Afspraak maken

Beste Audicien - Audioloog Erwin Lobato

Nu de maatregelen met betrekking tot het coronavirus zijn gaan liggen, kunt u gewoon weer langskomen bij ons zonder zorgen. Wij vragen u wel vriendelijk om u bij klachten te laten testen en niet langs te komen.

Beste audicien

van Nederland 2017!

Onze eigen audicien, Erwin Lobato, is in 2017 verkozen tot 'Beste audioloog van Nederland'. Hier zijn wij dan ook onwijs trots op! Ook als zelfstandig audicien zijn wij in bezit van het Hoorprofs Keurmerk. Dit betekent dat we aan de hoogste eisen van kwaliteit voldoen.

"Al Na een paar minuten wist ik dat ik op het juist adres was. Meneer Lobato is ervaren, toonde begrip en kon zich goed inleven in mijn gehoorproblemen". Aldus Annelies.

Annelies heeft Erwin Lobato genomineerd voor deze prestigieuze prijs.

Erkende kwaliteit

Ons gemist op SBS6?

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 8,9 van de 13 beoordelingen

8,7

“Sinds mijn dertigste draag ik hoortoestellen aan mijn beide oren. In mijn drukke baan communiceer ik veel met mensen en is het belangrijk hen goed te verstaan. Ik ben blij met een zelfstandige audicien zo dicht in mijn buurt. Als er iets met mijn hoortoestellen aan de hand is, loop ik bij Annemiek´s hoorstudio makkelijk naar binnen en krijg ik altijd snel goede en professionele hulp. Dat geeft mij een zeker gevoel.” Anna Heerschap, 48

Beste Audicien - Annemiek's Hoorstudio SBS6

Heeft u ons gemist op SBS6?

Zondag 6 oktober waren wij te zien bij SBS6 in het programma ‘Holland van Boven’.

Annemiek's Hoorstudio bevindt zich op een prachtige locatie in een oude kerk. SBS6 heeft hier op mooie wijze het verhaal van Annemiek de Rooij vastgelegd over Annemiek's Hoorstudio en wat wij kunnen betekenen voor u.

"Hoortoestellen en zichtbaarheid is altijd een dingetje. Op het moment dat iemand komt voor een paar hoorapparaten is het eerste wat we horen,'het mag niet te zien zijn'."
- Annemiek de Rooij

Ons motto is dan ook “We stoppen pas als we een passende hooroplossing hebben gevonden.”

Kijk onderstaand het fragment van SBS6 terug.

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Channel (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende merken bieden wij aan: (linken naar pagina)
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Starkey Muse - Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
- Bernafon Alpha
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.