Afspraak maken

audicien varsseveld - header

Audicien Doetinchem


Openingstijden
maandag – vrijdag 09:30 – 17:30
Annemiek's Hoorstudio

Audicien Varsseveld

Wanneer u op zoek bent naar een audicien in de omgeving van Varsseveld, kunt u bij ons terecht. Onze locatie in Doetinchem is voor u dichtbij. Deze locatie is geopend in 2007. Als zelfstandig audicien willen wij altijd de optimale oplossing voor onze klanten. Door een persoonlijke benadering en veel aandacht voor uw situatie bereiken wij dit al jaren. Wij leren onze klanten altijd goed kennen voordat wij een advies geven voor een passend hoortoestel.

Bij ons worden audiciens constant bijgeschoold. Zo garanderen wij altijd de beste hoorzorg. Deze manier van werken hebben wij jaren later ook toegepast op onze locatie in Arnhem. Ook hier merkten we dat klanten vanaf het begin enorm tevreden waren. Ervaar zelf onze persoonlijke aandacht en kom langs voor een afspraak.

Iedereen heeft een ander leven en andere behoeftes hierin. Daarom vraagt elk vraagstuk van elke klant om een persoonlijke benadering. Als gediplomeerd audicien weten wij daarom dat het enorm belangrijk is dat we goed naar u luisteren. Samen nemen we uw wensen en behoeften door. Aan de hand van dit gesprek stellen wij een advies op. Hierin staan alle mogelijkheden uitgebreid uitgelegd.

Erkende kwaliteit
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Wat bieden wij?

Ons doel is altijd de beste oplossing bieden aan slechthorenden. Wij weten dat de beste oplossing vaak maatwerk betreft. Onze audiciens zijn er voor alle klanten. Onze missie is om gehoorschade zo veel mogelijk te voorkomen. Omdat wij een onafhankelijke audicien zijn leveren wij alle merken hoortoestellen. Zo kunnen wij u altijd zo goed mogelijk helpen.

Wij hebben onze eigen meetcabine. Hierin meten onze gekwalificeerde audiciens uw gehoor.

Bent u niet tevreden over u hoortoestellen? Dan meten wij graag voor u of deze optimaal zijn ingesteld. Mocht het nodig zijn stellen wij uw hoortoestel opnieuw in.

Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in hoorzorg voor kinderen. Hoorzorg voor kinderen vraagt namelijk écht om specialisme. Bij ons kunt u dus terecht voor uzelf én voor uw kind(eren).

Voor horen in gezelschap bieden wij gespecialiseerde trainingen.

Ook voor uw gehoor geldt: voorkomen is beter dan genezen. Daarom bieden wij als audicien ook alle mogelijke gehoorbescherming die u nodig heeft. Deze maken wij uiteraard speciaal voor u op maat. Lees meer.

audicien varsseveld - jos

Waarom kiest u voor Annemiek’s Hoorstudio?

Gratis hoortest & hooradvies t.w.v. €65,- Uw oren verdienen goede zorg. Daarom meten wij u oren alvorens we een advies geven.
Geen wachtlijst Bij ons begint zorg direct. U hoeft niet te wachten in op onze locaties
Merkonafhankelijke & zelfstandige audicien Wij bieden alle merken, dus u heeft altijd het passende hoortoestel
Second opinion expert Niet tevreden met uw huidige hoortoestel? Wij adviseren u graag
Gespecialiseerd in kinderen Voor kinderen bieden wij de specialistische hoorzorg die nodig is
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
audicien varsseveld - welkom

Welkom bij Annemiek’s Hoorstudio

Annemiek’s Hoorstudio is dé audicien voor omgeving Varsseveld. We beschikken over de modernste apparatuur om uw oren te meten. Daarbij wordt deze meting in een speciale geluidsarme cabine uitgevoerd. Zo voeren wij precieze metingen uit en voldoen wij zo goed als mogelijk aan wat u nodig heeft. We kunnen zelfs bij u thuis langskomen. Het beste is wel om bij ons langs te komen. Tenslotte hebben wij op onze locatie de beste meetapparatuur en een aparte cabine. Hierdoor kunnen wij preciezer meten.

Onze winkel in Doetinchem ligt aan het plein van De Veentjes. Wij bieden genoeg parkeergelegenheid. Zo kunt u bij de audicien parkeren en is er een invalideplaats aanwezig. Daarbij is onze locatie ruim ingericht.

Wij bieden niet enkel alle merken hoortoestellen. U kunt bij ons ook terecht voor diverse trainingen zodat u goed met uw hoortoestellen omgaat. Daarbij bieden wij altijd extra specialistisch advies. U kunt het altijd aangeven wanneer u hier behoefte aan heeft.

We bespreken samen uw wensen en behoeften. We voorzien u van advies en bespreken samen wat Annemiek’s Hoorstudio u kan bieden, dé zelfstandig audicien voor de omgeving Varsseveld.

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
- Bernafon Alpha
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.