Afspraak maken

Audicien Doetinchem -  Annemieks Hoorstudio

Met betrekking tot het coronavirus, melden wij u dat er hygiënische maatregelen zijn getroffen, zodat u onze winkels kunt blijven bezoeken op afspraak

Audicien Doetinchem


Openingstijden
maandag 13:00 - 17:30
dinsdag - vrijdag 09:30 - 17:30
zaterdag 09:30 - 13:00
Annemiek's Hoorstudio

Audicien Doetinchem

In 2007 zijn we met Annemiek’s Hoorstudio als audicien in Doetinchem begonnen. We hadden toen één verwachting: dat een zelfstandig audicien meer kan betekenen voor zijn klanten. Al snel kwamen we erachter dat deze verwachting werkelijkheid is. De persoonlijke aandacht en het beperkt aantal gezichten in de winkel maakt dat u persoonlijk wordt benaderd.

Wij vinden dat continu bijgeschoolde audiciens hoorzorg horen uit te voeren. Dezelfde filosofie hebben wij enkele jaren later ook in onze praktijk in Arnhem toegepast, met hetzelfde succes. Ervaart u het zelf en kom langs voor een afspraak.

Hoorzorg is heel persoonlijk. Bij Annemiek’s Hoorstudio in Doetinchem weten we als gediplomeerd audicien als geen ander dat goed luisteren de basis vormt van goede hoorzorg. Samen met u kijken we naar uw wensen en behoeften. We geven u persoonlijk advies en bespreken samen de mogelijkheden.

Erkende kwaliteit
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Wat kunnen we u bieden?

Het doel van dé audicien van Doetinchem is het bieden van de beste maatwerkoplossingen aan slechthorenden en daarnaast het voorkomen van gehoorschade. Wij leveren alle merken hoortoestellen, daarnaast kunt u ook voor gehoorschade bij ons terecht.

Onze gekwalificeerde audiciens meten u in onze eigen meet cabine. In 2017 is mede-eigenaar Erwin benoemd tot beste audicien van 2017. Een titel waar wij als zelfstandig audicien natuurlijk ontzettend trots op zijn.

Wanneer u niet tevreden bent over u hoortoestellen, meten wij na of deze optimaal ingesteld zijn. Zo nodig stellen we uw hoortoestellen opnieuw in.

De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het aanpassen van hoortoestellen van kinderen. Hoortoestellen van kinderen moeten namelijk anders aangepast worden dan die van volwassenen.

Wij bieden een gespecialiseerde training voor het horen in gezelschap.

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom leveren we alle mogelijke gehoorbescherming, speciaal voor u op maat gemaakt. Lees meer

Audicien Doetinchem - locatie Annemiek's Hoorstudio

Waarom Annemiek’s Hoorstudio?

Gratis hoortest & hooradvies t.w.v. €65,- Meten is weten, uw oren verdienen goede zorg
Geen wachtlijst Zorg begint zonder wachten bij ons in de winkel
Merk de onafhankelijke & zelfstandige audicien Annemiek's Hoorstudio kiest met u een goed hoortoestel
Second Opinion Expert Niet tevreden over u gehoor, laat ons adviseren
Gespecialiseerd in kinderen Kinderen hebben specialistische zorg nodig, die wij graag bieden.
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 8,9 van de 12 beoordelingen

9,0

“Ik ben zeer tevreden over Annemiek's Hoorstudio. Het gedegen onderzoek en de persoonlijke en professionele benadering, maar ook de uitgebreide tijd die ervoor is genomen heeft mij geholpen met de keuze voor het juiste hoortoestel.” C. Kip. Anzion

Audicien Doetinchem - locatie Annemiek's Hoorstudio

Bij Annemiek’s Hoorstudio

Bij Annemiek’s Hoorstudio in Doetinchem beschikken we over de meest moderne apparatuur voor de meting van uw oren en voeren we de oormeting uit in een geluidsarme cabine. Door deze apparatuur kunnen we de best mogelijke meting van uw gehoor uitvoeren. Een goede meting is van het grootste belang voor het uitvoeren een goede aanpassing.

Onze winkel is gevestigd op het plein van De Veentjes. Parkeren kan bij de winkel en invalideplaats is aanwezig, daarnaast is de winkel ruim ingericht.

We kunnen u verschillende soorten behandelingen aanbieden, zo kunnen we u bijvoorbeeld een algemene gehoortraining aanbieden.

In 2017 is mede-eigenaar Erwin benoemd tot beste audicien van 2017. Een titel waar wij als zelfstandig audicien natuurlijk ontzettend trots op zijn.

Samen kijken we naar uw wensen en behoeften. We geven u persoonlijk advies en bespreken samen de mogelijkheden bij Annemiek's Hoorstudio, dé zelfstandig audicien in Doetinchem.

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis