Afspraak maken

audicien-winterswijk-header
Annemiek's Hoorstudio

Audicien Winterswijk

Annemiek’s Hoorstudio, dé audicien Winterswijk en omgeving. Wij heten u van harte welkom! Annemiek’s Hoorstudio is een zelfstandig opererend audicien gevestigd in Doetinchem en Arnhem

Onze gediplomeerde specialisten helpen u graag met goede hoorzorg. We spreken samen met u door wat de mogelijkheden zijn. Zo kunnen wij u het beste van dienst zijn en krijgt u de hoorzorg die u nodig heeft. Voor audicien Winterswijk en omgeving bent u bij Annemiek’s Hoorstudio aan het juiste adres.

Erkende kwaliteit
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

De mogelijkheden bij audicien Winterswijk

Wij bieden verschillende uitkomsten op het gebied van gehoor. Ons doel is dan ook om voor iedere klant met gehoorproblemen een passende oplossing te vinden. Zowel voor oorzaak hooroplossingen als voor het voorkomen van schade aan het gehoor. Daarnaast bieden wij diverse bijzaken aan, zoals batterijen en middelen voor het schoonmaken. Bij ons kunt u altijd met een gerust hart terecht!

Annemiek’s Hoorstudio, audicien Winterswijk en omgeving, beschikt over een eigen meetcabine. In deze meetcabine kunnen onze gekwalificeerde audiciens u nauwkeurig meten. Wij werken alleen met de beste professionals.

Wij vinden het uiteraard erg vervelend als u niet tevreden bent over uw hoortoestellen. Daarom biedt Annemiek's Hoorstudio, audicien Winterswijk en omgeving, meteen een oplossing wanneer deze situatie zich voordoet. We gaan na of uw hoortoestellen helemaal correct zijn ingesteld. Blijkt dit niet zo te zijn? Dan passen wij dit meteen voor u aan.

Wanneer het aankomt op hoortoestellen voor kinderen zijn er hele andere uitdagingen dan bij volwassenen. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn heeft Annemiek's Hoorstudio, audicien Winterswijk, zich hier de afgelopen tijd in gespecialiseerd. U kunt dus niet alleen voor uzelf bij ons terecht, maar ook voor uw kind.

Goed horen in een groep kan lastig zijn. Daarom bieden wij vakkundige trainingen aan voor het horen in gezelschap.

Voorkom gehoorschade met gehoorbescherming, speciaal voor u op maat gemaakt door audicien Winterswijk en omgeving: Annemiek's Hoorstudio. Lees meer

audicien-winterswijk-2

Waarom Annemiek’s Hoorstudio?

Gratis hoortest & passend hooradvies t.w.v. €65,- Meten is weten
U hoeft niet te wachten Zorg begint in onze winkel zonder te wachten
Onafhankelijke & zelfstandige audicien Annemiek's Hoorstudio kiest met u het perfecte hoortoestel
Second Opinion van een Expert Niet tevreden over u gehoor, wij voorzien u graag van advies
Gespecialiseerd in het gehoor van kinderen Voor het gehoor van kinderen is specialistische kennis nodig, deze bieden wij graag.
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 9,0 van de 14 beoordelingen

9,0

“Ik heb de begeleiding om tot een goede keuze van een passend hoortoestel zeer positief ervaren. Deskundig advies, de tijd die er voor je genomen wordt en de uitgebreide informatie die gegeven wordt om tot een goed besluit te komen heb ik als zeer prettig ervaren. Daarnaast ook een dikke tien voor het "luisterend oor" van de audicien die ondanks mijn soms aparte manier van omschrijven het toch voor elkaar krijgt de toestellen goed af te stellen.”
Fleur Jakobs

audicien-winterswijk

Bezoek Annemiek’s Hoorstudio

Met een bezoek aan Annemiek’s Hoorstudio, audicien Winterswijk en omgeving, bent u verzekerd van de beste zorg. Wij beschikken over de meest moderne apparatuur en voeren metingen uit in een geluidsarme cabine. Dit zorgt ervoor dat wij precieze metingen kunnen uitvoeren en zo goed mogelijk kunnen voldoen aan wat u nodig heeft.

Bent u niet in de gelegenheid om naar onze hoor studio te komen? Dan kunnen we als audicien Winterswijk en omgeving, ook bij u thuis langskomen. Echter, beschikt onze meetcabine over meer apparatuur waardoor wij een preciezere meting kunnen doen.

Kom langs in onze prachtige winkel gevestigd op het plein van De Veentjes in Doetinchem. U kan uw auto makkelijk kwijt en een invalideplaats is aanwezig. Daarnaast is de winkel erg ruim ingericht.

Annemiek’s Hoorstudio, audicien Winterswijk en omgeving, biedt niet alleen hoortoestellen aan, maar ook diverse trainingen om met uw hoortoestellen om te gaan. Heeft u behoefte aan specialistisch extra advies? Ook hier kunnen wij u altijd van voorzien. Geef het gerust aan!

Samen kijken we naar de mogelijkheden die passen bij uw wensen en behoeften. Aan de hand daarvan komen wij met een persoonlijk advies. Hopelijk tot snel bij Annemiek’s Hoorstudio, dé audicien Winterswijk en omgeving!

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Velp en Aalten.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
- Bernafon Alpha
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij, als audicien Winterswijk en omgeving, hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.