Afspraak maken

Annemieks Hoorstudio

Audicien Arnhem


Openingstijden
maandag – vrijdag 09:30 – 17:30
Annemiek's Hoorstudio

Audicien Elst

Wanneer u op zoek bent naar een audicien in de buurt van Elst, Gelderland, bent u aan het goede adres bij Annemiek's Hoorstudio. Wij zijn dé zelfstandig en kundige audicien.

Om u goed van dienst te zijn spreken wij graag met u door wat er mogelijk is. Zo komen we het dichtst in de buurt bij uw wensen. De hele omgeving van Elst bieden wij graag hoorzorg op maat. Daarom zijn wij de audicien die u nodig heeft. Wij helpen u heel graag verder.

Erkende kwaliteit & gecertificeerde audicien
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Wat wij u kunnen bieden als audicien Elst

Voor veel zaken op het gebied van uitkomsten voor het gehoor kunt u bij ons terecht. Wij hebben als doel om dé uitkomst voor iedere klant te bieden die problemen ervaren aan het oor. Zaak is om schade aan het oor te voorkomen. Wij helpen u hier graag bij. Voor zowel oor zaak hooroplossingen als het voorkomen van schade aan het gehoor bent u bij ons van harte welkom. Ook diverse bijzaken, zoals batterijen en middelen voor het schoonmaken, bieden wij aan. En dat altijd met persoonlijke aandacht voor u.

Het adres van Annemiek's Hoorstudio als audicien in de buurt van Elst die het dichtst bij is, is ons adres in Arnhem.

Het kan zijn dat u niet content bent met het toestel dat u heeft gekocht. In dat geval doen wij diverse metingen om na te gaan of uw toestel wel juist is ingesteld. Zo niet, dan passen we dit direct voor u aan. Zo kunt u weer optimaal genieten van goed geluid en heeft u écht een goede uitkomst!

Elke leeftijd vraagt erom dat het toestel anders is ingesteld. Wij zijn expert op het gebied van uitkomsten voor het gehoor. Dit voor alle leeftijden in de buurt van Elst. Zowel kind, ouder als opa en oma kunnen wij verder helpen en voorzien van de juiste uitkomst. Toen iemand van 86 jaar niet goed hoorde wisten wij wel raad hiermee. Daarbij komen er mensen langs die niet aan het idee kunnen wennen. Zo ook een vrouw op ons adres. Een gehoorapparaat, nee dat wilde ze niet. Dat is voor oude mensen, bovendien is het erg duur. Wij helpen je om te wennen aan het idee van een hoortoestel.

Beter horen in groepen is vaak een kunst om in het begin goed voor elkaar te krijgen met de juiste, op maat gemaakte, instellingen, daarom bieden wij hiervoor een vakkundige training voor het gehoor.

Voorkomen is beter dan genezen, wij bieden daarom diverse vormen van bescherming voor het gehoor. Er is altijd een uitkomst om schade te vermijden. Lees meer

Audicien Elst - locatie Elst

Waarom Annemiek’s Hoorstudio als Audicien in omgeving Elst?

Gratis hoortest & -advies t.w.v. €65,- Meten is weten, uw oren verdienen goede zorg
Geen wachtlijst & gratis parkeren Zorg begint zonder wachten bij ons in de winkel
Merkonafhankelijke & zelfstandige audicien Annemiek's Hoorstudio kiest met u een goed toestel
Second Opinion Expert Niet tevreden over uw gehoor, laat ons een advies geven
Specialist in kinderen Kinderen hebben vakkundige zorg nodig, die wij graag bieden.
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
Audicien Elst - locatie Arnhem

Annemiek's Hoorstudio is gevestigd in een uniek pand

Onze mooie winkel is gevestigd in de mooie Heilige Hart Kerk op de Bakenbergseweg. U kunt gratis parkeren voor de winkel. Buslijn 9 stopt bij onze deur en Centraal Station Arnhem is slecht op 15 min. loopafstand.

Misschien kunt u onze winkel niet vanuit Elst bezoeken. Indien nodig komen wij dan bij u thuis langs. De winkel heeft echter de voorkeur, omdat al onze vakkundige apparatuur hier direct toe te passen is. Wij helpen u graag verder, dus neem contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Ook in Doetinchem hebben wij een locatie, als audicien in de omgeving Elst is Arnhem wel dichterbij.

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Audicien Elst - Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
- Bernafon Alpha
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.