Afspraak maken

audiologist of the year 2017 Annemieks Hoorstudio

Met betrekking tot het coronavirus, melden wij u dat er hygiënische maatregelen zijn getroffen, zodat u onze winkels kunt blijven bezoeken op afspraak.

Audicien Arnhem


Openingstijden
maandag – vrijdag 09:30 – 17:30
Annemiek's Hoorstudio

Audicien Elst

Wanneer u op zoek bent naar een audicien in de omgeving van Elst bent u aan het goede adres bij Annemiek's Hoorstudio. Wij zijn dé zelfstandig en gediplomeerde audicien.

Om u goed van dienst te zijn spreken wij graag met u door wat er mogelijk is. Zo komen we het dichtst in de buurt bij uw wensen. De hele omgeving van Elst bieden wij graag hoorzorg op maat. Daarom zijn wij de audicien die u nodig heeft. Wij helpen u heel graag verder.

Erkende kwaliteit & gecertificeerde audicien
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Wat wij u kunnen bieden

Voor veel zaken op het gebied van oplossingen voor het gehoord kunt u bij ons terecht. Wij hebben als doel om dé oplossing voor iedere klant te bieden die problemen ervaren aan het oor zaak is om schade aan het oor te voorkomen. Wij helpen u hier graag bij. Voor zowel oplossingen als het voorkomen van schade aan het gehoor bent u bij ons van harte welkom. Ook diverse bijzaken, zoals batterijen en middelen voor het schoonmaken, bieden wij aan. En dat altijd met persoonlijke aandacht voor u.

De locatie van Annemiek's Hoorstudio als audicien in de omgeving van Elst die het dichtst bij is, is onze locatie in Arnhem.

Het kan voorkomen dat u niet content bent met het toestel dat u heeft aangeschaft. In dat geval doen wij diverse metingen om na te gaan of uw toestel wel juist is ingesteld. Zo niet, dan passen we dit direct voor u aan. Zo kunt u weer optimaal genieten van goed geluid en heeft u écht een goede oplossing!

Elke leeftijd vraagt om andere instellingen van het toestel. Wij zijn expert op het gebied van oplossingen voor het gehoor voor alle leeftijden in de omgeving van Elst. Zowel kind als volwassene kunnen wij verder helpen en voorzien van de juiste uitkomst.

Beter horen in gezelschap is vaak een kunst om in het begin goed voor elkaar te krijgen met de juiste, op maat gemaakte, instellingen, daarom bieden wij hiervoor een vakkundige training voor het gehoor.

Voorkomen is beter dan genezen, wij bieden daarom diverse vormen van bescherming voor het gehoor. Er is altijd een uitkomst om schade te vermijden. Lees meer

Audicien Elst - locatie Elst

Waarom Annemiek’s Hoorstudio als Audicien in omgeving Elst?

Gratis hoortest & -advies t.w.v. €65,- Meten is weten, uw oren verdienen goede zorg
Geen wachtlijst & gratis parkeren Zorg begint zonder wachten bij ons in de winkel
Merk de onafhankelijke & zelfstandige audicien Annemiek's Hoorstudio kiest met u een goed toestel
Second Opinion Expert Niet tevreden over uw gehoor, laat ons een advies geven
Specialist in kinderen Kinderen hebben vakkundige zorg nodig, die wij graag bieden.
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 8,9 van de 13 beoordelingen

9,0

“Ik heb de begeleiding om tot een goede keuze van een passend hoortoestel zeer positief ervaren. Deskundig advies, de tijd die er voor je genomen wordt en de uitgebreide informatie die gegeven wordt om tot een goed besluit te komen heb ik als zeer prettig ervaren. Daarnaast ook een dikke tien voor het "luisterend oor" van de audicien die ondanks mijn soms aparte manier van omschrijven het toch voor elkaar krijgt de toestellen goed af te stellen.” Fleur Jakobs

Audicien Elst - locatie Arnhem

Annemiek's Hoorstudio is gevestigd in een uniek pand

Onze mooie winkel is gevestigd in de mooie Heilige Hart Kerk op de Bakenbergseweg. U kunt gratis parkeren voor de winkel. Buslijn 9 stopt bij onze deur en Centraal Station Arnhem is slecht op 15 min. loopafstand.

Misschien kunt u onze winkel niet vanuit Elst bezoeken. Indien nodig komen wij dan bij u thuis langs. De winkel heeft echter de voorkeur, omdat al onze vakkundige apparatuur hier direct toe te passen is. Wij helpen u graag verder, dus neem contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Ook in Doetinchem hebben wij een locatie, als audicien in de omgeving Elst is Arnhem wel dichterbij.

Beste audicien van 2017 mocht onze mede-eigenaar Erwin zichzelf noemen in 2017. Een prestatie om trots op te zijn, dat zijn we dan ook!

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Channel (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende merken bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Widex EVOKE
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Phonac Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.