Afspraak maken

Audicien Ulft -  Annemieks Hoorstudio

Audicien Doetinchem


Openingstijden
maandag 13:00 – 17:30
dinsdag – vrijdag 09:30 – 17:30
zaterdag 09:30 – 13:00
Annemiek's Hoorstudio

Audicien Ulft

Als audicien van de omgeving Ulft bent u bij ons aan het juiste adres. Voor u is de dichtstbijzijnde locatie Doetinchem. Deze winkel zijn we gestart in 2007. Wij wilden graag als zelfstandig audicien veel betekenen voor onze klanten. Dit is ons gelukt, een persoonlijke benadering en aandacht is wat u bij ons kunt verwachten. Dit komt doordat wij onze klanten ook echt leren kennen.

Wij vinden dat continu bijgeschoolde audiciens hoorzorg horen uit te voeren. Dezelfde filosofie hebben wij enkele jaren later ook in onze praktijk in Arnhem toegepast, met hetzelfde succes. Ervaart u het zelf en kom langs voor een afspraak.

Uw hoorzorg is voor ons een persoonlijke kwestie. Iedereen is anders en heeft daarom een andere hooroplossing nodig. Als gediplomeerd audicien weten we dat het daarom heel belangrijk is dat we goed naar u luisteren. We bespreken uw wensen en behoeften. U kunt rekenen op een persoonlijk advies, waarbij we alle mogelijkheden bespreken met u.

Erkende kwaliteit
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Wat kunnen we u bieden?

Het doel als audicien van de omgeving Ulft is het vinden van de beste maatwerkoplossingen aan slechthorenden. Daarnaast is het onze missie om gehoorschade zoveel mogelijk te voorkomen. Naast dat wij alle merken hoortoestellen leveren kunt u ook voor gehoorschade bij ons terecht. We proberen u zo goed mogelijk te helpen.

Onze gekwalificeerde audiciens meten u in onze eigen meetcabine.

Wanneer u niet tevreden bent over uw hoortoestellen meten wij na of deze optimaal ingesteld zijn. Zo nodig stellen we uw hoortoestellen opnieuw in.

De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het aanpassen van hoortoestellen van kinderen. Dit vraagt om specialisme. U kunt zo voor zowel uzelf als uw kind(eren) bij ons terecht.

Wij bieden een gespecialiseerde training voor het horen in gezelschap.

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom leveren we alle mogelijke gehoorbescherming, speciaal voor u op maat gemaakt. Lees meer

Audicien Ulft - locatie Annemiek's Hoorstudio

Waarom Annemiek’s Hoorstudio?

Gratis hoortest & hooradvies t.w.v. €65,- Meten is weten, uw oren verdienen goede zorg
Geen wachtlijst Zorg begint zonder wachten bij ons in de winkel
Merkonafhankelijke & zelfstandige audicien Annemiek's Hoorstudio kiest met u een goed hoortoestel
Second opinion expert Niet tevreden over u gehoor, laat ons adviseren
Gespecialiseerd in kinderen Kinderen hebben specialistische zorg nodig, die wij graag bieden.
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
Audicien Ulft - locatie Annemiek's Hoorstudio

Welkom bij Annemiek’s Hoorstudio

Bij Annemiek’s Hoorstudio, de audicien voor omgeving Ulft, beschikken we over de meest moderne apparatuur voor de meting van uw oren en voeren we de oormeting uit in een geluidsarme cabine. Zo kunnen we precieze metingen uitvoeren en zo goed mogelijk voldoen aan wat u nodig heeft. Indien nodig kunnen we ook thuis bij u langskomen, onze meetcabine beschikt echter wel over meer apparatuur, waardoor wij preciezer kunnen werken.

Onze winkel in Doetinchem is gevestigd op het plein van De Veentjes. Parkeren kan bij de winkel en invalideplaats is aanwezig, daarnaast is de winkel ruim ingericht.

Naast onze hoortoestellen bieden we ook diverse trainingen aan om met uw hoortoestellen om te gaan, verder hebben we altijd een mogelijkheid voor specialistisch extra advies. Geef het gerust aan wanneer u hier behoefte aan heeft. Wij helpen u graag

Samen kijken we naar uw wensen en behoeften. We geven u persoonlijk advies en bespreken samen de mogelijkheden bij Annemiek's Hoorstudio, dé zelfstandig audicien voor de omgeving van Ulft.

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
- Bernafon Alpha
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.