Afspraak maken

audicien lichtenvoorde - header
Annemiek's Hoorstudio

Audicien Lichtenvoorde

Annemiek’s Hoorstudio neemt gehoorproblemen erg serieus. Het helpen van mensen met deze problemen, is voor Annemiek’s Hoorstudio het belangrijkste. Wij behandelen iedere persoon met uiterste aandacht. Zo kunnen we de kwaliteit van de hoorzorg waarborgen en iedereen van een gepaste oplossing voorzien.

Kwaliteit staat bovenaan bij onze hoorstudio. Samen met onze gediplomeerde en juist geschoolde audiciens laten we Lichtenvoorde weer beter horen. Annemiek’s hoorstudio is dé specialist in regio Lichtenvoorde. De dichtstbijzijnde locatie voor u is onze vestiging in Doetinchem.

Erkende kwaliteit

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Onze mogelijkheden als audicien Lichtenvoorde

Als audicien in regio Lichtenvoorde willen wij oplossingen bieden voor slechthorenden op maat. Daarbij is het van groot belang om schade aan het gehoor te voorkomen. Wij bieden verschillende soorten en merken hoortoestellen. Maar dus ook zorg aan mensen met gehoorschade.

Onze audiciens zijn allemaal gekwalificeerd. Zij beschikken over de nodige vakkennis om uw gehoor te meten in onze eigen meetcabine.

Bent u niet helemaal tevreden met hoe uw hoortoestel staat afgesteld? Of denkt u dat er iets niet goed staat ingesteld? Ook dan kunt u bij ons langskomen. Onze experts testen en checken of alles goed staat ingesteld. Mochten zij dingen vinden die niet helemaal goed staan, stellen zij hem gelijk opnieuw in.

Door de jaren heen zijn onze audiciens gespecialiseerd in het correct instellen van toestellen voor kinderen. Dit is écht een vak apart, en hier zijn wij ons bewust van. Dus kom gerust langs voor uzelf, maar ook voor uw kind.

Wilt u uw gehoor trainen en beter horen in grotere gezelschappen? De audicien in regio Lichtenvoorde biedt hier speciale trainingen voor.

Voorkomen is beter dan genezen. Dit geldt eigenlijk altijd, zo ook voor uw gehoor. Om u hierbij te helpen leveren wij alle mogelijke gehoorbescherming. Deze wordt altijd geheel op maat voor u gemaakt. Want maatwerk gehoorbescherming, beschermt uw gehoor het best.

Audicien Lichtenvoorde - waarom

Waarom Annemiek’s Hoorstudio als audicien in regio Lichtenvoorde?

Bij ons krijgt u een gratis advies op basis van hoortest (t.w.v. €65,-) Goede zorg voor uw gehoor
Geen wachtlijst Hoorzorg is belangrijk, dus bij ons hoeft u niet te wachten op zorg
Zelfstandig audicien Wij zijn merkonafhankelijk, dus samen met u kiezen we voor het beste toestel
Second opinion Niet tevreden over u hoortoestel? Wij helpen u!
Specialisatie in het gehoor van kinderen Voor kinderen is specialisatie en zorg nodig. Onze audiciens hebben de vakkennis in huis.
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
audicien lichtenvoorde - positieve punten

Annemiek’s Hoorstudio, ook voor regio Lichtenvoorde

We hebben het vaak over het waarborgen van de kwaliteit die onze audicien in regio Lichtenvoorde kan bieden. Maar hoe doen wij dit? Annemiek’s Hoorstudio beschikt over de meest moderne apparatuur om uw oren te meten.

Buiten deze geweldige apparatuur komt het ook aan op de juiste audiciens die bij ons werkzaam zijn. Deze audiciens hebben een goede opleiding genoten en hebben daarbij de nodige ervaring. De mede-eigenaar, Erwin, is zelfs ooit benoemd tot beste audicien. Hier zijn wij als hoorstudio uitermate trots op. Voor ons is het belangrijk dat audicien zijn door ieder zijn bloed stroomt, zo ook die van de eigenaren.

Mocht u niet naar onze prachtige locatie in Doetinchem kunnen komen, dan is het zelfs mogelijk om een audicien aan huis te laten komen.

Uiteraard gaat onze voorkeur uit naar een afspraak in de winkel. De keuze van apparatuur in de winkel is groter, waardoor we u daar net wat beter kunnen helpen.

Samen bespreken we uw behoeften en wensen. We geven u advies op maat voor uw specifieke situatie. We bespreken samen de mogelijkheden bij Annemiek's Hoorstudio, dé zelfstandig audicien voor Lichtenvoorde en omgeving.

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Aalten, Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Ulft, Velp en Winterswijk.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
- Bernafon Alpha
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Annemiek's Hoorstudio heeft als audicien Lichtenvoorde en omgeving, een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.