin Lobato genomineerd voor deze prestigieuze prijs.

Erkende kwaliteit

Ons gemist op SBS6?

Beste Audicien - Annemiek's Hoorstudio SBS6

Heeft u ons gemist op SBS6?

Zondag 6 oktober waren wij te zien bij SBS6 in het programma ‘Holland van Boven’.

Annemiek's Hoorstudio bevindt zich op een prachtige locatie in een oude kerk. SBS6 heeft hier op mooie wijze het verhaal van Annemiek de Rooij vastgelegd over Annemiek's Hoorstudio en wat wij kunnen betekenen voor u.

"Hoortoestellen en zichtbaarheid is altijd een dingetje. Op het moment dat iemand komt voor een paar hoorapparaten is het eerste wat we horen,'het mag niet te zien zijn'."
- Annemiek de Rooij

Ons motto is dan ook “We stoppen pas als we een passende hooroplossing hebben gevonden.”

Kijk onderstaand het fragment van SBS6 terug.

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis