Afspraak maken

Audicien Elst - audiologist of the year 2017 Audicien Elst - Annemieks Hoorstudio

Met betrekking tot het coronavirus, melden wij u dat er hygiënische maatregelen zijn getroffen, zodat u onze winkels kunt blijven bezoeken op afspraak.


Audicien Arnhem


Openingstijden
maandag – vrijdag 09:30 – 17:30
Annemiek's Hoorstudio

Audicien Elst

Wanneer u op zoek bent naar een audicien in de omgeving van Elst bent u aan het goede adres bij Annemiek's Hoorstudio. Wij zijn dé zelfstandige en gediplomeerde audicien, ook in de omgeving van Elst.

Om u goed van dienst te zijn bespreken wij graag met u wat er mogelijk is, zo komen we het dichtst in de buurt van waar u behoefte aan heeft. De hele omgeving van Elst bieden wij graag persoonlijke en werkende hoorzorg. Op die manier zijn wij de audicien die u nodig heeft. Wij helpen u heel graag verder.

Erkende kwaliteit
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Wat wij u kunnen bieden

Voor allerlei zaken betreft hooroplossingen kunt u bij ons terecht. Wij hebben als doel om oplossingen te bieden voor gehoorproblemen in de omgeving van Elst. Ook voorkomen wij graag zoveel mogelijk gehoorschade. Voor zowel hooroplossingen als het voorkomen van gehoorschade bent u bij ons van harte welkom. Ook diverse nevenzaken, zoals batterijen en schoonmaakmiddelen, bieden wij aan.

De dichtsbijzijnde locatie van Annemiek's Hoorstudio als audicien in de omgeving van Elst is onze locatie in Arnhem.

Het kan voorkomen dat u niet content bent met de hoortoestellen die u heeft aangeschaft. In dat geval doen wij diverse metingen om na te gaan of uw hoortoestellen wel juist zijn ingesteld. Zo niet, dan passen we dit direct voor u aan. Zo kunt u weer optimaal genieten van goed geluid en heeft u écht een passende hooroplossing!

Iedere leeftijd vraagt om andere instellingen van de hooroplossing. Wij zijn expert op het gebied van hooroplossingen voor alle leeftijden in de omgeving van Elst. Zowel kinderen als volwassenen kunnen wij verder helpen en voorzien van de juiste oplossing.

Horen in gezelschap is vaak een kunst om in het begin goed voor elkaar te krijgen met de juiste instellingen, daarom bieden wij hiervoor een specialistische gehoortraining.

Voorkomen is beter dan genezen, wij bieden daarom diverse vormen van gehoorbescherming. Er is altijd een oplossing om gehoorschade te voorkomen. Lees meer

Audicien Elst - locatie Elst

Waarom Annemiek’s Hoorstudio?

Gratis hoortest & hooradvies t.w.v. €65,- Meten is weten, uw oren verdienen goede zorg
Geen wachtlijst & gratis parkeren Zorg begint zonder wachten bij ons in de winkel
Merk de onafhankelijke & zelfstandige audicien Annemiek's Hoorstudio kiest met u een goed hoortoestel
Second Opinion Expert Niet tevreden over u gehoor, laat ons adviseren
Gespecialiseerd in kinderen Kinderen hebben specialistische zorg nodig, die wij graag bieden.
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
Audicien Elst - locatie Arnhem

Annemiek's Hoorstudio is gevestigd in een uniek pand

In de mooie Heilige Hart Kerk op de Bakenbergseweg is onze winkel in Arnhem gevestigd. U kunt gratis parkeren voor de winkel. Buslijn 9 stopt bij onze deur en Centraal Station Arnhem is slecht op 15 minuten loopafstand.

Het kan voorkomen dat u niet in de mogelijkheid bent om vanuit Velp onze winkel te bezoeken. Indien nodig komen wij dan bij u thuis langs. De winkel heeft echter de voorkeur, omdat al onze specialistische apparatuur direct toe te passen is. Wij helpen u graag verder, dus neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook in Doetinchem hebben wij een locatie, als audicien in de omgeving Elst is Arnhem wel dichterbij.

Beste audicien van 2017 mocht onze mede-eigenaar Erwin zichzelf noemen in 2017. Een prestatie om trots op te zijn, dat zijn we dan ook!

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Channel (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende merken bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Widex BEYOND
- Widex EVOKE
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Phonac Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.