Afspraak maken

Audicien Duiven - audiologist of the year 2017 Audicien Duiven - Annemieks Hoorstudio

Met betrekking tot het coronavirus, melden wij u dat er hygiënische maatregelen zijn getroffen, zodat u onze winkels kunt blijven bezoeken op afspraak.

Audicien Arnhem


Openingstijden
maandag – vrijdag 09:30 – 17:30
Annemiek's Hoorstudio

Audicien Duiven

Uw audicien in Duiven en omgeving, welkom bij Annemiek's Hoorstudio! Als zelfstandig opererend audicien geven wij u graag zo goed mogelijke hoorzorg. Onze locatie in Arnhem is voor u het meest dichtbij.

Graag helpen wij u met goede hoorzorg. Op het gebied van hoorzorg in Duiven en omgeving zijn wij uw specialist. Wij hebben vestigingen in Arnhem en Doetinchem.

Erkende kwaliteit
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Onze mogelijkheden

Het belangrijkste vinden wij om maatwerkoplossingen te bieden aan slechthorenden. Daarnaast is het voorkomen van gehoorschade ook onze prioriteit. Wij bieden dus naast diverse merken hoortoestellen ook hoorzorg voor gehoorschade. Deze hoorschade voorkomen wij natuurlijk liever dan dat we er oplossingen voor bieden. Dat is nog altijd een betere oplossing.

Onze gekwalificeerde audiciens meten u in onze eigen meetcabine. In 2017 is mede-eigenaar Erwin benoemd tot beste audicien van 2017. Een titel waar wij als zelfstandig audicien natuurlijk ontzettend trots op zijn.

Wanneer u ontevreden bent over uw hoortoestellen dan bieden wij u graag een passende oplossing. Wij meten allereerst of de instellingen kloppen van uw hoortoestellen. Wanneer nodig doen wij aanpassingen in de instellingen.

Hoortoestellen voor kinderen bieden andere uitdagingen dan dat deze voor volwassenen doen. Wij hebben ons hierin de afgelopen maanden gespecialiseerd, om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Naast uw eigen hoorzorg kunt u nu ook bij ons terecht voor uw kind(eren).

Voor horen in gezelschap kunt u bij ons een gespecialiseerde training volgen.

Wij voorkomen liever gehoorschade dan pas een oplossing bieden wanneer het al te laat is. Daarom leveren we alle mogelijke gehoorbescherming, speciaal voor u op maat gemaakt. Lees meer

Audicien Duiven - locatie Arnhem

Waarom Annemiek’s Hoorstudio?

Gratis hoortest & hooradvies t.w.v. €65,- Meten is weten, uw oren verdienen goede zorg
Geen wachtlijst & gratis parkeren Zorg begint zonder wachten bij ons in de winkel
Merk de onafhankelijke & zelfstandige audicien Annemiek's Hoorstudio kiest met u een goed hoortoestel
Second Opinion Expert Niet tevreden over u gehoor, laat ons adviseren
Gespecialiseerd in kinderen Kinderen hebben specialistische zorg nodig, die wij graag bieden.
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
Audicien Duiven - locatie Arnhem

Onze trots, Annemiek's Hoorstudio

Gevestigd in een prachtig pand in Arnhem vindt u Annemiek's Hoorstudio. Onze locatie voor Duiven en omgeving is gevestigd in de prachtige Heilige Hart kerk. Deze locatie heeft een lange geschiedenis en historisch gezien heel bijzonder. Het pand is een kwartier vanaf het station gelegen, lopend dus goed te bereiken. Ook stopt bus 9 meteen voor de deur.

Wanneer u fysiek niet in staat bent om onze winkel te bezoeken kunnen wij bij u thuis langskomen. In de winkel hebben wij meer instrumenten, dus daarnaar gaat onze voorkeur uit. Maar natuurlijk helpen we u graag in alle gevallen, ook thuis. In de winkel werken wij op afspraak, zo voorkomen we lange wachttijden. Wel zo prettig voor u en voor ons ook.

Naast onze locatie in Arnhem, hebben wij ook een locatie in Doetinchem, waar wij service van hetzelfde niveau aan kunnen bieden.

In 2017 is mede-eigenaar Erwin benoemd tot  beste audicien van 2017. We zijn trots dat hij deze titel mag dragen en dat onze locatie zo goed bekend staat.

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Channel (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende merken bieden wij aan:
- Oticon Opn Play
- ReSound Cochlear
- Oticon Opn S™
- Widex Moment
- Widex EVOKE
- Starkey Muse
- Starkey Livio Edge Al
- Phonac Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel opladen?
Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder batterijen of een accu. Welke batterijen behoren bij uw hoortoestel is afhankelijk van het type. Wij hebben hierover de nodige kennis en adviseren u hier graag over. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.