Afspraak maken

Audicien Doetinchem -  Annemieks Hoorstudio

Audicien Doetinchem


Openingstijden
maandag 13:00 – 17:30
dinsdag – vrijdag 09:30 – 17:30
zaterdag 09:30 – 13:00
Annemiek's Hoorstudio

Audicien Doetinchem

In 2007 zijn we met Annemiek’s Hoorstudio als audicien in Doetinchem begonnen. We hadden toen één verwachting: dat een zelfstandig audicien meer kan betekenen voor zijn klanten. Al snel kwamen we erachter dat deze verwachting werkelijkheid is. De persoonlijke aandacht en het beperkt aantal gezichten in de winkel maakt dat u persoonlijk wordt benaderd.

Wij vinden dat continu bijgeschoolde audiciens hoorzorg horen uit te voeren. Dezelfde filosofie hebben wij enkele jaren later ook in onze praktijk in Arnhem toegepast, met hetzelfde succes. Ervaart u het zelf en kom langs voor een afspraak.

Hoorzorg is heel persoonlijk. Bij Annemiek’s Hoorstudio in Doetinchem weten we als gediplomeerd audicien als geen ander dat goed luisteren de basis vormt van goede hoorzorg. Samen met u kijken we naar uw wensen en behoeften. We geven u persoonlijk advies en bespreken samen de mogelijkheden.

Erkende kwaliteit
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Wat kunnen we u bieden?

Het doel van dé audicien van Doetinchem is het bieden van de beste maatwerkoplossingen aan slechthorenden en daarnaast het voorkomen van gehoorschade. Wij leveren alle merken hoortoestellen, daarnaast kunt u ook voor gehoorschade bij ons terecht.

Onze gekwalificeerde audiciens meten u in onze eigen meet cabine.

Wanneer u niet tevreden bent over u hoortoestellen, meten wij na of deze optimaal ingesteld zijn. Zo nodig stellen we uw hoortoestellen opnieuw in.

De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het aanpassen van hoortoestellen van kinderen. Hoortoestellen van kinderen moeten namelijk anders aangepast worden dan die van volwassenen.

Wij bieden een gespecialiseerde training voor het horen in gezelschap.

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom leveren we alle mogelijke gehoorbescherming, speciaal voor u op maat gemaakt. Lees meer

Audicien Doetinchem - locatie Annemiek's Hoorstudio

Waarom Annemiek’s Hoorstudio?

Gratis hoortest & hooradvies t.w.v. €65,- Meten is weten, uw oren verdienen goede zorg
Geen wachtlijst Zorg begint zonder wachten bij ons in de winkel
Merkonafhankelijke & zelfstandige audicien Annemiek's Hoorstudio kiest met u een goed hoortoestel
Second Opinion Expert Niet tevreden over u gehoor, laat ons adviseren
Gespecialiseerd in kinderen Kinderen hebben specialistische zorg nodig, die wij graag bieden.
Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie

Eerdere ervaringen

Gemiddeld 9,0 van de 14 beoordelingen

9,0

“Ik heb de begeleiding om tot een goede keuze van een passend hoortoestel zeer positief ervaren. Deskundig advies, de tijd die er voor je genomen wordt en de uitgebreide informatie die gegeven wordt om tot een goed besluit te komen heb ik als zeer prettig ervaren. Daarnaast ook een dikke tien voor het "luisterend oor" van de audicien die ondanks mijn soms aparte manier van omschrijven het toch voor elkaar krijgt de toestellen goed af te stellen.”
Fleur Jakobs

Audicien Doetinchem - locatie Annemiek's Hoorstudio

Bij Annemiek’s Hoorstudio

Bij Annemiek’s Hoorstudio in Doetinchem beschikken we over de meest moderne apparatuur voor de meting van uw oren en voeren we de oormeting uit in een geluidsarme cabine. Door deze apparatuur kunnen we de best mogelijke meting van uw gehoor uitvoeren. Een goede meting is van het grootste belang voor het uitvoeren een goede aanpassing.

Onze winkel is gevestigd op het plein van De Veentjes. Parkeren kan bij de winkel en invalideplaats is aanwezig, daarnaast is de winkel ruim ingericht.

We kunnen u verschillende soorten behandelingen aanbieden, zo kunnen we u bijvoorbeeld een algemene gehoortraining aanbieden.

Samen kijken we naar uw wensen en behoeften. We geven u persoonlijk advies en bespreken samen de mogelijkheden bij Annemiek's Hoorstudio, dé zelfstandig audicien in Doetinchem.

Vrijblijvend advies
of bel voor meer informatie
DSW - Annemiek's Hoorstudio VGZ - Annemiek's Hoorstudio Multizorg - Annemiek's Hoorstudio CZ - Annemiek's Hoorstudio De friesland zorgverzekeraar - Annemiek's Hoorstudio Achmea - Annemiek's Hoorstudio Annemiek's Hoorstudio - Menzis

Veelgestelde vragen

Waar is Annemiek’s Hoorstudio gevestigd?
Wij hebben twee locaties, deze zijn te vinden in Arnhem en Doetinchem.

Wij zijn er dus voor iedereen in de omgeving van Bemmel, Duiven, Elst, Huissen, Lichtenvoorde, Ulft, Aalten, Winterswijk en Velp.
Welke verschillende hoortoestellen zijn er mogelijk?
We bieden drie soorten hoortoestellen aan. De eerste is Completely In the Canal (CIC), dus onzichtbaar in uw oor. De tweede is In Het Oor (IHO) en de derde is Achter Het Oor (AHO). Welke wij u adviseren is afhankelijk van de mate waarin u hoorverlies heeft voor uw gehoor.
Welke merken biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden diverse merken aan. Hier een greep uit de merken:
- Widex
- Oticon
- Phonak
- Starkey
Welke modellen bieden jullie aan?
We hebben veel verschillende hoortoestellen in ons assortiment. We adviseren u graag over de meest passende oplossing. De volgende modellen bieden wij onder andere aan:
- Oticon Real
- ReSound Cochlear
- Oticon More
- Widex Moment
- Starkey Livio Edge Al
- Phonak Audéo Paradise
Welke vormen van gehoorbescherming biedt Annemiek’s Hoorstudio aan?
Wij bieden gehoorbescherming aan in verschillende vormen:
- Gehoorbescherming voor motorrijders en cabrio-bestuurders
- Zwemdoppen voor baby’s, kinderen en volwassenen
- Gehoorbescherming voor kinderen, bijvoorbeeld voor oudjaar of concerten
- Gehoorbescherming op maat, bijvoorbeeld voor schadelijke geluiden en muziek
Wat houdt het Hoorprofs keurmerk in?
Dit houdt in dat wij een zelfstandige audicien zijn en voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. Wij werken als onderneming volledig merkonafhankelijk en bieden een uitgebreid assortiment hoortoestellen en hoorhulpmiddelen aan.
Hoe kan ik mijn hoortoestel schoonmaken?
U kunt uw hoortoestel schoonmaken met behulp van speciale reinigingsmiddelen. Welke dit zijn is afhankelijk van uw hoortoestel. Het regelmatig onderhouden van uw hoortoestel voorkomt jeuk en irritatie, bevordert de geluidskwaliteit en verlengt bovendien de levensduur van uw hoortoestel. Wij adviseren u graag en helpen u verder. Bel voor meer informatie of maak een afspraak en kom langs op locatie.
Worden de hoortoestellen vergoed door de verzekering?
Wij hebben een contract met alle verzekeraars. Neem contact op voor meer informatie of welke hoortoestellen vergoed worden door de verzekering en hoe wij u hierbij kunnen helpen.