Afspraak maken

Audicien Velp - Annemieks Hoorstudio

Audicien Arnhem


Openingstijden
maandag – vrijdag 09:30 – 17:30
Annemiek's Hoorstudio

Audicien Velp

Annemiek’s Hoorstudio is dé zelfstandige gecertificeerde audicien in de omgeving van Velp. Gediplomeerde en continu bijgeschoolde audiciens geven u de best mogelijke hoorzorg.

Wij voorzien graag de gehele omgeving van goede hoorzorg. Als gediplomeerde specialisten bieden wij hoorzorg als audicien in de omgeving van Velp. Persoonlijk en dichtbij, zodat wij u het beste kunnen helpen. Graag bespreken we met u de mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Erkende kwaliteit
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Wat kunnen we u bieden?

Als audicien van de omgeving Velp is ons doel om oplossingen te bieden voor gehoorproblemen, en gehoorschade zoveel mogelijk te voorkomen. U kunt voor beide zaken bij ons terecht. Wij bieden maatwerk oplossingen en hebben diverse merken hoortoestellen in ons assortiment. Ook voor bijbehorende zaken, bijvoorbeeld batterijen en schoonmaakmiddelen voor het hoortoestel, kunt u bij ons terecht.

De dichtsbijzijnde locatie van Annemiek's Hoorstudio als audicien in de omgeving van Velp is onze locatie in Arnhem.

Wanneer u niet tevreden bent over u hoortoestellen meten wij na of deze optimaal ingesteld zijn. Zo nodig stellen we uw hoortoestellen opnieuw in. Het kan natuurlijk voorkomen dat u na aanschaf niet tevreden bent met uw hoortoestellen. Wanneer dit het geval is doen wij opnieuw metingen voor de instellingen van uw hoortoestel. Wij stellen dit opnieuw in wanneer nodig, zodat u weer goed gebruik kunt maken van uw hooroplossing.

Hoortoestellen van kinderen en volwassen moeten anders worden ingesteld. Wij zijn specialist op het gebied van hoortoestel instellingen voor alle leeftijden.

Wij bieden een gespecialiseerde training voor het horen in gezelschap.

Hoorbescherming op maat leveren wij. Want het is beter om te beschermen dan om te genezen. Lees meer

Audicien Velp - locatie Velp

Waarom Annemiek’s Hoorstudio?

Gratis en vrijblijvende hoortest & hooradvies t.w.v. €65,- Meten is weten, uw oren verdienen goede zorg
Geen wachtlijst & gratis parkeren Zorg begint zonder wachten bij ons in de winkel
Merkonafhankelijke & zelfstandige audicien Annemiek's Hoorstudio kiest met u een goed hoortoestel
Second Opinion Expert Niet tevreden over u gehoor, laat ons adviseren
Gespecialiseerd in kinderen Kinderen hebben specialistische zorg nodig, die wij graag bieden.
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
Audicien Velp - locatie Arnhem

Een unieke locatie voor Annemiek's Hoorstudio

Op de Bakenbergseweg vindt u onze winkel in de prachtige Heilig Hart Kerk. Parkeren voor de zaak is gratis. Ook heeft buslijn 9 een halte voor de deur. Bovendien ligt de winkel maar ongeveer 15 minuten lopen van centraal station Arnhem.

Mocht u vanuit Velp niet in staat zijn om onze winkel te bezoeken, dan komen wij graag bij u thuis langs. De voorkeur gaat echter uit naar een winkelbezoek, omdat wij hier alle benodigde apparatuur bij de hand hebben. Maar wij zijn u graag van dienst, dus bel ons gerust voor de mogelijkheden.

Ook in Doetinchem hebben wij een locatie. Als audicien in de omgeving Velp is Arnhem wel dichterbij.

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten en Winterswijk.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
- Bernafon Alpha
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.