Afspraak maken

Audicien Huissen - Annemieks Hoorstudio

Audicien Arnhem


Openingstijden
maandag – vrijdag 09:30 – 17:30
Annemiek's Hoorstudio

Audicien Huissen

U bent bij Annemiek's Hoorstudio op het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een audicien in de omgeving van Huissen. Als zelfstandige gediplomeerde audicien geven wij u de best mogelijke hoorzorg. Onze locatie in Arnhem is voor u het meest dichtbij.

Wij voorzien u graag van goede hoorzorg. Wij zijn gediplomeerde audicien in de omgeving van Huissen, gevestigd in Arnhem en Doetinchem.

Erkende kwaliteit
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Wat kunnen we u bieden?

Wij willen graag oplossingen in maatwerk bieden aan slechthorenden. Daarnaast hopen we zoveel mogelijk gehoorschade te kunnen voorkomen. Wij leveren alle merken hoortoestellen. Daarnaast zijn we de specialist op het gebied van gehoorschade.

Onze gekwalificeerde audiciens meten u in onze eigen meetcabine.

Bent u niet tevreden over uw hoortoestellen? Dat vinden wij heel vervelend en we bieden u meteen een oplossing. Wij meten na of uw hoortoestellen helemaal goed zijn ingesteld. Wanneer dat nodig is stellen we deze ook meteen opnieuw voor u in.

Hoortoestellen voor kinderen bieden andere uitdagingen dan dat deze voor volwassenen doen. Wij hebben ons hierin de afgelopen maanden gespecialiseerd, om u nog beter van dienst te kunnen zijn. U kunt dus voor zowel uzelf als uw kind(eren) bij ons terecht.

Wij bieden een gespecialiseerde training voor het horen in gezelschap.

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom leveren we alle mogelijke gehoorbescherming, speciaal voor u op maat gemaakt. Lees meer

Audicien Huissen - locatie Arnhem

Waarom Annemiek’s Hoorstudio?

Gratis hoortest & hooradvies t.w.v. €65,- Meten is weten, uw oren verdienen goede zorg
Geen wachtlijst & gratis parkeren Zorg begint zonder wachten bij ons in de winkel
Merkonafhankelijke & zelfstandige audicien Annemiek's Hoorstudio kiest met u een goed hoortoestel
Second Opinion Expert Niet tevreden over u gehoor, laat ons adviseren
Gespecialiseerd in kinderen Kinderen hebben specialistische zorg nodig, die wij graag bieden.
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 9,0 van de 14 beoordelingen

9,0

“Ik ben zeer tevreden over Annemiek's Hoorstudio. Het gedegen onderzoek en de persoonlijke en professionele benadering, maar ook de uitgebreide tijd die ervoor is genomen heeft mij geholpen met de keuze voor het juiste hoortoestel.”
C. Kip. Anzion

Audicien Huissen - locatie Arnhem

De audicien zaak waar wij enorm trots op zijn

In de Heilige Hart Kerk in Arnhem is onze winkel gevestigd. Een prachtige, authentieke locatie. We zijn trots op deze locatie en onze winkel. Buslijn 9 stopt voor de deur. Ook is onze winkel maar een kwartier lopen vanaf het station gelegen.

Het kan voorkomen dat u niet fysiek in staat bent om onze winkel te bezoeken. In dat geval horen we het graag van u. We komen u dan namelijk thuis bezoeken. In de winkel hebben we echter wel meer apparatuur tot onze beschikking. We stemmen graag met u af wat de mogelijkheden zijn. Wij werken op afspraak. Dit heeft als voordeel dat we geen wachttijden hebben in onze winkel.

Naast onze locatie in Arnhem hebben wij ook een locatie in Doetinchem, waar wij service van hetzelfde niveau aan kunnen bieden.

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
- Bernafon Alpha
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.